Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 093
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
Доволни ли сте от Lilicut? И въобще да ми препоръчате друг вариант за малък грамаж, наситен цвят и същата бюджетна категория китайски лак?
Много съм доволна, покривни и по издръжливи от gd coco. Имам около 10 броя и съм поръчала още толкова Blush

В момента се лакирам с Silkare, като съм готова ще покажа( ако е за показване де Joy)

# 676
Също така Silcare от makeup.bg струват ли си, и кои точно? Защото гледам са 3 вида
Няколко поста по-нагоре писах, че съм доволна от Silcare colour it Premium.

# 677
Също така Silcare от makeup.bg струват ли си, и кои точно? Защото гледам са 3 вида. Кои да предпочета?

# 678
Скрит текст:
Също така Silcare от makeup.bg струват ли си, и кои точно? Защото гледам са 3 вида
Няколко поста по-нагоре писах, че съм доволна от Silcare colour it Premium.
Есмералда стъклени ли са шишенцата на Silcare colour it Premium?

# 679
Трудно ми е да преценя, май са пластмасови.

# 680
+1 за Розалинд, малките им опаковки са стъклени, цветовете са покривни на два слоя, пекат се за 30 секунди в Led/UV лампа и идват бързо от Алиекспрес.

# 681
Малките черни са пластмасови!

# 682
  • софия
Гел боичките и гел пастите на Макс са много хубави и покривни,скъпи са но си заслужават сравнявам ги с Коди(само черна и бяла имам).
Имам въпрос за накраинците на ел.пилата в Алиекс. са по 1-3лв тук вай евтино намерих при Елена Арт как се разбира истински ли са ,реплика ли са?

# 683
Ако имаш предвид дали накрайниците на Елена арт са от Али, но на петорни цени ... Най-вероятно да, съдейки по това, че и ел.пилите й са от Али.

# 684
  • софия
Ясно,и аз така предположих.

# 685
Накрайниците, които се продават тук и в Али са едни и същи. Полина Василева беше качвала видео, в което си беше поръчала такива накрайнци, доколкото знам са ѝ харесали и си ги ползва. Аз също си поръчах, обаче много ми се бавят доставките този път. Frowning1

# 686
https://m.aliexpress.com/item/1005001714915867.html?spm=a2g0n.pr … pg_640x640Q90.jpg

Здрвейте, някоя от вас ползвала ли е тази марка лакове. Аз си поръчах същия млечно бял и наитина е млечно бял, но май шишенцето не е пълно до горе.

# 687
Здравейте момичета,
аз съм новобранка в правенето на гел лак вкъщи. Миналата година си купих лампа, лакове, пили, база, топ и всичко необходимо, но не ми оставаше време. Сега обаче, от както случвам все на неопитни маникюристки със съмнителна хигиена в студиата, реших да се върна към варианта правене в къщи.
За да улесня процеса, си поръчах ел пила (дано дойде тази година)
Моля, дайте мнение за пилата!

# 688
  • на брега на морето
Блонди, и на мен последните месеци често започнаха да ми идват полупразни шишенца. Един Елит99 дори! И един лемук, и вече не ги помня всичките, но все от алиекспрес. Аз обикновено написвам във фийдбака, че са били наполовина. Какво да ги направиш, за тази им цена не си правя труда да се жалвам, но все пак е неприятно. Да вдигнат цената малко, но пък да е пълно шишенцето.

# 689
Обикновено оставят шишенцата с 1/3 от обема празен, за да не се разтича лакът, но иначе си имат отбелязаните милилитри. Да не би да е такъв случаят? Или действително са по-празни от други гел лакове на същата марка?
Пилата е добра за домашна употреба, препоръчвала съм я вече. Даже май я сложихме и в заглавния пост.

Общи условия

Активация на акаунт