Има ли смисъл?

• 12 067
  • 258
  •   1
Отговори
# 150
Мелинда, ти съгласна ли си да останеш с него, ако се опъва за дете? Ако имаш ясен отговор на този въпрос, другите неща ще ти се наредят. За ин витро по фонда ли докторката ви иска спермограма или за да се види дали и там има проблем?

# 151
Бягай, бягай.
Мизерник е.
Дали дете от него или от друг, все ти ще плащаш.
Майната й на къщата, да я дава на брат си и да идва при теб наготово.
Ама, то като е скръндзичка в душичката си, и да се порути тая къща, то там ще седи. Селяндур.

# 152
Ама имате ли подръка някой 35-годишен заможен мъж, който веднага ще вземе авторката и ще заработят за бебе, или само си говорите така за по-млади и по-заможни опции?

# 153
Да, дочух, че престолонаследникът на Бруней си търсил попълнения за харема. От днес за утре се намират мъже за разплод и детегледане! Ако тоя пич не ще, а тя държи на дете, най-добре донор, пък после да търси любовта.

# 154
Аз говоря от моят опит.
Ей го сега, искам второ, имам си ерген с къща, и двамата сме на почти минимална, що ли за пет години не забременях, откакто съм с него.
Нямаме  кинти, а не е като да не искам второ дете, и той иска.
И така. Поне аз гледам в чуждата паничка.

# 155
Аз също говоря от собствен опит, от години мъчим ин витро. Ако авторката има шанс да избегне подобна съдба, да се възползва, ако ѝ се налагат да ползва асистирана репродукция и може да си я позволи, да не губи време.

# 156
Със 700 лв заплата за какво инвитро говорим? За него дори трябва базови изследвания. Ако кандидатстват за фонда трябва една година време, пари за прегледи,  пари за хормони, пари за път....демек много пари. + една пропиляна година в която яйчниковия резерв върви стремително надолу. Не знам. Не виждам никакъв полезен ход, освен да правят секс пък ако стане, стане, докато нещата тръгнат нанякъде.

# 157
Пък ако стане чакаме нова тема. "Никакъв баща, никакъв мъж, сама съм".

# 158
  • Пловдив
Авторката не е говорила за ин витро. Спермограмата също може да има смисъл далеч не само с оглед ин витро.

# 159
А, голяма работа, и тъй става.
Но аз мисля, че той ще се грижи. Според възможностите си де.

# 160
  • София
Значи не е 100% сигурно, че всичко при него е наред, но той няма вяра на лекари и няма да се изследва.
За местенето пък въобще не искам да говоря
 Има къде да отиде, но не иска. Ами...
П.с. Онзи ден гледах по телевизията филм, как 10 години опити и ин витро, онзи не правил изследвания и накрая жената се развела, преспала с комшията и забременяла

# 161
Със 700 лв заплата за какво инвитро говорим? За него дори трябва базови изследвания. Ако кандидатстват за фонда трябва една година време, пари за прегледи,  пари за хормони, пари за път....демек много пари. + една пропиляна година в която яйчниковия резерв върви стремително надолу. Не знам. Не виждам никакъв полезен ход, освен да правят секс пък ако стане, стане, докато нещата тръгнат нанякъде.
Не е година чакане, стара ти е информацията.
Значи не е 100% сигурно, че всичко при него е наред, но той няма вяра на лекари и няма да се изследва.
За местенето пък въобще не искам да говоря
 Има къде да отиде, но не иска. Ами...
П.с. Онзи ден гледах по телевизията филм, как 10 години опити и ин витро, онзи не правил изследвания и накрая жената се развела, преспала с комшията и забременяла
Много пресилена работа. Да не мислиш, че ембриолозите оплождат на сляпо?

# 162
Да, може. Вероятно фонда работи вече по бързо.  Това обаче не променя факта за другите неща.

# 163
То работят бързо, ама промениха критериите и много хора отпаднаха. Нямам идея какво и е предложила АГ-то. Спомена съмнения за извънматочна бременност, операции, спермограми, та ми замириса на подобна подготовка.

# 164
  • София
С това отглеждане на роднини - не е поживял като хората. Това се отразява и на характера, той вече е на средна възраст психически. Може да ти е мъчно за него, но гледай първо себе си, след като искаш дете. Че и ти си бляла досега - спор няма, но не продължавай в същия дух.
Побързай с разговора и му кажи, че без дете няма да живееш с него. Впрочем, няма да ти е лесно с такава заплата сама да гледаш и дете.
Скрит текст:
Имам 2 познати, които не можеха да забременеят от първите си мъже, обаче те категорично отказваха изследвания. И двете се разведоха, ожениха се повторно и имат деца.
Но куриозът е, че и мъжете им също имат деца от други жени. Значи или децата не са биологично техни, или жените тайно са пили противозачатъчни в първите си бракове

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:02 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт