Има ли смисъл?

• 12 071
  • 258
  •   1
Отговори
# 135
Авторката,нито е дете,нито ми прилича на човек с нереални очаквания!Не изисква лукс,а с общи усилия да си направят да им е хубаво и да подобрят битовите условия,в които ще живеят! При положение,че работят и нямат странични ангажименти, могат малко по малко да постегнат една стая,щом къщата не е поделена между братята,но поне като си влезеш в къщи да ти е приятно!Така,че не е красиво да и се слагат определения,като някои тук,че била принцеса,дето чакала видите ли,да подяде някой си,готованка едва ли не.Така е в живота на 40,вече човек няма много възможности да подбира,особено като е обикновен, скромен,но все пак работещи хора изобщо да не се погрижат за личният си комфорт е труден компромис!

# 136
Имах предвид коментарите в стил "Какво правиш с такъв бедняк?!?!"

# 137
Те повечето с високия стандарт с един куп кредити и лизинги,ама не виждат себе си.

# 138
Мда, като чета в тая тема, ще речеш, че милионерка до милионерката наредени. Grinning

# 139
  • Сф
Ама защо се хванахте за мебели и легло, като тя написа и че не иска спермограма, както и казала лекарката. Той ще участва на принципа "ако стане", а и като стане може пак да изръси- "рано ми е , не съм готов". Какво общо има бедността, грижата за болните му роднини и подкрепата която показва към НЕЯ?

# 140
  • Тра-ла-ла
Хубаво и ново може и евтино. Матрак и спалня от Виденов - 200лв общо, от които половината авторката би поела. За какви милиони и кредити говорите?!

# 141
Момичета, аз съм тази, която е от село. Явно и аз съм бедна като ,,голтака"с тази заплата, въпреки че съм с висше образование. Преди няколко години работих по специалността си в голям град и за добра заплата (ок. 2000 лв.), но фирмата фалира и се прибрах в къщи. Имаше колега, който ме харесваше, но аз се спрях. Беше разведен, с дете, по-голям от мен, живеещ през повечето време в чужбина и леко агресивен (не към мен). Може и да съм направила грешка тогава, но вече е късно.
Човек няма ли здрави връзки и невероятен късмет трудно ще се реализира. Принудих се да работя за 700 лв., търся си друга работа, но засега без успех. Имам малко спестени пари, но и те ще свършат все някога. Може би и той пести...
Той сега пострада при малък инцидент, отделно е в конфликт с брат си. Между двамата има конфликт от години. Стигали са до бой. Лошото е, че родителите не са казали на кого какво се пада от къщата. Не разбирам от подялба, но ако се раздели, винаги единият ще бъде ощетен. Така са направени стаите. Братът е напуснал семейството преди ок.20 години. Идвал си по празници, когато искал пари и когато се разделил веднъж с жена си. В момента отново са пред раздяла. Братът иска ключ от къщата, моят пък отказва да му даде, защото нищо не е разделено, а другият мълчи по въпроса за подялбата. Знам само, че моят се чувства ощетен, защото родителите са гледали повече да има за другия им син. Майката се е карала с бащата, че имат 2-ма сина, не 1. Дори след погребението на бащата братът веднага е взел колата му, без да се съобрази с останалите.
Моят често ми казва да отида да живея при него и че като си поделят къщата с брат си ще прави постепенно ремонт. След последните събития се съмнявам, че това ще стане скоро.
Моята къща е доста по-голяма, с повече удобства и по-близо до работата ни, но той отказва да живее у нас. Определено предпочитам моя дом и той го знае.
Големи очаквания нямам, всъщност не знам какво да очаквам. Гледала съм тежко болен родител и знам какво е и затова го разбирам за някои неща.
Хормоналните ми проблеми ще са до живот, на лекарства и най-вероятно операция, за която се колебая. Той знае всичко. Може и да се е изплашил.
При мен имаше съмнение за извънматочна бременност и се стигна до операция. Той предложи да плати, но аз отказах. Съгласих се само да ми даде за 4D, че нямах толкова. Има кола и винаги ме кара на д-р или на разходка. Мин.год. отидохме и на почивка.
Много въпроси има в главата ми...
За спермограмата : тъй като не се оказа извънматочна, а непълноценна бременност, АГ-то каза, че може да е дефектен сперматозоид или яйцеклетка. При мен има проблем и се лекувам. Отказва спермограма, че не вярвал на лекарите и семейството му е починало заради лекарски грешки. Казах му, че това няма нищо общо, но той мрази лекари и болници. Може и да се страхува.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:43 от Анонимен

# 142
По принцип бих те посъветвала да търсиш друг, и то не защото този е с ниска заплата или защото къща му е зле, а защото не иска да живее при теб. И аз все такива мъже намирам, дето от вкъщи няма да се изместят. Така като го описваш, не е идеално лош, аз и по-кофти варианти познавам. Може би на твое място щях да го натискам за дете, щях да следя овулация и да правя всичко по силите си да забременя и да износя дете, пък после щях да си живея у нас. Той все ще идва да вижда детето и да ми помага с каквото може...едно дете дава много сили да се бориш със живота...иди на гроба на Преподобна Стойна и си пожелай дете, а също и в Руската църква в София.

# 143
  • Сф
Честита Баба Марта и на теб! Но защо отказва да живее при теб? Квартира е безсмислено да обсъждаме. Това с делбата се точи много години щом не могат да се разберат. Много го буташ тоя човек да се случва нещо , не виждам как може да продължите така заедно като семейство. За много неща се дърпа. И наистина, воденичен камък не ти трябва, а отговорен човек, който да мисли преди всичко за теб!
Бих потърсила друг на твое място.

# 144
  • Тра-ла-ла
Човекът е на 43г. Никога не е живял с жена. А му предлагат да отиде в апартамента на приятелката си. Сигурно му изглежда доста плашещо Bowtie

# 145
  • Сф
Човекът е на 43г. Никога не е живял с жена. А му предлагат да отиде в апартамента на приятелката си. Сигурно му изглежда доста плашещо Bowtie
Нали?
Да се чуди човек как хората се женят..

# 146
Съветвам те въобще да не се занимаваш с него. Не вярва в лекари, ако стане дете ще се съберете, не иска да направи нещо по добро с живота си. Все има и други 43 годишни, които все ще поискат дете. Знам, че нямаш цялото време на света, но с този човек ще си е компромис занапред.

# 147
Защо и е притрябвало да ражда от този. Така най-много, вместо с едно дете, да се окаже с 2. Големичкото на 43 годинки.😓

# 148
Съветвам те въобще да не се занимаваш с него. Не вярва в лекари, ако стане дете ще се съберете, не иска да направи нещо по добро с живота си. Все има и други 43 годишни, които все ще поискат дете. Знам, че нямаш цялото време на света, но с този човек ще си е компромис занапред.
Ма за какво и е 43 годишен, някой по-млад перфектно ще свърши работа, ако е до едното дете.

# 149
Остави въпроса за къщата за после, викам аз. Гледай да забременееш, пък другото ще се напасне.

Общи условия

Активация на акаунт