Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 203
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Освен проблема да ми е в самата ваденка. Като я слагах преди на обикновен лак направо се "разливаше" върху лака, а с топа съвсем ставаха идеални нещата.  Сега просто си се пързаляше върху изпечения гел лак и даже не успях да я фиксирам.

Измислено е вече.  Схемата работи.

# 76
Каква е разликата между този

И този ултрабонд

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:21 от Sissy

# 77
  • София
Маминка, благодаря. Каква е тази "подложка" между двете бази?

# 78
Разликата между двата ултрабонда на Коди е в милилитрите.

# 79
Благодаря, Есмералда!
А нелепнещия топ на Коди,също ли е каучуков?
Или да задам по друг начин въпроса, освен че единият не лепне ,има ли и друга разлика между топовете Коди?

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:52 от Sissy

# 80
Маминка, благодаря. Каква е тази "подложка" между двете бази?
Подложка под ваденката, някакъв цвят, например бяло. Ако искате стикера да е директно върху цвета на базата, било то прозрачна или  цветна, този слой се пропуска.

# 81
  • Пловдив

Снощи се спретнах като за баба Марта Simple Smile
Много хубав цвят, на снимката не е много реално, но все пак... приятелка ми подари няколко лака на СНД, които изглеждаха много зле по цвета на шишенцата, но като ги лакирах на мострите се оказаха страхотни Wink

# 82
Честита баба Марта!
Днес бях модел на приятелка която в момента кара курса в Интрекозветика във Варна. Светлият цвят много не се получи. Да видим колко ще издържи никога не съм ползвала CND.

На връщане минах през пощата, пристигнаха ми Гел Х формите. На пръв поглед изглеждат супер и не ми се струват дебели.

# 83
Здравейте дойде ми лампата за една седмица сега чакам  пилата и започвам и аз да се правя сама. Това е лампата
BGN 14.56  30% Off | 114W SUN X7 MAX UV LED Lamp for Manicure Nail Lamps Nail Dryer for Curing UV Gel Varnish Nail Tools With Sensor LCD Display
https://a.aliexpress.com/_mMnjgBz

# 84
В линка са няколко лампите, коя е твоята? И с доставка от къде я взе? Гледам, че лампите с доставка от Белгия са изчерпани.

# 85
В линка са няколко лампите, коя е твоята? И с доставка от къде я взе? Гледам, че лампите с доставка от Белгия са изчерпани.
Да и аз сега погледнах че са изчерпани моляте е тази

Скрит текст:
Скрит текст:

Много жалко защото дойде със Спиди за една седмица и струва 25лв

# 86
Един френски от днес. Реших да сменя формата с обла, но нещо не се възприех и набързо скъсих до обичайната форма.
Скрит текст:

# 87
Привет в новата тема.
Извинявам се, ако е коментирано , опитах да сложа стикер,  но изобщо не ми залепва. Приплъзва се по нокътя. Къде греша? Преди съм ползвала с обикновен лак и не е имало проблем. Сложих го върху изпечен цветен лак , тоест опитах се да го сложа Joy в крайна сметка се лакирах отново с класически червен цвят.
Аз стикери слагам само като махна лепкавия слой или сложа топ без лепкав слой и върху него стикер. Проблем не съм имала никога. Ако е прекалено мокър, чакам малко да изсъхне след като го сложа на нокътя и тогава запечетвам с рейнфорс и топ.

# 88
Искам да подаря три броя гел лакове:
1. термо гел лак на Elite 99 № 5728. Променя се от тъмнолилаво (на студено) на светлосиньо (на топло) с брокат;
2. Розов - Elite 99 № PK009;
3. Гел лак, променя се от свелина - слънчева (лилаво) и лампа (розово).
Повече снимки мога да изпратя на лично съобщение.

# 89
Благодаря на всички за милите думи! Надявам се, че така темата ще е по-лесно четима и баналните въпроси ще намалеят Simple Smile
Пускам маникюр с нов любим цвят - Rosalind 13
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт