Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 36 038
  • 777
  •   1
Отговори
# 720
Наистина може да бъде много опасен. Уначе поръчах и керамичен. Много е дебел. Не влиза под кутикула.

# 721
Керамичните накрайници не са за обработка на кутикули.

# 722
Момичета здравейте,

Може да ви се стори глупав въпроса, но... вие как се лакирате - последователно първо едната ръка и после другата с редуване или правите първо едната ръка от база до топ и после другата? Питам, защото миналия път заради базата и лака, които са си с лепкав слой и след изпичане, докато лакирам едната ръка малко ми полепна другата...Не мога да си представя, ако трябва да си правя и някакви декорации - сигурно ще се омажа много и всичко ще ми лепне Rolling Eyes

# 723
Аз правя първо цялостно лявата ръка до топ, след това дясната. Понякога има и час-два-три разстояния между двете, понякога и цял ден Grinning

# 724
  • на брега на морето
Аз правя двете ръце едновременно. База на едната, база на другата. С новата лампа даже ги пека двете заедно с базата. И т.н. - лак на едната, лак на другата. Почвам първо дясната да лакирам( база и т.н.).
Декорациите често ги правя на другия ден. Ако е на същия- първо слагам топ без лепкав на двете ръце и тогава се заемам с декорациите.

# 725
Аз като Мелина, но се замислям дали едната от-до няма да стане по-бързо и чисто.

# 726
Аз лакирам първо едната от-до после другата,защото ми се лепят влакна или други неща.Веднъж сложих база и на двете ръце и едно фолио беше наблизо ,самоотпечата се и го оставих така ,че ми хареса.

# 727
  • София
И аз така правя от до ръка по ръка, правила съм и двете едновременно, по-бързо става но и не особено красиво.

# 728
Ясно Grinning Знаех си аз, че за по-прецизен резултат си има “чалъм”...От следващия път и аз ще пробвам ръка по ръка-без редуване, че много влакна и прашинки закачих миналия път Weary
Благодаря Ви Green Heart

# 729
  • Down south
Може да ви се стори глупав въпроса, но... вие как се лакирате - последователно първо едната ръка и после другата с редуване или правите първо едната ръка от база до топ и после другата?
Въпроса не е никак глупав, всъщност е напълно логичен.
Преди правех първо лява ръка, след това дясна, от известно време правя първо палците, а след това и ръцете една по една. Става по-качествено.

# 730
Първо двата палеца много ми хареса като идея, ще пробвам така следващия път. Аз и без друго ги пека отделно, че иначе не се изпичат добре.

# 731
Ето наистина един глупав въпрос може би  Flushed - как разбирате дали има лепкав слой, или просто е недоизпечено? Не е пояснено на опаковката - говоря за базата на Борн Прити и за техните гелове и топ.... Все ми лепнеше на допир и пекох много. След което забърсах със спирт /маникюристката ми така прави/, всичко лепкаво изчезна и изглеждаше добре.
Имах огрооомно желание да пробвам, с такъв кеф си взех и лампата, и лаковете, но явно не е моето нещо Sad Ноктите са ми ужасно къси и тънки, ще пробвам пак още веднъж, дано потръгнат нещата...
Въпреки, че доста четох, съвсем се обърках - праймъра над карето ли се слага? А реинфорса? Уф, съжалявам, че сигурно съм n-  тия човек с еднакви въпроси, но пак във вас ми е надеждата Purple Heart
И последно - идея за peel-off база, различна от Born pretty и да може да се купи от тукашен сайт? Много е гъста тази, която имам, може би да е развалена, но толкова е гъста  и лепкава, че едва се нанася....

# 732
  • на брега на морето
Рали, ако още не си се отказала- вземи си една база индиго. Сваля се лесно с течност за сваляне на гел лак. Няма да имаш нужда и от каре. Изпича се спокойно за минута в нова лампа. В стар тип лампа- за 2 минути. Всички бази са с лепкав слой, мисля.

# 733
Не, не съм се отказала, голям ми е мерак Smiling Imp
Благодаря ти много! А това е конкретна марка или тип база? За да зная какво да търся.

# 734
  • на брега на морето
" Индиго" е марка.
Ето за тази база говоря.
https://www.indigo-nails.com/en/protein-base-removable-7ml

Общи условия

Активация на акаунт