🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 336
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета! Yum

Минавам набързо да ви метна един Джан с фен Grinning

# 676
Здравейте момичета

Списание TIVÙ - 1 юни 2021 г  

"Luca Bernabei за Sandokan: Това е съвсем различен проект, той ще започне да се снима това лято с Can Yaman като главен герой и Luca Argentero като Yanez. Това ще бъде поредица от 8 епизода от 50 минути, която вече предизвика интереса на големите национални и международни телевизионни оператори и големи платформи..
Развлекателен проект, който ще се адаптира към съвременността, фигурата на лейди Мариана ще се превърне от жена от висшето общество от 19-ти век в съвременна героиня.
Ще се продуцира в тандем с американски партньори като сътрудници, вместо да се включват в постпродукцията"

Поне малко инфо получихме от Лука.. че, почти бяхме забравили, защо Джан е в Италия.. : ))

Резултатите от вчера за 2 епизод на МГ.. малко под 2 милиона зрители Simple Smile

=====================================

Нови снимки на Джано от преди малко.. Sunglasses Heart Eyes

https://twitter.com/CY_supporting11/status/1400155993762373636

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:20 от grozdence.

# 677
Джануци пак са го налазили феновете Heart Eyes Особено тази малка фенка, много са сладки Blush

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 22:34 от Ели-Мели

# 678
Добро утро, слънчеви момичета!
Джан е вечерял в Tarbert Frascati - Ресторант • Пицария • Скара
https://www.instagram.com/tarbert_frascati/?hl=bg

Джан с Шеф Клаудио Мерола.

Докато разглеждах профила на ресторанта - огладнях  - рано сутринта ми се прияде скара Blush
Порциите са огромни. Джан е казвал в интервю, че може да изяде 2 кг. месо на едно ядене... за Джан няма невъзможни неща Grinning

Скрит текст:

# 679
Добро утро,момичета!

Започнах да пиша и изскочи поста на Мони Hug!Тъкмо закусих и виждам скара! Simple Smile

още снимки от ресторанта  Tarbet

видеото от Контакта,тъй като не всички имат ИГ,който пускате...
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241947%2F44b9b … l_wall_-173526015

още от Чи....

Желая ви приятен ден!

# 680
Добро утро, момичета!  Blush

Какви са тези сочни стекове, дето сте размятали рано рано Meat On Bone Grinning

И след влюбените-загубени фенки малко ще се възмутя!

Нашите "приятели" от Голд и господин Фарук Тургут гордо си преписват успехите на РП и МГ в Италия!

СЕРИАЛИТЕ НА ГОЛД ФИЛМ ЧУПЯТ РЕКОРДИ В ИТАЛИЯ!

И к`во? За Птицата няма да коментирам. Но за МГ... въпросните нямаха желание да защитят сериала и да не го спират баш като стана най-интересно и феновете от целия свят се кефеха и го подкрепяха, и искаха продължение! Сега обаче сериалът ИМ чупел рекорди! Смешници! Rage

# 681
Здравейте, момичета на Джан!

И к`во? За Птицата няма да коментирам. Но за МГ... въпросните нямаха желание да защитят сериала и да не го спират баш като стана най-интересно и феновете от целия свят се кефеха и го подкрепяха, и искаха продължение! Сега обаче сериалът ИМ чупел рекорди! Смешници! Rage[/b]
    Ели, напълно съм съгласна с теб - спряха една хитова продукция, за да дадат шанс на сериали, които с рейтинг 1,62 продължават и в сезон 2. Но за мен по-важно е международното признание, което получават нашите любимци. Грандиозния успех, който жъне Джан е само в сънищата на останалите турски актьори.
    Мисля, че тук е мястото да споделя с вас откъс от статия за партньорката на Джан - Йозге Гюрел.

Йозге Гюрел - вижте с кого я сравняват в Италия

Страницата на италианското списание INpress сравнява Йозге Гюрел с модната икона „Одри Хепбърн“.
Италианското списание INpress подготви специално новинарско съдържание за Йозге Гюрел, чийто телевизионен сериал „Мистър Грешен“ започна да се излъчва в Италия.

"Чудото на чистотата и простотата е името на Йозге Гюрел"
 "Нейната елегантност и дълбочина са толкова специални, че тя е сравнена с актрисата и модната икона Одри Хепбърн".
Любима икона

В статията се споменават и благотворителните дейности на Йозге Гюрел и проектите за социална отговорност в социалните медии, „Благодарение на тези благородни услуги, Йозге Гюрел се счита за икона на добротата. Тя има дух, който доказва на много хора значението на вътрешната красота. Със своя характер и постоянство в работата си, тя винаги успява да запази своята естественост. Нейното истинско любопитство и искрен ентусиазъм във всяка ситуация ни позволяват да я видим в мощни проекти, където ще бъдат разказвани важни теми.”
Източник: gecce.com
Google преводач

# 682
Бонджорно и от мен, рагаци Simple Smile
Минавам и аз да хвърля малко ретроспективна Джанова красота  Simple Smile
Просто прекрасен... Cupid

# 683
Бонжорно рагаци Nature Sunny

Ето и превод на написаното от Фарук в ИГ и ТТ..
Скрит текст:

За Фарук Тургут/Голд, мога само да кажа, че изпусна златната рибка Grinning с неговите схеми, които направи по време на снимките на МГ, окончателно ми стана черен в очите..
Сега тръгнал похвали и суперлативи да събира.. тьойбе, тьойбе .. Head Band
Името Джан Яман е марка само по себе си.. името му е гаранция за успех.. Актьорските му умения имат безценната стойност, каквото и да направи, след това жъне международен успех. Той отново и отново доказа своята привлекателност, способности, трудолюбие и най- вече талант .. прекрасно е че е оценен в чужбина, но за съжаление Фарук/Голд не знаеше как да се справи с такава звезда......
МГ е продаден в половин Европа, но никой не говори за това .. елате сега Фарукчо, след шест месеца мълчание.. за да се качите на стълбичката на победителя.. каква наглост и безочие!

Добавено е и още едно ново международно постижение за МГ.. Nature Sparkles Hands Clap

Статия в пресата..
"Джан Яман открадна сърцата в Италия
Първо Ферит, после Дивит и сега Йозгюр завладява и Италия.
Феноменът Erkenci Kuş в Италия, с последния си епизод на Canale 5, където беше излъчен, получи три милиона гледания, счупвайки рекорда като сериал, който достигна най-голям брой гледания, гледани някога в страната!
След излъчването на последния епизод на Erkenci Kuş Италия влезе в летния сезон на 2021г. с Мистър Грешен. Сериалът, който успя да събере милиони пред екрана с първия си епизод, достигна нов рекорд с близо 2 и половина  милиона зрители.
Компанията Gold Film, която продуцира и двата сериала, почти се състезава помежду си в Италия."

Фарук бей.. не смей повече да се показваш и обаждаш!! Grinning

От днес : ))

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 17:48 от grozdence.

# 684
Нося ви още фенски снимки с нашия секси бой Heart Eyes Джан ли се разхубави още повече, аз ли нещо се... Joy

Между другото онази с Д, дето не ми се ще да я споменавам, последно знам, че беше при родителите си. Дали се е върнала не зная, ама като я няма вижте Джан какъв е - спира се, снима се с фенове, говори си с тях. Пак да кажа по-хубав е, по-секси е Joy

# 685
Добро утроо!

Благодаря за всичко,което сте пуснали вчера за Джан!

кратки видеа от раздаване на автографи....
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241950%2F3dc34 … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241952%2Fa1764 … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241953%2Fc69e3 … l_wall_-173526015

Приятен петък на всички! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 686
Добър вечер, рагаци! Wink

До сега се пулих пред екрана и се възхищавах какво ръчище е направил Патрона Grinning

Раздава автографи нашият Звездю, вече така ще му викам! Grinning Nature Star

Джан с фенка. Той е направил тази жена най-щастливата на земята. Той, който винаги я е карал да се усмихва в тежък период от живота й. Нейната мечта най-накрая се е сбъднала.💙 Heart Eyes

И още една мила среща с фенка. Паолиня е хванала влака и пристигнала в Рим. След като се позиционирала пред дома на Джан, 2 секунди по-късно той излязъл. Тя казва, че е имало поне 20 човека, с които се е снимал и тя накрая просто го блокирала на тръгване. Подарила му е пури. Тя вече го е виждала поне 7 пъти. По време на МГ е била в Истнабул, в хотела, в който се е снимал рождения ден  на Езги. Тя казва, че е една самотна жена и това я прави щастлива. В негово лице има ангел-хранител. Много негативни коментари има и към нея, че е от тези преследвачки фанатички, но нищо подобно. Той дори я разпознава винаги. Просто е една самотна жена, която има радост в живота си в лицето на Джан и неговата работа. Heart

# 687
Добро утро,момичета!

От ТТ доколкото разбрах Джан е в Катания/Сицилия за края на седмицата с Дилета...

Скрит текст:

цифрово списание посветено на Джан Яман
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241958%2F177e7 … l_wall_-173526015

Желая ви слънчева събота!

# 688
Бона сера, рагаците! Wink

Джан е в Сицилия както Злати спомена... Д. е качила някакво стори с едни коктейлни софри, празнуват ли нещо, що ли, още не е ясно...

Ето тука един готин пич като за начало Heart Eyes

И тука... CloseNeutral Face Направо погрознява покрай тази жена... Weary Но сигурно аз ги гледам през филтъра на ревността и се заблуждавам Sweat Smile

П.С. снахата що е с маска?!?! Не, че умирам да й гледам физиономията, добре е решила да е с маска Joy

# 689
Здравейте мили момичета Kissing Heart

Офф, пак ли тези двамата бее?! Head Band отвсякъде излизат.. вече ме е страх и пред блока да изляза, да не ги видя седнали на беседката.. Head Band Адски досадната и натрапчива двойка са.. ЛЕПКИ! Head Band

Беше време да направят статия за двойката .. Липсваха ми!! Joy

Скрит текст:
Продължават с фото-маратона двата любовни феномена.. Ноо, папараците вече не ги следват, и те трябва сами да си направят снимките, и след това да ги продадат на жълти вестници и списания.. Head Band Joy

Толкова занемарена и гнусна коса, не съм виждала и в махалата...
Скрит текст:

Друго няма какво да коментирам, нашия галфон продължава да се излага....

Общи условия

Активация на акаунт