Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 059
  • 777
  •   1
Отговори
# 690
  • на брега на морето
Специално за елит съм сигурна, че дойде по- празно от другите на елит, които имам. И не на 1/3, а на половина! И милилитрите естествено не отговарят при това положение с указаните на шишето.
А малки шишенца са ми идвали пълни до горе, например на Розалинд и хнм, значи може.
Аз нямаше и да го пиша ако не беше фрапиращо....

# 691
Действително са по-празни от всички,които съм поръчвала.

# 692
Точно Розалинд и ГД Коко съм забелязала, че са пристигали не пълни до горе, а поне с 1/3 по-малко, но мислех, че това е нормалното за тях. Явно китайците разливат, както им падне.

# 693
  • софия
Преди 3г си бяхпоръчала на Розалинд 2 мини лака (корал и мента ) и един мини топ.Дойдоха беше лятото и топа излезе като желе за четчицата.Писах и снимах в коментар ,но не се занимавах повече.Изчистих си шишенцето и сега е масло за кутикули ,след 2 месеца получих второ желе (бонус уж за първото),пак снимах и пуснах на продавача с цел да не изпраща повече.Тогава вложих в Коди и не съжалявам.
Вече като се замисля май от мейкъп или от друг сайт има доста гел лакове на нормални цени диапазон 2-5лв идващи за няколко дни.

# 694
От мен това! Лилавото е на Silcare color it, четката му ми идва твърде тънка,, и ми се отдръпва от свободния край. Другия цвят е на Борн Прити, топ Неес, супер е !

# 695
Момичета, препоръчайте ми хубаво silver (цвят), марка и ако може повече предложения!

# 696
  • на брега на морето
Мама Лина, с брокат или без? Аз имам 2 предложения- Веналиса 1201, 12 мл,  всеизвестният плътен сребрист брокат( задължителен за любителите на среброто!) и сребърна мирор пудра. Hug

# 697
Благодаря! Търся без брокат.

# 698
Еsmeralda23, в страничките назад много ми хареса акригела на Коди sparkle mood 04, който си използвала, дали има и подобен лак?

Venislava Todorova, страхотно е това лилаво, а цетята рисунка ли са или лепенка?

Днес си направих френски маникюр, а в нета видях рисунка на някакви бели цветчета на едни нокти и много ми допаднаха, реших да опитам да ги нарисувам с обикновени акрилни бои, които не са специално за нокти. Станаха, като изключим, че четката ми е доста дебела за рисуване, за следващ път ще си взема по-тънка. И чак след като се снимах, видях че съм направила "усмивките" с белия лак с различна дебелина, все едно ноктите са ми с различни дължини, но все тая Simple Smile

Скрит текст:

# 699
red mane много ми харесва основата за френския, на коя марка е, аз ще изграждам днес моите и искам да ги направя точно като твойте,като дължина и френски разбира се;)

# 700
Новият ми маникюр - в светло и тъмно синьо.

# 701
Преди малко и аз спретнах нещо ново

# 702
Еsmeralda23, в страничките назад много ми хареса акригела на Коди sparkle mood 04, който си използвала, дали има и подобен лак?

Venislava Todorova, страхотно е това лилаво, а цетята рисунка ли са или лепенка?

Днес си направих френски маникюр, а в нета видях рисунка на някакви бели цветчета на едни нокти и много ми допаднаха, реших да опитам да ги нарисувам с обикновени акрилни бои, които не са специално за нокти. Станаха, като изключим, че четката ми е доста дебела за рисуване, за следващ път ще си взема по-тънка. И чак след като се снимах, видях че съм направила "усмивките" с белия лак с различна дебелина, все едно ноктите са ми с различни дължини, но все тая Simple Smile

Скрит текст:
Благодаря, ваденки са !

# 703
Red mane, възможно е да имат, попитай най-добре вносителите на Коди във Фб или Инстаграм.

# 704
red mane много ми харесва основата за френския, на коя марка е, аз ще изграждам днес моите и искам да ги направя точно като твойте,като дължина и френски разбира се;)

Fireche, за основа съм ползвала 01RN Версайска роза на KODI.

Общи условия

Активация на акаунт