🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 422
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета!

# 646
Сторита от Дилета... ако се чудите на каква гледка се наслаждават и какво ядат Grinning

Освен личното пиколо Франческо, са си взели и личния готвач - Роберто... Верно, че са приятели, но се надявам все пак да им плащат заплата за допълнителните услуги Grinning

И като за лека нощ... един романтичен джентълмен! Недейте много да им завиждате, само малко ви е позволено Grinning

Хайде приятни сънища! Wink

# 647
Добро утроо!

Black sea HugWink Ели Hug Мони Hug,благодаря ви за новите снимки,гифки и инфо около Джан и компания! Two Hearts

Вече се знае къде са отседнали Джан и Дилета!Това е хотел - Santa Caterina,който бил открит вчера.
Скрит текст:
...уже установили отель - Santa Caterina - который открылся только сегодня...

Желая ви приятна събота!

# 648
Добро утро! Heartpulse

Злати Hug Благодаря, че сподели къде са отседнали. Във времето пр.д.е. (преди Дилетината ера) бих казала „Айде всички към Санта Катеринаааа!”. Сега ще кажа „Все тая...” WearySmiley

Джан с още фенки. Налазиха го отвсякъде като доброто старо време People Couple

Нови папарашки от Барбиери и фенове Camera

# 649
Здравейте, мили момичета! Heartpulse
Закуската е най-важното хранене за деня... Smile

# 650
Здравейте момичета

LuxVide работи и по три международни проекта, в сътрудничество със Съединените щати: Sandokan (с Can Yaman и Luca Argentero) , Jesus (известен преди като The Rising, посветен на фигурата на Исус, разказани в модерен ключ) и Граф Монтекристо.
Продуцентската къща разработва и други международни проекти, посветени на Микеланджело, и един на Данте Алигиери .

https://www.tvblog.it/post/un-passo-dal-cielo-7-lux-vide-serie-tv-blanca

Главният изпълнителен директор на Lux Vide обяснява как в производството има цели пет игрални филма за държавна телевизия ( "Che Dio ciagli 7" , "Don Matteo 13" , "DOC 2" и "Blanca" ), два с Медиасет и един със Скай. Към тях се добавят още три сериала, които продуцентската компания разработва в САЩ с голям американски продуцент: "Sandokan", "Jesus" и "Il conte di Montecristo" (Il Sole 24 Ore)

http://www.chetvfa.it/fiction-novita-raoul-bova-tra-le-new-entry … e-di-montecristo/

И такааа.. горе долу нещата взеха да се изясняват Grinning Кой ли е този Американски инвеститор? Grinning
"Ryan Friedkin.- Film Producer" ?? Grinning Айде бакалъм ... : ))

Междувременно Джан си е сложил на стори някакво поверително клипче на двамата клоуни как се натискат на лодка .. изобщо не мисля да ги отразявам, ако и жълтите издания спрат да ги отразяват, може и да мирясат  ...... че са досадни много!!
Изтрил го е .. и на негово място е сложил друго Joy
Ето го изтритото ..
Grinning
Скрит текст:

А това е другото.. и то е поверително и лично .. отвратителни са! Joy
Скрит текст:

А косата на снахата е под всякаква критика..... Head Band

Joy Joy

Последна редакция: сб, 29 май 2021, 19:25 от grozdence.

# 651
Оооо, какви сторита! Просълзих се от умиление! Браво! Брависимо! Grinning

Едно птиче ми донесе част от разговора днес на яхтата Animal Bird

Джан: Аморе, качих стори в ИГ. Нека всички видят колко ни е поверителна любовта!

Дилета: Ооо, Жааан, как може да качиш това стори?!?? Гърдите ми не се виждат!!! Батко за какво си игра толкова време да ми ги прави, ако не се виждат по снимките!

Джан: Е, хайде сега, Аморе! Какво толкова и без това всички вече са ги виждали...

Дилета: Не! Трябва да се виждат, все пак трябва да поддържам имидж на скромна аристократка!

Джан:

# 652
Grozdence, всеки път когато виждам подобни кадри, се надявам това да са последните серии на сапунката ДжанДилета, но не са. Докато Джан продължава да дава “храна“  на жълтите издания, техният интерес няма да намалее. Изглежда Джан много харесва ролята си в тази сапунка и се раздава на макс.
Надявам се, когато започнат снимките на Сандокан, Джан по-рядко да снима и да ни пуска нови серии от сапунката ДжанДилета.  Joy

Гледам отново "Да обичаш на инат" и затова пускам снимка на Джан от 2015 г.

# 653
Хайде още материал за размисъл Grinning Първото гифче е един път! Джано пак се раздава на "дансинга" Grinning

Другите са строго поверителни! Никой да не гледа!

П.С. Кадрите са от новото стори на Дила.

# 654
Добър вечер мили момичета, този сапун ДжанДилета ще ме спука от смях и ненужна показност. Аз ли не помня добре, ама нали техните отношения бяха много лични и т.н
Хайде и поредната доза истинска любоффф
П.с. Ели-Мели, мисля че разговорът е бил точно такъв, защото после Аморетата бързо оправих фокуса и Важното на невинната се видя:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 655
Блек сий, и Джано е пуснал една голяма доза любов в профила си Grinning

"Дори небето затаи дъх, когато види Фаральони от Капри 🇮🇹"

Да ви кажа ей така по ми харесва този кадър Grinning Много хубаво на Капри, много красива природа Grinning

# 656
# 657
Добро утроо!

От мен само Джан! WinkДилета ни стига от вчера! Simple Smile

Пожелавам ви слънчева неделя!

# 658
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Колкото и да харесвам Джан, историята все повече ми заприличва на "Търкулнало се гърнето, намерило си похлупака".

# 659
Профи, за съжаление и аз имам такова усещане... Джан все повече заприличва на средностатистически мъж, който се заплесва по пластмасови кифли... Едно време имаше ореол над главата си на по-различен мъж... имидж, граден с години.. сега вместо ореол има две големи гърди, дето му висят над главата Joy И като се замисля това гърне бая се търкаля, от Турция до Италия, за да си намери похлупака JoyJoyJoy

П.С. замислих се сега, че напоследък все се заяждам със снахата на тема големи гърди... сигурно ви е очевидно, че моите са малки Joy

Общи условия

Активация на акаунт