🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 867
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Майката уважила бившия на блудната си греховна дъщеря.. а нашия будала лайква (дано пръста който е натиснал лайка не е на Джано) Joy сигурно не е знаел кой е този много ценен мъж (явно не следи сторитата на баджанака) Joy Ама и двамата зетьове са много секси и красиви глупаци.. ии май най- накрая грозничкият Ибра ще намаже с някоя по така снимка или видео.. от онези розовите .. Joy Нашият завалията, ако реши да палува с блонди.. нали са сгодени.. (има доказателства самолета* и пръстена*) трябва да си отваря очите на осем.. за видеокамери.. Joy

# 121
Аз очаквам скоро в "Chi" снимки из под чаршафите Grinning Нали нашата любима двойка се развива с любезното съдействие на "Chi Magazine" Grinning Сещате ли се онези първи снимки на Джано, дето беше сам в чаршафите на голямото легло... Ха! Дали е бил сам, а сегааа? Grinning

Абе, злобейте си вие тука, а в този момент Джано кара Дилетинка да се чувства истинска жена! Joy

# 122
Те обаче напоследък не знаят какво правят ... има малко объркване в организацията на групировката Joy
Този лайква на онзи, пък другия цени бившия, а бъдещият обича на този който не го цени детето.. а това дете лайква и на Ибра участието на Сан Ремо и на Торето шампионските фотки.. ноо нашия си хотрува с батко и хич не му дреме, че батко е фен на Ибра и е уважен от Торето Joy

П.С а вие забелязали ли сте, че "сламена коса" не отразява на нашия любовчия Аморетата Joy тя не е пуснала нито едно стори относно нашия.. абе никъде не го е отразила.. Joy пасува си и си върти пръстенчето  Joy

# 123
Малиииии Ели, да й имам чувството аз на Диле-то и усещането за жена... Grinning И мъжа.... Grinning
Хахах, това последното дали го казах с ирония... Thinking И аз не знам... Grinning
Абе може би има още надежда за Джанко Шаранко, може пък и да не го откажа, ако ми цъфне на входната врата, така да ви кажа под секрет. Laughing ( ще ми се да вярвам, че онзи Джани, който си знаем просто се е скрил за известно време )

# 124
Добро утро!

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 125
Привет следобедно!

Нося една снимка на Джано с фенka, така да се отбележа, че съм жива Grinning Иначе нищо интересно няма за сега.

# 126
Привет рагаци! И аз съм жива.. : )) и ви нося КРАСОТААААА! Sunglasses Heart

Предупреждавам, като гледате видеото.. да сте седнали!! Joy
Ще се мрее! Няма друг начин ..... Scream Sweat Smile

https://youtu.be/I_b-giZ5d3g

"Здравейте, всички..
Щастлив съм, че съм в Италия и преди всичко съм на снимачната площадка на Che Dio Ai ..."

П.С
А тези негови тишърти ..
 ще ми съсипят психиката окончателно.. : ((
Head Band Cold Sweat

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 16:41 от grozdence.

# 127
Малее, ми аз си умрях... чак сега се съвзех Grinning Ще бъде вълнуващ четвъртък тази седмица Wink

# 128
Добро утро,момичета!

открили  са още един магазин на ТUDORS в Баку....

Скрит текст:

Илкер и Джунейт май летят за някъде рано,рано....

Скрит текст:

Желая ви приятна сряда! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 129
Добро утро!

Злати, летят за Рим. Сложили са италианското знаме на снимката. Феновете вече ги приветстват виртуално с добре дошли. Отиват да нагледат „отрочето” какви ги върши Grinning От вчера обаче има слухове, че Джан е в Турция и се е срещал с Илкер. А сега, де! Grinning

Ето ви един усмивчо да ви грее в днешния мрачен ден Nature Sunny

# 130
Привет! Nature Sunny

В Рим ли е.. в Истанбул ли е.. важното е, да е далече от Милано Joy

Че вече като видя стори от нашия и ми побеляват косите
Grinning

Зевса вече е с 8.2 милиона последователи Sunglasses

Вярващите в приказката за влюбените разправят, че Джан сияел на снимките с блонди..
Мога да направя сравнение.. но не искам да си развалям настроението, като слагам "онези" фалш-фотки Joy
Ей на това му викам аз сияене ..
Nature Sunny Nature Zap

Грее когато е далече от цирка! Joy

# 131
Ново от Джан в ИГ!

@luxvide
#sandokantheseries

Вижте го, бе! Какъв е хубавец, много шик! Heart Eyes

Грозде, ми ще сияе Джано като е с Блонди! Най-после срещна най-умната и интелигента жена в света! Сега ще има с кой да решава сложни математически задачи по цял ден и цяла нощ!

# 132
Здравейте, момичета... От много време чета темите, които пускате, но все нямам смелост да пиша ( дори сега треперя докато пиша, а сте ми толкова близки и ви познавам добре Simple Smile )... Поздрави за всички, за смелостта да пишете, за свободата с която изразявате себе си. Докосвате! ...
Аз съм някъде там измежду вас. Понякога повече в едната посока, понякога по средата.
На темата за "каката" на мен така ми изглежда Simple Smile си мисля че е цирк цялата история. Реална или не, на мен ми е някакъв цирк. Това затишие тези дни много се надявам да е събуждане и проглеждане на момчето...
Каквото и да е имало или има струва ми се , че почва да отшумява.
Някой от вас каза "пообъркаха се " и аз така мисля "насметоха се".Не са последователни, не са единни и това поражда съмнения.

# 133
Етоооо гиии! Тримата мускетари, единият на кон! Blush Animal Horse Така ми липсваха Лелите ни! Не съм вярвала, че ще се радвам толкова много да ги видя заедно тези сладури! Heart Eyes

От Илкер:
@canyaman
Продължава да работи с пълна газ ...
😎👍🏻

Zana__, добре си дошла! Blush Имай повече смелост, надявам се да продължиш да пишеш Simple Smile

# 134
Ново видео от Джано
Надписано:
"Напредъкът, който постигаме 🤍🤍🤍
Благодаря @sumiroflo💯💯💯
Малко тръс в синхрон
Cassius и Gineprone."

https://youtu.be/u0o6Txk6cfo

Ето един коментар от ФБ, който ми хареса.. Тъкмо мислех да пиша и аз за това : ))
"Още едно качество, заради което смятам, че Джан е единствен!! Много актьори умеят перфектната езда. Но....колко от тях са показали оня, трудния и не лек път на обучението, който и не е толкова очарователен (личен опит с ездата). Ето, Джан, с тази неуверена поза на коня, седнал като на пачи яйца, на всичко отгоре и перфектната стойка на треньорката до него..Ако беше еснаф, самовлюбен и първеню, какъвто и да го наричат гадовете, той щеше да се срамува и да не се показва.. Напротив на тях, Джан публикува тези кадри с много гордост от усилията, които полага! Възхитена съм!! Браво момче!"

Зана добре дошла! Забавлявай се на воля .. : ))

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 17:51 от grozdence.

Общи условия

Активация на акаунт