Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 104
  • 777
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Моята лампа стои включена от полирането на ноктите до поставянето на топ. Не вярвам да е от стоенето включена в контакт.

# 631
  • София
А някой да знае сервиз, в който да могат да се поправят? Тия скъпите с гаранции, все някъде трябва да ги отремонтирват.......

# 632
  • на брега на морето
И аз не вярвам да е от това. Може да я занесеш на някой техник наблизо. Помня, че наскоро някой имаше проблем с лампата си и техник я оправи.

# 633
Бъгнала се е просто, нали са китайски евтинджоси. Виж в олх, последно гледах Sun X5 Plus на доста прилична цена, продавач беше магазин за бебета Joy

# 634
Моята е от лидълските, беше на доста прилична цена. В тази връзка да попитам по твърдостта на лака ли разбирам, че се е полимеризирал, защото и на 30 сек. и на 60 сек. на дебел слой е еднаква твърдостта.

# 635
Лидълската не е ли УВ лампа с дълги крушки? Ако да, в такива се полимеризира всичко по 2 минути.
Иначе тестът е нормален слой на целофан или типс, белиш и гледаш дали отдолу лакът е мокър, или добре изпечен.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 17:20 от esmeralda23

# 636
  • Варна
Лидл имат и страхотна лед лампа, която обаче не се е появявала скоро. Тя определено си струва.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 22:24 от prinzesata

# 637
  • Стара Загора
След месец и половина почивка днес най-накрая се лакирах и си смених формата от квадрат на овал. Преди изобщо не ми харесваше тази форма и за първи път си я правя. Много са къси все още и не са оформени идеално, но така ми липсваха лакираните нокти Heart Eyes

Скрит текст:

Тук е същия цвят на Venalisa 039, но с друга форма.

# 638
  • София
decuto, на такива красиви нокти, каквато и форма да направиш, все са си красиви. На мен лично овалът ми харесва повече и то като са къси, защото се вижда колко дълга е нокътната плочка (като човек с малки нокътни плочки, примирам като видя изящни от този тип)

# 639
Здравейте момичета, имам нужда от съвет. Аз съм абсолютен новобранец. Получих лампа и топ. Мога ли да лакирам с обикновен лак и след като изсъхне да сложа този топ и да изпека?

# 640
  • София
Може, ама какъв е смисъла? Лака отдолу, трябва да е изсъхнал поне 2ч. или най-добре една нощ и пак вероятността да падне на люспа е голяма.

# 641
Слагала съм гел лак върху заздравител,просто пробвах цвят и падна на люспа,но с малко помощ.Ако се пази и не се рови и чопли може да издържи няколко дни.

# 642
На сегашния маникюр съм с госип на Golden rose. Не е гел, а обикновен лак брокат. Изчаках само 30 мин. защото много бързо съхне. От горе запечатах с рейнфорс и топ лак. За сега не мърда. Явно си е до лак и до това с какво ще го запечатиш. Предния ми опит беше с покривен обикновен лак. Изчаках го да изъхне не помня колко...може би само час( нямах време за повече). Сложих топ върху него, изпекох и на другия ден се олюпи..

# 643
  • София
О да, брокатите държат много, резонен въпрос, как ще го махнете?

# 644
Махам всичко с пилата до гела.

Общи условия

Активация на акаунт