Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 268
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив

Имам тези топченца, ще стоят ли поставени върху база и отгоре хубаво намазани с топ?

# 166
Esmeralda моля те за помощ, няма от къде да поръчам подходящия за френски коди, дори го няма като продукт в mynails.
С какво да заменя?

# 167
  • на брега на морето
Десислава- да. Ще стоят върху база и отгоре топ. Имам подобни топчета, но бели.

# 168
  • Light of Zartha
Аз използвам каучукова база на URSugar. Второ шишенце ми е и няма грешка. Разбира се говоря от личен опит и само за върху моите нокти.

# 169
Аз използвам каучукова база на URSugar. Второ шишенце ми е и няма грешка. Разбира се говоря от личен опит и само за върху моите нокти.
Би ли пуснала линк или снимка , моля? 😘
Също търся хубав топ за матиране от Али, до сега пробвах 2, 3 всички се нанасят много дебело, плътни са и стават на черти. Искам някой по- рядък.

# 170
  • София
Момичета моля за помощ Blush. Поръчах си протеиновата база в сайта на Индиго, звъннаха ми да потвърдя и ми поискаха да изпратя разрешително/сертификат за маникюрист иначе не могат да ми продадат. Само за професионална употреба били и на продавали така. Моля някоя от вас, която поръчва от там и има такъв сертификат ако е удобно да ми поръча една малка база. Ще се реванширам Heart.

# 171
  • Light of Zartha
Това е базата, но не ми дава възможност да сложа линк.

# 172
  • София
Момичета, някой да ползва тази база? Има ли някаква особеност при ползване? Колко време печете?Миналата седмица я получих, нова е. И само за няколко дена един, по един изпадаха, направо се отлюпват на цяла плочка. От толкова години се правя, такова нещо не ми се е случвало.....

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 20:46 от va_ni

# 173
Scarllett,

Не намирам тази база при този търговец.
Може ли линк, без да го слагате заграден за URL, само копнат линка.

# 174
Пак за трайността. Маникюр с каре, база CND, два слоя ултрабонд на свободен край с печене на 2 слой, два слоя цвят и топ Сикретли, има поражения на ден 6 и е за сваляне...

# 175
  • Light of Zartha
Не съм сигурна дали разбрах правилно. Това е просто копираният линк. https://www.ebay.com/itm/UR-SUGAR-Sticky-Rubber-Base-Coat-Nail-G … -5ml/223204745801  Понеже хич ме няма с технологиите и не знам какво е URL, ако и този път не стане, ще драсна на лично, за да не спамя. Grinning

# 176
  • София
Пак за трайността. Маникюр с каре, база CND, два слоя ултрабонд на свободен край с печене на 2 слой, два слоя цвят и топ Сикретли, има поражения на ден 6 и е за сваляне...

Предобрила си Ултрабонда, той се нанася максимално тънко с почти суха четка и не се пече. Защо реши да сложиш два слоя? Да не ти е докоснал карето? Ултрабонд-а разтваря карето и трябва пак да го чакаш да изсъхне добре.

# 177
След маникюра понеделник, в сряда имах един паднал на цяла люспа и два леко очукани пръста. Аз си знам ноктите и не бях много учудена. Днес вече го махнах и си се направих с Коди.

# 178
Esmeralda моля те за помощ, няма от къде да поръчам подходящия за френски коди, дори го няма като продукт в mynails.
С какво да заменя?
Как да го няма? Отиваш в сайта им на продукти - гел лакове - бази и си избираш кавър база. Даже има опция отгоре да избереш за френски и се появяват всички бази, подходящи за френски маникюр. Аз лично ползвам Линт базата в цветове праскова и студено розово.

# 179
Сложих така, защото тук имаше и такъв съвет за подобряване на трайността. А карето беше минимално, не вярвам да е от него. Сега ще редувам базите, но не вярвам да постигна трайност повече от 10 дни, сложих тази защото се сваляше лесно, а последните маникюри ме измъчиха.

Общи условия

Активация на акаунт