🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 421
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте момичета! Simple Smile

За щастие и този им уикенд беше изпълнен с конфиденциалност ..и беше изключително поверителен..
Първото им обещание според думите на Джан - имали споразумение за поверителност/ "пакт за конфиденциалност" ..
Последното му интервю е абсолютната истина.. как да не му повярва човек : )) Да не забравяме и описанието за забулената* невинност на любимата му! (в същото това интервю) Joy
В предните си интервюта винаги е заявявал, че е сдържан откъм изявления за личния си живот и че никога няма да каже нищо... Ммдаа, имало едно време.. сега животът му е публична демонстрация..

Tолкова са уморени от папараците, че водят личния си фотограф със себе си.. какъв романтичен уикенд ...
Кой знае кога ще се срещнат отново, трябваше да произведат колкото се може повече материал.. за да има храна за жълтите вестници..

Ако всичко беше вярно/истинско, те нямаше да губят време, за да доказват каквото и да било .. и най-вече не биха били винаги в компанията на двамата слуги (Роби и Франки) .. всичко правят за да се покажат и провокират. В случая това с парадирането, не ги прави достоверни, а само смешни показни циркаджии ..
И преди всичко искат да ни убедят .. това не разбирам, какво ги интересува какво мислим?

И да кажа каква е голата истина .. предизвикват повече подигравки, отколкото комплименти и възхищение (за справка коментари в ИГ и ТТ).. Head Band
Мъчно ми е докъде стигна Джан ............. а как се радвахме, че заминава за Италия .. Head Band
Дано кариерата му не пострада много от тази нелепа история.. Той просто прилича на някой друг..  каскадьорът на момчето, завладяло Италия...

За мен те са най- жалката, нелепа и най- несъответстваща двойка (не че са двойка, ами за такива нали се представят) в света на шоубизнеса!

Сандокан е потвърден, сега нека се надяваме.. поне на работа да видим отново обичайният работохолик актьора Джан Яман какъвто си го знаем .. айде дано поне с това ни зарадва : ))

# 661
То за тази опасна двойка важи и друга поговорка "С какъвто се събереш, такъв ставаш". Жалко само, че Дила не стана скромна и смирена като стария образ на Джан, а Джан се превърна в мъжкия еквивалент на годеницата си Unamused

Снимка от фенка, от снощи. Слагам я в спойлер, че и двамата любовчии са ми доста нелицеприятни на нея...

Скрит текст:

В ИГ циркулира и някаква стара фотка, на нея Джан е с по-къса коса. Явно другото барби е гаджето на Роберто?!??! Явно човекът си има приятелка, а аз си мислех, че е тотално отдаден да прислужва на Нашите Grinning

И нова снимка от яхтата.. Джан с част от екипажа, може би капитана... Grinning

Скрит текст:

И като говорим за яхти... Снахата обича да си почива на яхти Joy Ето тука й завидях, признавам си чистосърдечно... за разнообразието от яхти Joy Между другото текста гласи "10 месеца разлика в ескортните услуги" Grinning

# 662
Добро утро, момичета! Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 06:54 от Moni_Di9

# 663
Добро утро! Hug

Наминавам на бързо....

Приятен последен ден на месец май! Two Hearts

# 664
Привет и от мен Flowers Cherries

Ей тука Джано е като някоя холивудска звезда! Бялата ризка, очилата, походката... Heart Eyes

И всичко е много яко и като видя кой го следва... и бляякс.. Joy

На това стори пък направо се оцъклих Flushed като видях доматите в тигана... много сочни и загорели Chocolate Bar Joy Joy

Между другото Джан гледа доматите по-влюбено, отколкото гледа годеницата си Grinning

И за финал на това мое откровение... Ми не мога да не споделя... Какъв човек е тази наша снаха... Не може даже да се гмурне нормално като нормалните хора Grinning Grinning Grinning В спойлер го слагам, че и червена точка слагам! Sign Underage Joy

Скрит текст:

# 665
Здравейте мили момичета, супер сте за цялото инфо което качвате Kissing Heart
Ели-Мели, а според мен просто перхидролка показва за пореден път своята скромност Rolling Eyes, или показва какви неща умее. Мале каква съм лоша, май аз съм за точка 18:underage:
Пускам ви една снимка на Джано със семейният фотограф.
И ново от ИГ на ДжаноИталиано

# 666
Бонасера рагаци Kissing Heart

Рошльо пусна ново стори Heart Eyes

Безмерна и изгаряща харизма има нашето момче!!

# 667
Ехааа, като видях новото стори на Джано...

....

И после се сетих, че съм му сърдита!!!

Иначе има нови фенски снимки Camera

Днес два сериала на Джан са атакували италианския ефир. Както знаем за „Мистър Грешен” е премиера Heart

# 668
# 669
Добро утро в първия ден на юни!
Честит ни нов месец, много слънчеви емоции и сбъднати мечти. Two Hearts
Да изпием кафето си заедно и си пожелаем здраве и късмет. Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Честит 1 юни! Здрави и щастливи да растат всички деца! Purple Heart
Нека детското и в нас никога не си отива и всеки ден заедно с децата ни да
си напомняме, че ''душата бръчки няма'' и винаги можем да сме щастливи!
Скрит текст:

снимка с фенката
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241942%2F62b7e … l_wall_-173526015
поздравява
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241943%2F1ed44 … l_wall_-173526015

Желая ви приятен и забавен ден!

# 670
Добро утро! Flowers Hibiscus

Честит празник на децата! BalloonBalloonBalloon

Ето го нашето малко усмихнато Патронче Blush

И едно голямо усмихнато Патронище Grinning

Едно време баба казваше, че ако в името на месеца има буквата "Р" е хладничко и трябва да си носиш връхна дрешка! И така, момичета, честит ни месец РЮни Nature Closed UmbrellaNature Sweat DropsNature Snowflake Joy

# 671
Здравейте момичета

Нова от ИГ на Джано.. БЕЛИСИМООО.. Sunglasses

Погледнете цялата тази елегантност и чар в един човек.. съвършеното творение на Бог! Heart Eyes

Над 2 милиона зрители (2 255 000) на вчерашната премиера на МГ
Летящ старт

Въпреки бойкота* на Италианските фенки на Джан (имаха уговорка да не гледат МГ.. и да пуснат телевизорите за др. сериал вечерта) Бойкота*- заради фалшивата връзка с блонди..

Очаквано Ранобудна птичка си остава ненадмината .. Sunglasses Heart

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 17:06 от grozdence.

# 672
ОМГ!! Какво е това нещо, бе рагаци???

Когато видя Джан да пие "Corona"...

Иначе за рейтинга на МГ какво да кажа.. друго не съм очаквала! И миналата година в Турция Джан и компания смачкаха конкуренцията, и сега ще е така в Италия... Няма база за сравнение! И пак да си кажа моята любима мантра "Само с 14 епизода ги убиха!" Grinning Grinning Grinning

А аз да съм солидарна с италианските почнах днес да гледам пак Мистър Грешен!!!  Ей тези сладури сладки! Heart

# 673

Утре в Чи .. ако фенът стане фанатик, заглавието "Can Yaman жертва на фанатици"
Дано пропуснат да ни товарят със снимки от прословутата любовна почивка, че ще е ужасно досадно!
Head Band

Джано с фенки.. от днес Camera

https://twitter.com/pepitorres7/status/1399799938461179911

https://twitter.com/Mary96231807/status/1399781980422684675

Малко хипноза... Nerd за хубав сън Innocent

Аабе мойто момче, що правиш тъй бре?! Роклята на гранде аморето, за постелка/изтривалка на краката си ли я ползваш? Joy След яхтата нашата любима снаха, облече това рокле.. за справка клипчето, където блонди махаше и ръкопляскаше на феновете, все едно е кралица Елизабет.. разбира се, Джано пак я дръпна за да не се излага.. нищо, че тя се хилеше.. да не казвам като какво.. Joy

Хаайде.. след хипнозата, получаваме директно и по едно сладко бачо за лека нощ! Kissing Heart

със звук Joy https://twitter.com/AlaaGhache/status/1399801155270713348

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 23:59 от grozdence.

# 674
Добро утро! HugTwo Hearts

2 юни - Денят на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България.🇧🇬
Поклон пред подвига на героите!

Желая ви спокоен ден! Flowers RoseFlowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт