🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 857
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Злати, Hug

Профи, Joy

Грозде, не знам дали той нас ще ни бие, ама аз ще го набия накрая да му дойде акъла в главата Joy

Дарт Вейдър отива на тренировки Grinning

Голям образ е тоя Джано, влюбих сА отново като го видях на тази снимка Grinning

# 91
Аз си я харесвам снахата, толкова е естествена и е доста популярна .. Понеже чета в ИГ при Италианските фенки на Зевса, разбирам от тях, че не минава и ден, без да споменат влюбената двойка във вечерните предавания по тв..
Например на Сан Ремо, водещият в компанията на Амадео е разказвал дълго време за палеца на крака си .. може влюбената двойка да не са били там, но са били споменати, макар и анонимно! Имало е смях.. нека им е весело на Италианските зрители : ))

Ето ви част от едно предаване от преди 2 седмици, ако разбирахме езика, можеше да се посмеем и ние, слагам ви го, да погледаме картинки.. популярна си е нашата сладурка! Grinning

Дилета Леота се връща в студията на QCC и ни разказва за новата си любов - QCC 21/02/2021

Златан Ибрахимович (Ибра накратко ще му викаме) е пял на Сан Ремо.. той е стара тръпка на снахата .. имали са си взимане даване, а също са си и комшии, услужват си със сол и захар при нужда галиба ...

Ето снахата и тъщата на Джано са уважили бившият на бъдещата ни снаха .. Joy

Ето го Ибра, онзи ден на мача е хвърлял белтъци към снахата ..
Ахх тиии, похотлив наш бивш зет .. Защо правиш така!?!
Joy

За да приключим спора това кракът на Джано ли е или не, ето две снимки..
едната е от въпросното Стори, др. е от тренировка на Джан .. открийте приликите и разликите ..
Joy
Скрит текст:

Другият ни бивш зет Даниеле Торето, ММА боец мин. седмица е станал европ. шампион.. в Милано е бил финалния мач.. Блонди му е налайквала снимките в ИГ .. ще й счупя палавите ръчички.. Не може така!!

Ще стрелям наред.. само да посмей някой да ни вземе снахата!! А и Джано със сабята може да ги пореже!!
Ооох не мога .. пуквам се от смях, вярвайте ми! Този нашия любовчия ще ме умори! Sweat Smile Sweat Smile

И още малко инфо.. Кракът на Торето (отново в спойлер) за да не популяризираме излишно сума ти и крака .. Joy
Скрит текст:
Отляво кракът от Сторито на Джано и отдясно този на Торето Joy

Ето от тук съм зумнала..

Всичките крака са взети от тук .. Grinning https://www.instagram.com/p/CL9uhhso7T_/

Пууу заради бившата и бъдещата ни рода .. пренебрегвам нашето съкровище .. : ((

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 17:13 от grozdence.

# 92

П.С ако продължаваме да не уважаваме снахата .. можем да си отнесем един тупаник от него .. Joy [/center]

Laughing   то доста хора нея са я уважили, та аз предпочитам тупаник май Laughing

# 93

П.С ако продължаваме да не уважаваме снахата .. можем да си отнесем един тупаник от него .. Joy

Laughing   то доста хора нея са я уважили, та аз предпочитам тупаник май Laughing
А пък аз го предизвиквам умишлено .. нека ми дойде само Joy бая бая търкал/въргал заслужавам .. а дано! Joy

# 94
Ааааа, момичета, моля ви се... Grinning
Не така, с лошо, за ВъртолетКА!!! Grinning

Че какво й на момичето, ма я я гледайте "от най-класните е", от "сой" де се вика, тия така по-скъпоплатеничките, еми то така, инвестирала е, инвестирала е, сега трябва да си избие. Sunglasses Grinning Scream

Аз не разбирам  какво не й харесвате, ама честно ви казвам, то пък значи няма угодия...Grinning Grinning Grinning
Ма ето Джано си хвана "красавица", че и "скромна" - Идеалът за Жена на днешния мъж... Rolling Eyes

P.S. Мислех си и мъж в кавички да го сложа, ма викам си ай да не предобрям, па и да не обиждам нашия Шаранко.

# 95
Стори от Божествения .. отива някъде галиба..

Сериозен и Красив! Nerd Sunglasses

Малко по добро качество.. но този филтър с "кръв" е ужасен!

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:53 от grozdence.

# 96
Добър ви вечер, рагаци! Направо не знам откъде да започна...

Ангел, Кристина, не пишете много често, ама като пишете се заливам от смях Wink Grinning

Иначе направо съм в шок от разкритието, че това не са краката на Джан Joy Веднага ми изникнаха два много важни въпроса: чие е това косматичко краче от сторито на Джано и защо Джано качва чужди крака, снимани в апартамента на годеницата му Thinking

И мен ме обхвана крако-манията, до сега се ровех като замаяна из интернет... ММ ще остане доста учуден какво съм търсила в Гугъл, докато е приспивал детето в другата стая...

Ако се чудите кой е Матео Мами, дето съм му търсила краката - това е бившия годеник на снахата ни! Така и така темата ни се превърна в "Дилета Леота - тема за размисли и страсти", да вземем да разкажем и за бай Матео Grinning  Той е син на бивш министър и директор на телевизия Sky, където Дилета е била водеща и там започва тяхната изпепеляваща любов... толкова изпепеляваща, че го зарязала заради Даниеле Торето... да... докато се ровех ми попадна и следното заглавие "Секси журналистка заряза годеника си заради боксьор"...
Да видим кога... оп, ДАЛИ ще се появи заглавие "Секси журналистка заряза годеника си, турски актьор, заради... някой по-перспективен"... Размишлявам си просто... не ми обръщайте внимание...

Нали се носят слухове, че Джано използва Дилета, за да си затвърди популярността в Италия... не зная дали Джан стана по-известен в Италия покрай връзката си с Дилета, но със сигурност секси госпожицата стана известна и на най-смотаните домакини в БГ МАМА... Grinning

И музата ме посети днес! Грозде, мерси, че ни донесе тези кадри... Ех, Ибра, Ибра... Joy

А пък аз го предизвиквам умишлено .. нека ми дойде само Joy бая бая търкал/въргал заслужавам .. а дано! Joy

Така кажи, бе жена! Създаваш впечатление на завистлива домакиня, а то всичкия хейт по Дилета бил с цел да ядосаш Джано и да дойде да ти направи два-три суплекса Joy Joy Joy Всичко ще си кажеш!

А и къде отива Патрона ли... при Аморето, бе! Не е ли ясно! Хванал е нощния влак и отива да я пази на стадиона от шарещия поглед на Ибрата, че не се знае знае ли се Grinning

Айде и за финал на това мое откровение да ви сложа и един Джан, че не бива така без Джан Grinning

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 21:59 от Ели-Мели

# 97
Междувременно Amoreee-то продължава!! Ето го АМОРЕ ГРАНДЕ ТУТИИИ.. Cupid

Amoreee.. Преди няколко часа писах на Ели на лична: Тази вечер блонди има мач. Джано довечера ще пуска телевизора и ще пише Амореее Joy даже и броя на Е-тата съм предсказала правилно Joy само за телевизора съм се объркала ..
Даже тайно се надявах да покаже съвсем случайно и загадъчно, някое коляно, ухо или нос.. сега откъде да сме сигурни че е той? Rolling Eyes

Нека да са все така щастливи и да се обичат вечнооо! ЛЮБОВ е това ЛЮБОООВ!! И нека да ни опадат копчетата на клавиатурите, ако напишем нещо на въпреки!!
Sweat Smile Sweat Smile

На мен взе да ми става скучна и еднообразна тази любов обаче ..

=========================

И междувременно докато нашия си публикува това НЕЛЕПО Стори.. нашите любовчета са станали популярни на Сан Ремо-то ..  "Дилета Леотта и ЯН КАЙМАН" Joy Joy Ееехх, че не мога да схвана за какво иде реч.. ноо се пукам от смях!! Joy Joy Сега ще видя в коментарите и ще проуча случая .. Nerd
Айде разследвайте малко и вие рагации..
Joy Joy
https://www.instagram.com/p/CMF3euQIHuI/

"Дори, не знам, Дилета Леота и Ян Кайман" Cry Joy
https://twitter.com/MrsIdontknow24/status/1368301036205654024

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 00:27 от grozdence.

# 98
Така и така темата ни се превърна в "Дилета Леота - тема за размисли и страсти" 

Ауч, но което си е право - вярно си е Laughing   
       Така и така не ми се спи, реших да се поРазмисля защо Дилета нещо не ми пасва в картинката. И осъзнах, че всъщност Джан е виновен. Размотава се тук в едни сериали, с едни мили, нежни създания и изведнъж в риъл сериала цъфва на снимка с както написа една колежка "с два коня" и единият от тях, не беше Касиус.
        Ако се бяха взели след "Сърдечни работи" може би по-лесно щях да ги преглътна, и там колежката му беше с благородни черти / нали конят бил благородно животно/.  Иначе нямам нищо против жената, не мога да и пожелая всичко най-хубаво - тя вече го забърса  Grinning   Но пък искренно и пожелавам следващият годеник да и подари още по-скъп пръстен.  Imp

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:02 от Krissttinna

# 99
Бонджорно рагаци

В крайна сметка може да се окаже, че Зевса и Блонди дори не са се срещали Joy
Ето ги Джан и Демет заедно във Верисимо.. Joy

Моя работа. Точка.

# 100
Добро утро,момичета!

Ей,разкостили сте всичко ново,което се появи! Wink

„Перфектният стил на Джан Яман.“
Нашият красавчик Джан Яман актуализира историите си в Instagram с това спиращо дъха селфи, в което изглеждаше невероятно готино, облечен в @dolcegabbana - черно кожено яке (3 395 евро) и черна, синьо-бяла маска с логото на D&G.

много е гледано видеото...

Желая ви щастлива неделя! HugTwo Hearts

# 101
Хайде един готин Джано за неделно настроение Wink

Добро утро и от мен!

Идвам да ви кажа под секрет накъде пътува Джано снощи с влака... за Санкт Петербург! Срещнахме се нощес в лобито на един хотел. Аз си хапвах с приятели и изведнъж един мъж, облечен в спортни дрехи и с качулка на главата, дойде, взе ми сандвича от чинията и почна да го яде. Аз се развиках, а той се обърна и ми каза, че е много гладен, защото много е тренирал. И после видях, че това е Джано... Докато се съвземах от шока, той изчезна. И се върна след малко с чиния с нов сандвич, за да се извини. Е, простих му, нали е Джано. Прегърнахме се, снимахме се... после аз се обадих на някого да му кажа, че оставам в Русия завинаги... и после се събудих JoyJoyJoy

# 102
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Шаранко много ми хареса. Joy Joy А и се римува добре с Джанко. Wink

# 103
Ох, не знам. Простете, че ще вкарам малко негативно настроение в темата, но според мен Джан много загуби от цялата история с Дилета. Образът на загадъчният турчин, по-възвишен от всички останали мъже някак се изпари. Очакваше повече от избора му на половинка и реакциите му след това. Това залитане по Италия, стилът на обличане, зализаната прическа за мен лично също е минус. Но аз не си падам по италианци.
Все се надявам, че цялата история е нескопосан ПР и скоро ще се "разделят" с Дилета.

# 104
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Той нека снима филми и пуска по някой кадър за нас всеки ден, за Дилета все ще се намери някоя добра душа да използва фотошопа. Wink

Общи условия

Активация на акаунт