🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 5

• 86 882
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Ииии продължаваме със снимки и клипове... Днес направо си е Джанов-ден! Grinning

В момента тече лайф във ФБ страницата на "Бог да ни е на помощ". Докато разбера, докато се включа, Джано се е появил и е заминал...

Част от това, което е казал:

"Свикнах да знам ролята си и да бъда главният герой в сериала, беше различно преживяване като специален гост. Благодаря ви за поканата."

Ново стори! Как си го милва кончето, как си го храни! Душички! Heart Eyes

Джан с актрисата Валерия Фабрици, която играе една от монахините. Написала е под снимката:

"В неговите задъхани ръце ... призовавайки ме „Любов моя“! ❤️🍀"

Ах, Валерия! Ах, Фабрици! И тя е попаднала под магията на Джан! Grinning

Още... Джан на излизане от хотела, веднага го причакват феновете да се снимат. Нали си е добро дете, не отказва, все така лъчезарен и готин!

Резултатът!

И някаква фенка ли, каква е не разбрах, но важното е, че Джано е много сладък тук! Heart

И това е за сега... ще гледате ли серията, веднага се пребройте! Да не си остана сама като кукувица на онлайна Grinning

# 151
Ще я гледаме, Ели. Simple Smile

# 152
Ох, ще умра с този Джано... гледайте го... яде шоколад, пие уиски от чаша, пие нещо си от бутилка, почесва се, попипва се Joy Joy Joy Не го свърта! Качеството е трагично, дано да излезе нещо по-чисто. Както и клип на цялото му онлайн участие.

Линк към целия клип:
https://www.instagram.com/p/CMSnnITIc2C/?utm_source=ig_web_copy_link

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 22:13 от Ели-Мели

# 153
Тъкмо започна и реклами...

свършиха рекламите...

# 154
И почнаха нови реклами... Джано йок Grinning 1 час тая главната монахиня стоя и си говори с Божието разпятие. С моя перфектен италиански разбрах, че се моли "Боже, прати ми готин барман, прати ми готин барман" Grinning Ей, я! Заспа в параклиса, сега очаквам Джано да й се появи като подарък за молитвите Grinning

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 23:45 от Ели-Мели

# 155
Охх, Ели, накрая аз ще заспя пред компа и ще го сънувам това барманче за двете... Таз' монахиня почва да ме отегчава вече...Grinning Ма стига ма жена, ай отстъпи екрана на Джанко... Grinning

# 156
Ааа, те били две серии. Сега почна втората серия... и ВОАЛА! Оф, ще се пръсна от гордост!

Ей го батко, бе!!! На Азура й висна ченето Grinning Малко лошо й стана Grinning

Джан: Чао, Азура!
Азура: Нееее! Grinning

Свърши! Ах, рагаци, да ни дадат медал, че изтърпяхме 2 часа този сериал, за да видим Джано накрая Grinning През цялото време Азура мислеше, че Джан е халюцинация, накрая той й се представи като новия барман Джино! Всички го гледаха в захлас, и жени, и мъже, и деца Sweat Smile Мадрето се усети и нещо го смъмри, че ще го наблюдава тя, но и онзи отгоре Grinning И накрая свърши като каза "Бог да ни е на помощ" Grinning Демек, баш за Джан си беше тази реплика Grinning И така като гледам, направо директно отиваме към нов, 7ми сезон с барманчето Джино Blush

Пък аз за малко да го изтърва този епичен финал! Дремах като мисирка толкова време и баш накрая ми се изключи лаптопа Grinning И тъкмо се включи на Джано, който се представи пред Азурка Grinning Ще пусна тото!

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 01:09 от Ели-Мели

# 157

Не успях да изгледам епизода, но ви нося няколко снимки и гифки от Twitter, пък и да редувам Ели, за да може  сутринта да разказва за сладките си сънища и прекрасни преживявания!

# 158
Добро утро,момичета!

Снощи гледах,гледах и не дочаках Джан!Имах отново силно главоболие,че това стоене дълго пред компа ще ми изяде главата!Сега видях какво сте писали и пуснали като снимки и гифчета! HugHeart

ето го бармана...Wink

откъси с Джан от епизода ...от Контакта....
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241683%2Ffd0d5 … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241684%2Feba76 … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241685%2F76b89 … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241686%2Fedb1d … l_wall_-173526015
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241687%2F6cdcc … l_wall_-173526015

... нови снимки....

Скрит текст:

Снощи е имало акция в ТТ...Б-я е на 9-то място..Браво на нашите момичета!

Желая ви приятен и спокоен ден! HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 159
Добро утро Simple Smile

Еми, Hug Това гифче, дето си ни донесла със столовете, съм го изтървала като кадър... Уж бях будна, нямам спомен да съм задрямала или е било докато се борех с изключения ми лаптоп Grinning

Злати, Hug предположих, че си заспала Simple Smile Разбираемо, то и на мен ми идеше да си легна, ама мисълта за Зевса ме крепеше до последно Blush

Благодаря на Ангел, че остана с мен до край! Heart Ние малко минахме на ЛС, че иначе темата щеше да стане 1-2 страници с  „дойде ли, видя ли го, заби ми компа, спря стрийма, пак реклами” Joy

Сега сериозно! Кратко, но запомнящо се е участието на Джан в този обичан от италианците сериал. Нормално е да няма голяма роля, защото все пак е финал на сезона и си приключват историите. Но пък започнаха една история, която ще накара милиони хора по света да чакат нов сезон с Джано-Джино Simple Smile А и защо не! Продуцент на сериала е ЛуксВиде, които продуцират Сандокан!

Много се гордея с Джан, че стигна до тук! Най-после го видяхме да играе в националния ефир на Италия! Негова и наша мечта! Hands Clap

Още от сета в посолството:

И тази снимка отблизо, че Джан много ми харесва тук Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 09:14 от Ели-Мели

# 160
Привет рагаци! Nature Sunny

Снощи имах гости, нямах време нито за Джано, нито за Джино, но пък изгледах сега откъсите от линковете, които е дала Злати Hug

Вчера беше страхотен ден за нас с цялото благословено съдържание (безброй кадри, снимки, видеа) от ИГ на Джан, от лайфа, където беше като "шило в торба".. от ролята на турския посланик на културата и туризма, до новия ни герой Джино : ))
Джан изглежда страхотно, наедрял е доста, явно такъв трябва да е за ролята на Сандокан.. Sunglasses Heart

Сцени с Джан от ТТ, тъй като не всеки има рег. във ВК : ))
https://twitter.com/CanYamanMedia/status/1370155286099587072

Азура когато го вижда отново: "Изкушението се върна .. Без отклонения! Никакви отклонения"
(гледай гледай Азуро.. съвсем иснински е Божествения .. Head Band Sweat Smile )

Азура когато вижда Джино с щайгата
Джино: - "Здравей Адзура!"
Азура: -  "Не, не, не.. добре, добре спокойно.. Видях изкушението, висок, с две такива огромни рамене, мускулест, но какво повече иска от мен?!"
(завалийката тя .. Joy )

Джино се представя на Азура Joy
Азура: Защо все още си тук?
Джан : Защото се радвам да работя в манастир..
Знаеш ли, тук няма значение колко си красив отвън, а колко си добър отвътре ..
Аз съм новия барман, аз съм Джино..

Сестра Анджела:
Ето точните й думи (точни.. колко да са точни.. с авт. транслейт са) Joy
„Слушай Джино, отидох в затвора за грабеж, заговор за убийство, и опасен зад волана.
Ти очевидно си красив отвътре, но си по-красива отвън, 👀 , ако мислите, че ще бъдете пират с моите момичета, не го препоръчвам. защото аз те гледам, но по-важното е, че Той те гледа (Бог)" 👀

Джан на италиански звучи супер секси и е мноооого красив .. много!! Ама и Азура е голяма фога - доста е добра в този образ, а и е много сладка Joy Нашия вече прилича на италианец с тази прическа.. отива му много този небрежен секси вид .. Просто е нереален, най- прекрасният и чаровен мъж! Nature Fire Heart

За рекламата на Туризма и културата на ТР посолство  да се изкажа: Каква ирония на съдбата .. Джан рекламира Турция.. Rolling Eyes
В Турция не го обичат.. а той е широкоскроен и все пак си обича родината... Джан е пич!
За пореден път доказва, какъв голям Човек е, каква душа и сърце има и колко много е над нещата!
Отново се издигна над злобата и завистта на сънародниците си!

Нека Бог да ни помогне 6 завършва с гръм и трясък: над 6 милиона зрители (с гост Can Yaman)
https://www.spetteguless.it/2021/03/12/che-dio-ci-aiuti-6-chiude … /?__twitter_impre

Misc Bomb БУМ
Над 6.1 МИЛИОНА С 27.11% за големия финал на #CheDiociaiuti6. Рекрдни резултати след 6 сезона! "Смеем се, плачем, трогнати сме, отразяваме живота.  Ще се видим през януари 2023 г. със седми сезон!  До скоро... със сестра Анджела, сестра Костанца, Адзура.  Ще има ли и бармана Джино?" #AscoltiTv

А дано... ще е велик сезон особенно ако Барман Джино е в главната роля : )) ще е със сигурност!!

Рower effect ДЖАН ЯМАН Misc Bomb
#CheDioCiAiuti6 последен епизод има: 6.113.800 - 27,1% дял
Снощните 2 епизода:
    еп 19: - 24,4%
✔ еп 20: - 30% (с участието на Джан)

✔ Финалната сцена с Джан Яман - достига 37,2 %

Ето и нагледно какво и КОЙ са гледали снощи италианците.. (италианките по - скоро)  .. Joy

Какво да кажа Joy Много добре, брависимо..  където Джан минава, предизвиква сензация .. за 5 минутки поява ги издигна до небесата Joy  Нека се радват сега .. и да взимат ЕЛКИТЕ.. да си направят добре сметките .. как мислят да я карат занапред.. Sweat Smile Sweat Smile

=====================================

П. С / Важно!! В никакъв случай не трябва да допускаме Зевса да се жени.. засега! Nerd

Това ме подсеща за снахата.. какво става с нея?! Да не, да са се скарали нещо?!
Дай си ми коня, на си ти пръстена е имало май ...  Rage Cry Joy
Много ми е мъчно за сламена коса.. АМОРЕЕЕ кой ще й праща сега с 2345 сърца и розови китки?!
Бг. поговорка: Късно е, либе, за китки ....... Точка.
Joy Cry Joy

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 15:06 от grozdence.

# 161
Азура: -  "Не, не, не.. добре, добре спокойно.. Видях изкушението, висок, с две такива огромни рамене, мускулест, но какво повече иска от мен?!" [/b] (завалийката тя .. Joy )

Където отиваш, Азуро, ние оттам се връщаме!!! JoyJoyJoy

Грозде, нали Нашият си е добър и готин, никога няма да спре да рекламира и представя родината си, нищо, че направиха всичко възможно да го натирят вън от Турция... Сега се сетиха какво голямо богатство е Джан за тях! Смешна работа! Но нека им, с кеф гледам как се гърчат от подмазване Grinning Grinning Grinning

Пресата в Италия за участието на Джан в рекламните клипове на Турция:

ДЖАН ЯМАН ГЕРОЙ В ПРОМОТИРАНЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ МЕСТА В ТУРЦИЯ

Актьорът Джан Яман ще бъде лице на кампанията за популяризиране на туризма в Турция. Клипът ще излезе следващия месец и под опеката на The Gate Communication.

Турция избира Джан Яман като лице за рестартирането на дестинацията на италианския пазар и го прави, като наема един от най-горещите герои на момента и много обичан от италианската публика.

Джан Яман по този начин ще стане абсолютен герой на „Когато мисля за Турция“, комуникационната кампания, която чрез рекламата, която трябва да излезе следващия месец, през очите на популярния турски актьор, има за цел да разкаже различните аспекти на страната; от храна и вино, през природата, до красотата на морските пейзажи, нейната история, без да се пренебрегват двете символични места на дестинацията като Кападокия и Истанбул.

„Социалните медии и вниманието на медиите са доказателство за това и с The Gate веднага разбрахме, че трябва да яхнем вълната, да използваме момента. Джан Яман е в сърцата на италианците и изобщо не се е отдръпнал, той е искал да бъде там, за да потвърди чудото на своята земя, докато чака целият туристически сектор да се възобнови с пълен капацитет и пътниците могат да се върнат на посещение Турция ", това декларира Риза Халук Сонер, директор на отдела за култура и туризъм в посолството на Турция

„Снимките току-що приключиха и сме сигурни, че проектираната комуникационна кампания ще може да привлече вниманието на наистина широка аудитория, която все повече открива Турция, чрез фигурата на Джан Яман и неговата работа“, продължава Винченцо Томини Форести от The Gate Communication , агенцията, която подготви мястото.

Институционалните органи реагираха положително на проекта, като Министерството на културата и туризма на Република Турция и TGA (Агенция за насърчаване и развитие на туризма в Турция).

https://www.brand-news.it/brand/tempo-libero/turismo/can-yaman-p … uEWZSgDJuCgJ8Ehac

# 162
"Елате в Турция с мен"
@Turchia_cultura_e_turismo
"Джан Яман той искаше да бъде там на място, за да потвърди чудото на страната, докато чака целия туристически сектор да се възобнови с пълен капацитет, пътниците да могат да се върнат и да посетят Турция"

"Vieni in Turchia con me"
"Елате в Турция с мен"

Щом ме каниш ... вече е планувано.. вади листа и ме пиши Джано!

==============================

От фенка в Иг.. вчера сподели този бял кон, като закачка и получи ответна реакция със същата закачка Joy  

Джан: "Хахаха Joy Бъди спокойна : )" е отговорил на поста на Корина
Joy
 Ахх Джаноо, колко си забавен : ))

Оригинала е на Стефка от ТТ.. тя е написала:
"Thank you Allah for keeping Ilker's little brush far away from Ginepro/Cassius Hands Pray
Благодаря ти Аллах, че държиш малката четка на Илкер далеч от Ginepro/Cassius Hands Pray
Joy
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 16:19 от grozdence.

# 163
Това ме подсеща за снахата.. какво става с нея?! Да не, да са се скарали нещо?

Грозде, защо ме подсещаш сега! От как пусна слуха, че са се разделили, сън не съм спала! Извинете, че се повтарям, ама мира не ми дава как така Джано ще се остави с тази най-красива, най-умна и най-аристократична жена на света! Дано скоро да пуснат някоя обща снимка, да се успокоя... Обикнах си я Дилета, липсва ми и това е! Cry

Още снимки от сета Simple Smile

Каква късметлийка е тази женичка Grinning

Да са на мястото на този господин мечтаят милиони жени по света! Grinning

На раздумка Wink

"Пореден кадър от вчерашния сет за всички фенове на Джан Яман", това е от режисьора на реклмата

# 164
Ели, Грозде, изпусна я този нашият Джанко " жената-мечта". Еййй голяма "будала" ще дойде. Grinning То "изящество, аристократизъм" да искаш. Grinning
И две футболни топки отпред и две отзад!!! Grinning
Красота бе, красота, ви казвам... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт