Има ли смисъл?

• 12 050
  • 258
  •   1
Отговори
# 180
Като родила и гледала дете дълги години в квартири(две на брой), където дограмата беше стара, ав  момента в който ги наемахме бяха мизерни, но с желание и малко вложени пари за освежиителен ремонт се превръщаха в уютен дом, заявявам, че ства. Не лъскавото създава дом и уют.

А когато двама тръгнат и желаят посоката ги води. Това обаче няма в темата на авторката. Дано го открият, защото тя харесва този мъж.

# 181
Да, и на мен ми стана симпатична, хареса ми как говори за него. Wink С топлота.

# 182
Е, това трудно, онова трудно...
Ами най-лесно ще е авторката да има емоционалната и финансовата подкрепа на мъжа до себе си, но явно не е това случаят. Нещо много ги романтизирате нещата от човек, който е казал, че не иска бебе и дори не живее с кандидат-майката под един покрив.

# 183
Поканил я е да живеят заедно, тя иска при майка си.

# 184
  • Тра-ла-ла
Аз не усещам любов. Сякаш са 2ма човека, които са направили компромис...за да не изтърват последния влак.

# 185
Все пак не живеят заедно. Все си мисля, че ако искаш да градиш семейство с някого, правите компромиси. Те не са на по 17, все пак. Доста въпросителни се натрупват при това положение - здравословни, битови, емоционални.

# 186
Как се усеща от другите любовта?
То си е между тях..за много странични неприемливо.
Избора си е техен. Ние тук даваме различни гледни точки..

# 187
Разбирам авторката какво иска , но едва ли ще се получи с този 43 годишен " младеж ",вторачил се единствено в собствените си потребности и незачитащ нейното мнение и нужди.

# 188
  • София
Авторката е много сладка, но някак е прихванала от него.
Къщата им, кой какво им оставил, колата на тате кой взел, кой отнесъл пая....
Като некви лешояди над останките от родителите им. Двама 40 ѝ кусур годишни чакат нещо, сами несвършили нищо.

Авторката сама усеща, че не са окей нещата. Обича си го, ясно е, но цялата му инертност я дразни.

Авторке, понатисни го малко, завърти го около себе си, решила си, че е той.
Жена си, щом не се дърпа си вземи това, което искаш. Пък ще се нагаждаш.

# 189
Е, ама е гледал роднините си, когато са били тежко болни. Не е никакъв лешояд, звучи ми като свестен човечец и има право да се противопостави на брат си, който не е полагал грижи, но иска повече, отколкото му се полага.

# 190
Само не разбирам защо трябва това противопоставане да е за сметка на живот с жена, която обича и с която иска да създаде дом. Би било много жалко, ако е така.

# 191
  • София
Е, ама е гледал роднините си, когато са били тежко болни. Не е никакъв лешояд, звучи ми като свестен човечец и има право да се противопостави на брат си, който не е полагал грижи, но иска повече, отколкото му се полага.

Само че, грижата е доброволен акт и като цяло, след 18 на никой нищо не му се полага.
Ако получиш нещичко си благодарен, не питаш - Само тива ли?

# 192
Да, гледал ги е дълги години. На въпроса колко дълго са боледували - сестрата е била инвалид 100 % от бебе, живяла е 30 г.така. Майката от ок.10 год. с частична парализа на десните крайници. Не го изкарвам мъченик, има и по-зле от него.
За пазенето - не се пазим, макар, че понякога пита дали искам да ме пази.

# 193
Братът явно е някакъв агресор. Нейният е положителният герой.
Аааа... това е добре!
Стискаме палци за добри новини!

# 194
Мелинда, щом не се пазите значи той иска дете !

Общи условия

Активация на акаунт