Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 212
  • 777
  •   1
Отговори
# 120
Момичета моля да споделите кои продукти на Коди да взема за френски маникюр, от базата до топа.
Слагам снимка на това което искам да постигна
Много благодаря.

# 121
На първа страница има инфо кои бази на Коди и кои гелове са подходящи за френски маникюр.

# 122
esmeralda 3 пъти го прочетох и не го откривам Sweat

# 123
В началото на подраздела "Цветни гел лакове".
Що се отнася до топа, харесвам този без лепкав слой на Коди.

# 124
Благодаря ти!

# 125
  • София
Аз съм мнооого доволна от протеиновата база на Индиго. И от нанасяне, от издръжливост и я слагам без каре, пада много лесно. Не знам само, като свърши как ще я поръчам пак. 😔

# 126
Лъки мама, има я, вярно 35 лв, но я има в сайта 😀

# 127
  • Пловдив
Като споменахте Индиго протеиновата и аз съм много доволна от нея. Свалям я почти като белеща се на 10ден. Но забелязах,че като че ли нещо е взела да се "сополиви" или така ми се струва...не знам...от ноември я ползвам.
Между другото и аз не мога да постигна трайност повече от 14 дни, нооо идеално ме устройва, защото прекалих с цветните лакове и за да ги използвам ми е супер, пък и ми омръзва и ме дразни израстналото.

# 128
  • София
Лъки мама, има я, вярно 35 лв, но я има в сайта 😀

Има я, ама пак звънят за сертификат. 😁

Seengirl, и аз толкова докарвам, но и не ми трябва повече, че ми растат бързо ноктите.
На приятелка лака, който направих (бях качила снимка), 3 седмица не е мръднал.

# 129
  • София
Протеиновата индигова без да слагате белеща се отдолу я ползвате, така ли? Само с каре?

# 130
  • София
Протеиновата индигова без да слагате белеща се отдолу я ползвате, така ли? Само с каре?
Аз без каре и без белеща. 🙂

# 131
  • София
С киснене в ацетон ли я сваляш или с вода?

# 132
  • София
С киснене в ацетон ли я сваляш или с вода?
С киснене в течността на Neess, пилене на топа преди това, за 10мин. пада.

# 133
Нещо и от мен
Скрит текст:

Скрит текст:

# 134
  • на брега на морето
Лъки мама, моята индиго ми стига за година и малко отгоре. Но правя само себе си( маникюр и педикюр). До тогава може пак да я пуснат в ибей. Последно си я купих от един сайт тук.
Аз също не правя каре, не ползвам белеща, дори не изпилявам топа и пак свалям лесно с течност за сваляне на гел лак от али, за 5-7 минути. А трайност си имам по 14 дена, ( само наскоро имах малко проблем със свободен край и си го реших с ултрабонд по ръба, сега са пак бетон). На толкова ми израстват ноктите и ми омръзва, и сменям. На педикюра-  на 3 седмици сменям.

Общи условия

Активация на акаунт