Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 204
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря за хубавата тема 🤗 Обичах!
И благодаря на момичето, което сподели клипчетата за френското омбре(забравих ника, извинявам се) ❤ От много време се опитвам да постигна този ефект и успях най-накрая! Ето и моят пролетен маникюр. Основата е изграждащ гел на Блускай, а бялото е гел лак на Canni, който е доста гъст и според мен е идеален в случая. Ваденката е от Али

# 91
Колебая се между каучукова база на Коди и Блускай. Коя е по-добра според вас за домашна употреба. До колкото знам тази на Блускай не се сваляла цялостно а само се допълва.
Просто искам нещо,което да ми ноктите по здрави и по-равни.

# 92
  • София
Искам да ви попитам дали има някакъв трик за ТРАЙНОСТ, когато се използва само база и топ, без цвят. Ноктите са ми в лошо състояние и не ми се инвестира време за нанасяне на цвят. Опитах няколко пъти с база и топ - пада на люспи след има-няма три дни. Някои отлюспвания даже не ги усещам как стават.

# 93
  • Стара Загора
Благодаря за хубавата тема 🤗 Обичах!
И благодаря на момичето, което сподели клипчетата за френското омбре(забравих ника, извинявам се) ❤ От много време се опитвам да постигна този ефект и успях най-накрая! Ето и моят пролетен маникюр. Основата е изграждащ гел на Блускай, а бялото е гел лак на Canni, който е доста гъст и според мен е идеален в случая. Ваденката е от Али

Много красив маникюр! 🥰

# 94
Искам да ви попитам дали има някакъв трик за ТРАЙНОСТ, когато се използва само база и топ, без цвят. Ноктите са ми в лошо състояние и не ми се инвестира време за нанасяне на цвят. Опитах няколко пъти с база и топ - пада на люспи след има-няма три дни. Някои отлюспвания даже не ги усещам как стават.
Пропуснала си най-важното, а именно какви продукти ползваш.
Иначе и аз не мога да постигна трайност 8-10 дни, но се примирих.

# 95
  • на брега на морето
Амини, и с ултрабонд по върха на ноктите ли нямаш трайност?

# 96
Винаги мажа с ултрабонд, но това е. Здраве да е, не е кой знае каква болка.

# 97
Вземи си Lint base на Коди, страхатна е за препилени нокти и такива в лошо състояние. Бих направила изравняване с нея и отгоре топ.

# 98
  • на брега на морето
Амини, извинявай че пак ти пиша. Hug Разбирам те, че си се примирала.
И аз за първи път в края на миналата година имах малко белене в свободния край на показалец, среден. И си купих ултрабонд на гелиш. До преди това не съм ползвала ни ултрабонд, ни праймер, ни рейнфорс. И си беше ок маникюрът ми. Обясних си го с това, че ( може би....) зимата мия и се къпя с по- гореща вода от лятото. Затова смених и топа, започнах да слагам елит, той е много горещоустойчив, бъркала съм с гумени ръкавици в горещо олио преди с топ елит и се държи. Мажа ултрабонда по свободния край, чакам малко да изсъхне, после база 2 слоя, лак, топ елит и няма мърдане лакът ми отново. Много съм доволна! Blush
А кой ти е ултрабонда?
Може би ако ползваш друг ултрабонд, и го смениш- например с този на гелиш - ще се получи? Или да пробваш да раздвижиш " схемата си"- смяна на топ, и т.н. Ако ти се занимава, разбира се.Hug
Ето за този ултрабонд говоря, от ибей си го купих.

Също така започнах да си лакирам ръцете само вечер. За да може през нощта лакът ми да няма контакт с вода. Иначе ако се лакирам сутринта- миенето на мивката и т.н. през деня е неизбежно.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 07:32 от Мелина_3

# 99
Може ли да ми помогнете на предния въпрос? Коя от двете каучукови бази? Съжалявам,че пак досаждам ама се оплетох вече

# 100
Мелина, няма нищо, пиши ми, все нещо ще науча. Ултрабонд имам на Коди и Сенсейшънейл. Топове имам най-различни. Сега ползвам предимно Сикретли, че е без лепкав. Имам Коди и CND Duraforce. За базите няма да пиша поне 10 са 😉

# 101
Блонди, не съм пробвала конкретно каучуковата база на Блускай, но аз лично бих взела Коди, защото съм много доволна от нея. А и не е китайска като Блускай, за които от много хора съм чувала, че са получили алергии.

# 102
Колебая се между каучукова база на Коди и Блускай. Коя е по-добра според вас за домашна употреба. До колкото знам тази на Блускай не се сваляла цялостно а само се допълва.
Просто искам нещо,което да ми ноктите по здрави и по-равни.
За мен сравнение между двете не може да става. Категорично Коди. Но подчертавам, за мен. Ноктите на всеки са различни. Блускай при мен не държи никак, за мен са си китайчета, с добра опаковка и отлична реклама. Цветове бих си купила, но са ми по-скъпи от Комилфо и Коди, да не говорим за безкрайния избор на цена около долар от Алиекспрес, така че отпадат по тази причина.С Коди база нося до сваляне, може и пет седмици да стои, без проблем.

# 103
  • София
Здравейте, новата тема е супер Flowers Hibiscus
Може би ще е полезно - кутията за маникюристи: НЕЙЛ АРТ

Скрит текст:

# 104
  • Стара Загора
Вчера късмо вечерта след 20ч поръчах ултрабонд на Коди и днес да го изпратили. В четвъртък като го взема и ще пробвам. При мен трайността е около 7 дни, като се белят на дясната ръка палец и показалец. На другите пръсти си държи до сваляне. Мия с ръкавици, защото нон стоп съм на мивката.
Поръчах си и 1 лак от Romantic Nude колекцията с кода на Полина.

Общи условия

Активация на акаунт