Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 247
  • 777
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Загледах се в Claresa, май имат хубави цветове. Базата и топът как са, някой пробвал ли е?
Препоръчвам цветовете. Хубав плътен цвят още с първото нанасяне. Simple Smile

+1 за цветовете на Claresa - много покривни, имам доста цветове и досега никой не е ставал на черти.

# 151
Като говорим за дупки, имам хард база на Neess, ползвах я на едната ръка веднъж на един слой и стана много неравно и на дупки. Какъв ѝ е проблемът, просто е калпава или аз нещо греша?
Поръчах я заедно с топа, който както писах по-рано е супер.

# 152
Ако топ лака става на ''дупки'', обикновено това се оправя лесно, като се изтрие лепкавия слой на цвета отдолу Simple Smile
Знам го това. Smirk Пак е на дупки. И то с цвят на Клареса отдолу.

# 153
Ако топ лака става на ''дупки'', обикновено това се оправя лесно, като се изтрие лепкавия слой на цвета отдолу Simple Smile
Знам го това. Smirk Пак е на дупки. И то с цвят на Клареса отдолу.
Може да нанасяш по-богато и плътно тогава самия топ. Не знам, не ми се е случвало да имам такъв проблем с този топ, но може и нещо да му има.

# 154
  • Down south
Как се постига декорацията, вивирам "чертичките" Изглежда много красиво.
Бих сложила на един пръст, ако не е много трудно.

# 155
Daylily,  декорацията е печат🙂

# 156

Може да нанасяш по-богато и плътно тогава самия топ. Не знам, не ми се е случвало да имам такъв проблем с този топ, но може и нещо да му има.

Имаха проблем с партидата и оплаквания от други клиенти със същия проблем. Дори ми го замениха с нов, което беше мило. Но новият diamond top също ставаше на дупки Joy
За мен и двата топа на Клареса просто не стават. Ползвам ги само за мостри.

# 157
Върху мострите става ли на дупки?  Моя така си седи , свиди ми да го хвърля Joy

ПП: Daylily аз постигам такъв ефект със спайдъргел Blush

# 158
Става на дупки, да, но нали са мостри, няма особено значение.

# 159
  • Варна
Моля да ми препоръчате китайска база за гел лак от която сте доволни. Набелязала съм в Алиекспреса базата на Born  PRETTY, но се чудя още някоя да поръчам за проба. Благодаря предварително!

# 160
Не препоръчваме китайски бази.

# 161
Една моя приятелка, която от има-няма половин година се лакира сама вкъщи с китайски база, лакове и топ, вече получи алергия. Confused Има хубава и силна лампа. Аз лично китайска база не бих препоръчала, защото тя влиза в директен контакт с нокътната плочка.

# 162
Аз ползвам базата на Bluesky, на мен ми харесва и ми държи дакато сваля, но и тя е китайска , нямам проблем с нея, но пак казвам ,, за мен и на моите нокти,, !

# 163
Аз ползвам базата на Bluesky, на мен ми харесва и ми държи дакато сваля, но и тя е китайска , нямам проблем с нея, но пак казвам ,, за мен и на моите нокти,, !
И аз съм много доволна от нея и не я заменям за никоя друга. От любопитство съм пробвала на Макс, Нес, Коди и заради отзивите, които съм чела тук в темата. Но за мен и моите нокти Блускай е най добрата.

# 164
  • Down south
Цитат на: krasi1980 link=topic=1308040.msg42444138#msg42444138 date=161501
0814
Daylily,  декорацията е печат🙂
Благодаря! На твоите нокти изглежда много елегантно.
Аз, уви, едва ли ще се справя. Дори не знам, какво би ми било нужно, за да го поръчам Sad

Общи условия

Активация на акаунт