🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 425
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте слънчеви момичета Nature Sun With Face
Moni,  циркът не само продължава ами и главните циркови изпълнители толкова са "истински в любовта" че чак гледат към папараците.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 14:47 от Black sea

# 631
# 632
Е, Дила има набито око за камери и обективи Grinning Обаче ми е интересно как папараците са снимали ето тази снимка, така фронтално, когато Джан живее на последния етаж на този хотел Thinking Grinning

Ей така си го представям папарака Joy

Освен това ме изумява креативността на редакторите на списанието... Толкова нямат истинска снимка на тази истинска двойка, че са си скроили набързо една обща снимка за чудо и приказ Grinning

# 633
Бонасера сеньорити чао чао ..

Само ги вижте тези издания.. нелепи корици до безобразие .... няма накъде по- тъпо да стане! Joy
Да не говорим за измислените статии, пълни с 34567  смешни и глупави писания.. и за всичките скалъпени и жалки фотоси, с който си пълнят страниците..
Grinning

ИЗЛАГАЦИЯТА Е НА ТОП НИВО!!

До пластмасата е Йозгюр с татуировката Албатрос ........... Head Band Joy

---------------------------------------

Един голям не им стига, долу вляво сложили още... за да ви стане още по тъпо!! Scream Joy

------------------------------------------

И т.н ....и т.н, нелепо до безкрай..... Thinking Joy

---------------------------------------

А за тази.. да сложиш Джан, на мястото на баща й... Head Band Вижте колко е щастлива пластик, когато аморето я прегръща с ръката на тате .. Joy

----------------------------------------

Ели Joy НЛО най- вероятно са ги снимали.. бая бая популярна двойка са .. Как кой да ги е снимал мЪ.. Роберто най- вероятно .. Joy Не ги ли виждаш как гледат като гръмнати в обектива Joy

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 18:38 от grozdence.

# 634
Ето го мистър Барбиери, най-после да се прояви с някоя фокусирана снимка на Джан, ама това е, щото Джан снима JoyJoyJoy

# 635
Добро утро! HugTwo Hearts

Имам проблем с връзката м/у мишката и лаптопа!

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

ПП проблема го реших...Simple Smile
Скрит текст:
Първо рестартирах връзката м/у лаптопа и мишката,тъй като е безжична, но не се получи.Друг път е била оттам.После се сетих и рестартирах лаптопа и се оправи.

допълвам си поста с още няколко снимки...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:45 от Zlatina3

# 636
Добро утро Flowers Four Leaf Clover

Отдавна не сме виждали Джан да се снима така задушевно с феновете си. Явно реши да отговори на обвиненията, че отбягва почитателите си.

Тази жена направо се е разтопила в ръцете му Joy

"Мистър Грешен" продължава да покорява Европа Heart Сериалът е показан вече в Северен Кипър и Чехия. На 6 юни в Чехия ще започне повторно излъчване по друг телевизионен канал. На 31 май започва в Италия по Канал 5. В Испания - от октомври 2021.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 12:11 от Ели-Мели

# 637
Здравейте момичета

Нова фотка от нашето сладко и секси момче ... Sunglasses

Чоок.. чок съджак е ........

Джано и Роберто : ))

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 19:03 от grozdence.

# 638
Уаууу , Грозде ще припадна и аз като мишока . Stuck Out Tongue Winking Eye
 Чок гюзелим е Heart Eyes
 Подкъсил е косата или така ми се стори  ?  Готина прическа .

Да питам  не е пипал да трие материал на  МГ  , само на птичката .

# 639
"Can Yaman продължава да се подготвя за Sandokan"
Джан и Касиус
Heart Eyes
В списание Nuovo

Предполагам снимките са нови : ))

Феми пуска дълга коса за Сандокан, не ми се вярва да я е подкъсил, косата му е мокра (чипкало се е патето) Grinning
Трил е бая бая снимки от всичките си проекти.. всякакви е трил .. направил си е чистка човека : ))

# 640
Опааа! Положението става напечено Grinning Очаквайте Джано в продължението на Рамбо Grinning

Иначе напоследък почнаха пак да се появяват умопомрачителни фотоси на Патрона... Нека, лято идва, така е редно! Grinning

Съжалявам, че ще разваля хубавия пост със следващите кадри... Joy Джан днеска има доставка от Алиекспрес Grinning

# 641
Жегата идваа.. стягайте се рагаци! Почва се с напрежението, притеснението и заекването.. Joy
И тъй като почне да ми се подпира небрежно .. и ние трябва да се подпрем, че сме малко лабави* галиба..Grinning
Айде да не задълбаваме, че миЙ лошо.. още от сега като го гледам такъв ...
Nature Fire Grinning

Още нови фотки, от баш фотографа.. Мале.. мале ужасен е.. Nature Fire Heart Eyes

И с още фенки.. Sunglasses Heart Eyes

Оф мЪ Елке що тъй правиш? Доставката от Алито показваш.. да не е получил някоя рециклирана пластмаса?

Този път в косата е по- добре!
Не е като слама! Като чепкана вълна е ..
Joy

Тази къз спагети в Рим отива да яде ..

Предстои уикендът на лоялната любов.. поредната фотосесия,
колко ли крака и ръце ще им сложат този път?
Grinning

Слънчо получава цветя от фенки  .. И май не хареса много розите.. сякаш си казва: Сега какво да ги правя.. ще ги дам на някой.. по- добре шоколад да ми бяхте дали Joy Joy
Недей така моЙто момче, подаръци не се подаряват!
Grinning

И на стори си ги слага блонди.. тьойбе.. тьойбе.. Head Band
Нека,  вижте я как се радва!!
Joy

И още .. не спира! Joy

"И времето, което сте загубили за вашата роза, е направило вашата роза толкова важна"
И тук вече блонди съвсем заслужено получава наградата Пулицър! Joy Joy Joy
охх не мога вече с тази жена.. гъна се на две посред нощ..
Joy

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 03:16 от grozdence.

# 642
Добро утроо!

Грозде Hug,Ели Hug,много снимки сте донесли вчера! Two Hearts

една и съща фенка,колко пъти се е снимкала с Джан...Blue Heart

✅Статия, в която се посочва, че през новия сезон на италианската телевизия има и Джам Яман

Желая ви приятен петък! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 643
Добър вечер прекрасни момичета.
Пускам това видео на "истински влюбените", не за нещо друго, а само за да може утре Злати да ни почерпи с чудесното си кафе.
https://instagram.com/stories/canyaman/2583601555985513182?utm_s … edium=share_sheet

# 644
Добър вечер и от мен! Simple Smile

Късно по нощите и аз ви нося въпросното видео и малко снимки.

Влюбените гълъби са си пуснали едно и също стори, направо много романтично Grinning

Пътуват на някъде, из нета се говори за крайбрежието на Амалфи. Ще видим, папараците няма да ни оставят неинформирани Grinning

Ето тук си изнасят багажите, Франческо го играе пиколо-бодигард. За това ли го назначиха човека, да им разнася куфарите, а аз си мислех, че е, за да учи Джан на каскади Rolling Eyes Grinning

Сега се чудя след като Дила отнесе няколко подарени от фенове на Джан рози, сега дали почивката също е подарена от фенове или този път Нашият е решил самоинициативно да изненада Аморето Thinking Grinning

И една фотка от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт