Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 206
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря, Есмералда, като събера поръчка за Коди, ще включа и Линд базата. Без гел ноктите ми съвсем се цепят и лющят.

Амини, винаги слагам ултрабонд. Иначе опитвала съм с: лаково каре, белеща се база на Борн Прити, цветна каучукова база и лепкав топ на Коди - резултат красив, но нетраен. Втори вариант: лаковото и белещата са същите, но базата е Метеорите на Фокс и блещукащия топ на Коди без лепкаво покритие. Пак ми харесва, защото нежно и кинки-блинки, но нетрайно.

# 106
Здравейте. Взех си рейнфорс,но не знам с наслагване ли е,или всеки път се маха?В нета нещо не можах да намеря информация,но пък стигнах до тази прекрасна тема.

# 107
  • Варна
Успокоихте ме, че не съм само аз с Белене на 1 седмица.
Последния път сложих без каре и с ултрабонд мацнах по-голяма площ от ноктите, не само по свободен край.
Засега нямам обелени 8 ден вече.

Ще се озоря със свалянето сигурно обаче...

# 108
  • Mostly in my mind
Вчера късмо вечерта след 20ч поръчах ултрабонд на Коди и днес да го изпратили. В четвъртък като го взема и ще пробвам. При мен трайността е около 7 дни, като се белят на дясната ръка палец и показалец. На другите пръсти си държи до сваляне. Мия с ръкавици, защото нон стоп съм на мивката.
Поръчах си и 1 лак от Romantic Nude колекцията с кода на Полина.

от къде го поръча?

и моите траят средно седмица.

# 109
Благодаря момичета ❤❤❤ Ще взема Коди

# 110
  • Стара Загора
Вчера късмо вечерта след 20ч поръчах ултрабонд на Коди и днес да го изпратили. В четвъртък като го взема и ще пробвам. При мен трайността е около 7 дни, като се белят на дясната ръка палец и показалец. На другите пръсти си държи до сваляне. Мия с ръкавици, защото нон стоп съм на мивката.
Поръчах си и 1 лак от Romantic Nude колекцията с кода на Полина.

от къде го поръча?

и моите траят средно седмица.

От mynails.bg заради бързата доставка. Иначе след време бих се включила в групова поръчка. Но пък имам над 20 лака и не искам да се затрупвам.

# 111
Момичета,
Дайте препоръка за хубаво масло за нокти и кожички, от което сте доволни. Обмислям покупка на Solar oil CND (прочетох на първа страница, че е топ ъф дъ топ:blush:). Ако има нещо по-добро и също толкова хубаво, моля да споделите Heart Eyes

# 112
  • София
Always_in_love
Скоро си взех маслото на Ness... ми харесва ми 😁, не е мазно, а като сухо олио.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 19:01 от Lucky@Mamma

# 113
Здравейте, новата тема е супер Flowers Hibiscus
Може би ще е полезно - кутията за маникюристи: НЕЙЛ АРТ

Скрит текст:
Точно за този карбон гел на Фокс гледах видео на Полина. Направи си спукан нокът и каза че е бетон. Моля, ако някой го е ползвал да сподели, много ме заинтригува този карбон гел. Ето и един маникюр от мен

# 114
  • Варна
Krasi, кой е този термо лак? Много е хубав!

# 115
Krasi, кой е този термо лак? Много е хубав!
Ur Sugar UR-014 лакирах дъщеря ми
А с този съм аз

UR-018

# 116
  • на брега на морето
Най- сетне, днес, лампата ми дойде! Heart Eyes След 2 месеца чакане, от али. Изглежда супер! Натисках копчетата, изглежда сякаш всичко си работи. Сега няма да имам търпение да я пробвам, да си направя маникюр. Grinning

# 117
Последните 2 маникюра ми взеха очите Heart Eyes С термо лак ли са и двата? Това преливащо от самосебеси ли се получава при стайна температура?

Ето и осмомартенския маникюр от мен:

# 118
  • на брега на морето
Алмира, красота! Hug Розичките са разкош! Heart Eyes

# 119
  • Пловдив
И при мен с каре, каучукова база Коди, китайски цвят, топ Коди ми издържа около 8-10 дни.
Без каре, доста трудно свалих, държа се една идея по-добре отколкото с карето.
Мия чинии/чистя с гумени ръкавици. Два пъти седмично ходя на плуване с детето.
Но дори и на 10 дена съм доволна, става по-бързо от обикновен лак и трае повече.

Общи условия

Активация на акаунт