Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 106
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Мелина, аз ползвах полигел, а той неизменно повдига нивото на нокътя, ще пробвам и с базата на Коди следващия път . 40 мин. с лакирането? Много си бърза, браво.
Ето това е резултатът на двете ръце при мен.

# 616
Пеперудите от къде са? Ако са от Али, може ли линк?

# 617
От Али са, да, но не съм ги купувала индивидуално, от комплект стикери са.

https://a.aliexpress.com/_mMVPWwB

# 618
  • на брега на морето
Есмералда, Hugсамо екстеншъните 40 мин. После ги снимах, приказвах по телефона, и видях, че имам време да успея да ги лакирам до обяд. На видеото казаха без база върху екстеншъните. Т.е. само по 3 слоя лак и 1 слой топ. Лакирах ги по- лесно от естествените си нокти, не зная защо. Бях сама вкъщи( това също помага за по- бързото справяне).
Много готин е твоят маникюр! Супер неонови цветове! Heart Eyes
На екстеншъните само по 30-40 секунди пекох базата.
Не се сдържах- свалих ги днес на едната ръка. Другите - утре. Супер са ми ноктите отдолу- съвсем нормални, все едно съм била с обикновен гел лак.
Аз си мислех да ги отрежа и така да ходя на работа, но нали за 1-ви път- не посмях.  Другия път ще направя така- мисля, че могат да изкарат 20- тина дни. Значи изводът е, че и с база( индиго) става да се лепят. Но първо сложих по 2 слоя база върху естествените си нокти естествено ( но пак да кажа)- застраховка.
Махането е по- пипкавата част. Изпилих лака с пила. Накиснах екстеншъните с течност за сваляне на гел лак- 10 минути. На цяла люспа ги отлепих после.

# 619
Есмералда, много ефектно е станало. Ето и моята шарениика от днес.

# 620
  • София
Момичета, показвам защо Gel X на моите нокти не се залепва с база. Моите нокти са много плоски и дупката която се получава ще е пълна или с въздух или акригел. Изпилих ги да ги намаля и се вижда много ясно.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 09:00 от nad_tab

# 621
Една от рускините казваше точно за този проблем. Ако апексът на Gel X ноктите не съответства на ноктите, то може да се натисне повече при лепенето с база, но това изменя естествения апекс на Gel X -те и се отлепват след няколко дни. За мен също най-добрият начин е с акригел(полигел) или както там се нарича.

# 622
  • София
Една от рускините казваше точно за този проблем. Ако апексът на Gel X ноктите не съответства на ноктите, то може да се натисне повече при лепенето с база, но това изменя естествения апекс на Gel X -те и се отлепват след няколко дни. За мен също най-добрият начин е с акригел(полигел) или както там се нарича.

Видеа не съм гледала, но като пристигнаха видях, че няма как с база да залепнат, без да остане въздух.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 09:02 от nad_tab

# 623
Момичета, може ли мнение за лепилото за фолио на Веналиса? Бях си поръчала лепило на Борн Прити , но дойде като гума и не смея да поръчам пак от него, а събрах много фолиа Blush

# 624
  • Стара Загора
И моето на Born Pretty дойде такова заради температурите и ми върнаха парите. Взех на GD Coco и работи много добре.

# 625
То пече ли се или съхне на въздух?
ПП, видях че се пече, май ще взема него, благодаря Hug

# 626
Като за последно, преди да прибера черните пуловери, реших да съм с черно.

Линт базата на Коди може ли да се използва с база, различна от препоръчваната от тях каучукова база? База и топ ползвам на Bluesky, искам да ги изразходя. А нюд цветовете на линт базите много ми допадат.

# 627
Не съм пробвала, защото в момента нямам база на друга марка, но Линт базата ползвам с цветове на Клареса и няма никакъв проблем.

# 628
Момичета, и моята лампа се развали, а е ползвана не повече от 5 пъти... Възможно ли е да е работила твърде дълго. Забавих се с лакирането и може би беше включена в контакта около 2 часа.
Да се мъча ли въобще някак да я оправям?

Ще поръчам нова, но сещате ли се от къде да взема прилична, не много скъпа и да дойде бързо? Онази от Испания за съжаление не се шипва от там в момента.

Ако не ще поръчам пак от Китай, но ако някой може да ми прати конкретна, която работи вече дълго време ще съм благодарна. Предполагам, че е доста доза късмет, но все пак...

# 629
  • София, Дружба 2
Момичета, и моята лампа се развали, а е ползвана не повече от 5 пъти... Възможно ли е да е работила твърде дълго. Забавих се с лакирането и може би беше включена в контакта около 2 часа.
Да се мъча ли въобще някак да я оправям?

Ще поръчам нова, но сещате ли се от къде да взема прилична, не много скъпа и да дойде бързо? Онази от Испания за съжаление не се шипва от там в момента.

Ако не ще поръчам пак от Китай, но ако някой може да ми прати конкретна, която работи вече дълго време ще съм благодарна. Предполагам, че е доста доза късмет, но все пак...
Моята я поръчах от тук https://www.quadraccess.com/product-category/%d0%bb%d0%b0%d0%bc% … 0%b0%d0%bd%d0%b5/ преди един месец и нещо. Дойде на следващия ден, но нищо повече не мога да споделя, защото съм я ползвала, мисля два или три пъти до тук. Дано работи както трябва!

Общи условия

Активация на акаунт