Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 101
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
Лидълската не е ли УВ лампа с дълги крушки? Ако да, в такива се полимеризира всичко по 2 минути.
Иначе тестът е нормален слой на целофан или типс, белиш и гледаш дали отдолу лакът е мокър, или добре изпечен.

Лед е, явно наистина е хубава, точно така направих и за 30 секунди дори и тъмен лак е изпечен - няма мокро, лакът е твърд като нокът. Много благодаря!

Някой поръчвал ли е накрайници от бг сайт? Много са различни цените и не знам дали си заслужават.

# 646
За мен лично, не си заслужават. Същите като от Али ,но с четворна цена!

Аз искам да питам Над и другите, които ползват топа на Неес, след колко време като се изпече се маха лепкавия слой? Днес е дошъл и сигурно утре или вдругиден ще го пробвам!

# 647
  • София
За мен лично, не си заслужават. Същите като от Али ,но с четворна цена!

Аз искам да питам Над и другите, които ползват топа на Неес, след колко време като се изпече се маха лепкавия слой? Днес е дошъл и сигурно утре или вдругиден ще го пробвам!

Аз изчаквам да изстине 2-3мин. докато си правя втората ръка не махам лепкавия слой на първата.

И веднага да го махнеш нищо няма да му стане, аз действам така по-навик, уж стоял по-лъскав, не съм убедена обаче, че е така.

# 648
Вчера пристигнаха лаковете на Icone. Приятни са, не са супер пигментирани, на 2 слоя стоят добре (за един от цветовете май трябват 3 слоя). Пробвах ги на мълчаливата ми клиентка.
На първо четене ми направиха впечатление 2 неща - снимките на цветовете на сайта не отговарят на действителността (и при други лакове в Мейкъп съм го забелязала). Поръчах светлолилав цвят, пристигна светлосив Joy Ако лакирате върху изкуствени нокти като GelX, трябва хубаво да матирате повърхността, защото иначе лакът се свлича (при някои цветове повече, при други съвсем малко). Топът е с лепкав слой, но не е силен.

# 649
Имам бял накрайник за 11 лв ,когато си поръчах пила от Pretty zone го поръчах ,става и като гледам по други сайтове са по 30-40 лв.Иначе за други ще си поръчам от али като не са ми спешни.

# 650
Вчера пристигнаха лаковете на Icone. Приятни са, не са супер пигментирани, на 2 слоя стоят добре (за един от цветовете май трябват 3 слоя). Пробвах ги на мълчаливата ми клиентка.
На първо четене ми направиха впечатление 2 неща - снимките на цветовете на сайта не отговарят на действителността (и при други лакове в Мейкъп съм го забелязала). Поръчах светлолилав цвят, пристигна светлосив Joy Ако лакирате върху изкуствени нокти като GelX, трябва хубаво да матирате повърхността, защото иначе лакът се свлича (при някои цветове повече, при други съвсем малко). Топът е с лепкав слой, но не е силен.

Много искам да видя твоята клиентка с форма бадем Heart Eyes

# 651
  • София
Ето и моите цветове на Icone и аз лакирах на пластмаса, не са ми бягали. Първите два които поръчах Love Afair i Campari, определено са най-хубавите. Campari  е уникално коралово червено. Другите ми харесват 50/50 при цена 2,50лв. смятам, че са много добро предложение.

Цветовете на живо са по-светли, не мога да ги докарам реални, поне на моя монитор.
Не ми харесаха като покривност Velvet, Clouds i Anemone, ако търсите полупрозрачен ефект, тогава стават. Неона също не е от покривните, но там е нормално.
Останалите са с добра пигментация.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 13:50 от nad_tab

# 652
След лакирането на мълчаливата клиентка доста съмнително започнаха да ме сърбят палец и показалец на едната ръка. Вече няколко часа, мазах с крем, олющвания или зачервяване нямам. Силно се надявам да не е алергична реакция към Icone.

# 653
Зарибих се нещо с 1 клипчета за воден маникюр. Гледах как си правят фигурки във водата и после ги оставят да изсъхнат. После ги режат и слагат върху цял нокът. Чудех се, ако го сложа и запечатам с рейнфорс и топ дали ще държи, понеже са обикновени лакове. Някой правил ли е експерименти? 😁  Мерак ми е заради декорациите. Интересни стават.

# 654
Леле Есмералда дано не е алергична реакция от лака, че и аз съм ги накупила 7-8 вече. Споделяй как си в следващите часове и дни. Аз още не съм се лакирала с тях.

# 655
  • София
Аз изкарах 10 дена с Icone Love Affair и не съм имала проблем. Вчера ми писнаха тези дебели  форми и ги отчоплих от ноктите... има тук там задран нокът. Пак ще съм известно време на заздравител, нещо нямам желание за лакиране.

Последна редакция: вт, 06 апр 2021, 20:27 от nad_tab

# 656
И аз съм без лак от една седмица и май скоро няма да слагам. В този ред на мисли вие как поддържате ноктите си здрави? Какъв заздравител ползвате? Правите ли си някакви домашни терапии и какви?

# 657
Аз взимам един керамичен заздравител за нокти на Виктория и масла на Икаров. Много ми помогнаха, а ноктите ми бяха доста изтънени от неправилно сваляне на гел лак. Не препоръчвам диамантения заздравител на Голдън Роуз. Това от бюджетните варианти. По-скъпо не съм купувала.

# 658
  • Варна
На тема заздравители не признавам нищо друго освен Микросел отдавна. В интерес на истината Микрогелът на Коди също не е лош. Прави ноктите камък.

# 659
  • София
И аз съм без лак от една седмица и май скоро няма да слагам. В този ред на мисли вие как поддържате ноктите си здрави? Какъв заздравител ползвате? Правите ли си някакви домашни терапии и какви?
Микросел е най-доброто за моите нокти, за жалост закупения в Германия се оказа по-добър от този който си купувах в БГ, та добре ме подсети да си поръчам нов.

Другото което правя е поне веднъж седмично е да стоя час-два с ръкавици без талк с ръце омазани с най-различни масла. Обикновено използвам зехтин, жожоба, бадемово или кокосово, но всяко върши работа дори и краве масло.

Общи условия

Активация на акаунт