Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 055
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, търся си неонови цветове за лятото! Гледам на Веналиса и Beautilux, имате ли наблюдения за техните неони?

# 706
Rеd mine благодаря ти, всички други купих, но не и тази, сега ще я поръчам.

# 707
Лаковете Mixcoco не мога да разбера какви са. Май не са китайски? Дали са покривни, че ми хареса палитрата като цветове?

# 708
Не препоръчвам MixCoco ...иначе ги представяха за Холандски май

# 709
Лаковете Mixcoco не мога да разбера какви са. Май не са китайски? Дали са покривни, че ми хареса палитрата като цветове?
Точно китайски са. В Алибаба ги продават за по $1.50.

# 710
  • София
Born pretty, Iris Purple Gel series - Charlote Scepter, ако това е точното име 

Скрит текст:

# 711
Точно китайски са. В Алибаба ги продават за по $1.50.
Твърдят,че има и китайски ментета ...каквито и да са за мен са боклуци Simple Smile

# 712
Момичета, мисля да правя почивка от гел лак, за целта ще ми трябва някакъв заздравител! На микросел не ми е опция, ако може да препоръчате нещо по бюджетно!

# 713
Здравейте, най-сетне и аз се лакирах - исках да ги изчакам да пораснат, но те се трошат непрекъснато! Мажа с CND Rescue Rxx и изглеждат здрави и гладки, нямат разслояване, но са изключително чупливи - не знам какво им стана на тези нокти. Та нещо пролетно зелено от мен на изключтелно късите нокти Simple Smile (първият, който грабнах от кутията - Modelones)

# 714
Масово обсъжданите и продавани Mixcoco са от фейсбук страница Enjoy the colour и тези именно съм виждала в Алибаба. Може да има и други и тези да са имитацията, нямам идея, но само като видя името на "холандската" фирма Safety4you, ме навежда на мисълта, че я държи някой китаец. Може и да не съм права, това е само предположение. Мои познати са пробвали лаковете и са доволни, знам даже, че маникюристки работят и професионално с тях (евтините от 6 лв), аз лично не съм ги пробвала.

# 715

Аз съм ползвала от тук

# 716
Гледах ги точно във ФБ както е написала Есмералда. Нещо и мен ме съмняват. Харесаха ми само цветовете, но вече искам да спра китайчетата. Явно ще поръчвам от make up.

# 717
Моите лакове предимно са от Make up, евтинките полски лакчета. Харесвам ги, поне не са китайски.

# 718
Пристигнаха моите накрайници. Много са тънички, единия даже е толкова тънък като игла.
Скрит текст:
И лакирана с котешко око. 👉
Скрит текст:

На снимка е много трудно да се покаже ефекта на котешкото око.

# 719
Този тънкия накрайник направо изглежда опасен 🤔

Общи условия

Активация на акаунт