Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 159
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
https://www.aliexpress.com/item/4000012676640.html?spm=a2g0o.pro … ,searchweb201603_

здравейте , това ли е лампата която всички хвалите?

# 61
  • Варна
Със силиконовите печати става без проблем с гел боите за печати с изпичане.
Поне при мен. На мен ми е много трудно със съхнещите лакове, не ми се получава.

# 62
Пак съм аз. Моля ви препоръчайте ми каучукова база, която мога да си взема от Бг без да чакам примерно

# 63
Пак съм аз. Моля ви препоръчайте ми каучукова база, която мога да си взема от Бг без да чакам примерно

Здравей, аз си поръчах този на Коди от mynails.bg, пише доставка в рамките на 1-3 работни дни

# 64
Благодаря! Аз гледах на блускай и на розалинд,обаче само във олх намерих на розалинд.
Коди ми е малко гъста. Пробвала съм топа.

# 65
Пробвай с цветен лак, да. Аз в тази лампа пека база за 1 мин, цвят за 1 мин и топ за 2.

И аз така 1-1-2 😊

Edit:
Ноктите ми се белят на 7 ден откъм свободния край. Ползвам дехидратор на Born Pretty и primer на Elite 99

Различен ли е праймъра от ултрабонда, да си купя ли този на Коди?

Вземи си ултрабонд на Коди и пробвай. Аз имах белене 4-5-6 ден, ползвала съм кисел праймър на Елит и ГД Коко още в началото като започнах да се правя сама. Взех си ултрабонд Коди и ми държи докато го сваля с много малки изключения. Не казвам че ще помогне и при теб, но не пречи да опиташ.

# 66
  • София
Привет в новата тема.
Извинявам се, ако е коментирано , опитах да сложа стикер,  но изобщо не ми залепва. Приплъзва се по нокътя. Къде греша? Преди съм ползвала с обикновен лак и не е имало проблем. Сложих го върху изпечен цветен лак , тоест опитах се да го сложа Joy в крайна сметка се лакирах отново с класически червен цвят.

# 67
Два бързи въпроса:
- ползвате ли “ваденки за нокти”. Как се слагат - преди топа предполагам? Ползвам лакове на Коди - те са с лек лепкав слой...ще се получи ли в този случай?
- тип “захаросан ефект” може ли да се направи върху топ с лепкав слой и каква е технологията? Маже се топа, после се поръсва броката и се пече, или? Neutral Face

# 68
https://makeup.bg/categorys/23455/
Тук има бази най-различни.

# 69
Може ли съвет коя марка 4 цветен гел лак с брокат да си търся от Али? Искам цветовете да се менят на слънце, без слънце, отделно при топло и студено и да са възможно най-контрастни. От одавна не съм поръчвала нищо от там.

# 70
  • на брега на морето
Ваденката като е мокра се пързаля.
Подсуши я отгоре като я наместиш. 
Ваденките се слагат преди топ. Върху изпечен лак. Ако са по цял нокът, може и база по ръба, печеш,  топ- печеш. Иначе и само топ е ок. Има и 3 д стикери, удобни са, без вода. Отлепяш и залепяш.
Захарта се сипе върху неизпечена база. Аз ползвам пластмасова лъжичка или нещо да е удобно да си наместиш захарта по нокътя. После печеш. И отгоре топ.
Армира, зависи какъв брокат. Веналиса са с най-плътен. Иначе БП имат хубави серии с брокати също.
А като говориш да се мени- предполагам имаш предвид термолак- топло- студено?
БП имат термолакове.
Иначе има и  peacock , хамелеонови БП( и други). Имам 1 такъв. Видях и готини светещи в тъмното елит 99 и си поръчах 1.
Елит 99 също имат хубави брокати.
И 1 БП си поръчах - пак някакъв " искрящ", ей този, случайно ми се показа отнякъде и ми залепнаха очите. Grinning

# 71
Захар/пясък, или както там се нарича, аз слагам върху неизпечен топ с лепкав слой. После изпичам и готово. Не слагам нищо повече. Ваденките имат трайност при мен, ако ги сложа върху неизпечена база, пека, още един път база, пека и отгоре топ. Ако е цял нокът, добре е свободния край да се мине с праймър/ултрабонд след лепенката и преди втората  база. Така се стапя излишното, и базата покрива и запечатва ваденката. Виждала съм и с пиличка да минават свободния край.

# 72
Аз моите ваденки ги слагам директно върху цвят и върху тях малко по-дебел слой топ, който пека 2 мин. Досега не съм имала проблем с този начин на поставяне.

# 73
  • Mostly in my mind
Аз ваденка слагам върху лепкав слой на цвят, слагам база, пека и тогава топ и пека.

# 74
  • София
Освен проблема да ми е в самата ваденка. Като я слагах преди на обикновен лак направо се "разливаше" върху лака, а с топа съвсем ставаха идеални нещата.  Сега просто си се пързаляше върху изпечения гел лак и даже не успях да я фиксирам.

Общи условия

Активация на акаунт