Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 113
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Да ви покажа два семпли маникюра, правени за моята любима мълчалива клиентка.

Скрит текст:

Днес пристигна и не мога да й се накефя Grinning Joy

# 601
  • София, Дружба 2
Разкошни са и двата маникюра, и формата и цветовете. Синият лак какъв е? Луд фен на синьо съм, а това е разкошно. Simple Smile

# 602
Оле Есмералда докато разбера... После със глас си се смях. Откъде я поръча.

# 603
Picky, цветът е Claresa Blue 710. Много красив плътен син цвят. Аз не съм по синьото, но този многа ми харесва 💙

Нади, нали? Голям майтап. Joy От Али я поръчах. Едни от най-добрe похарчените 40 лв. в сайта. Grinning

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 00:38 от esmeralda23

# 604
  • София, Дружба 2
Picky, цветът е Claresa Blue 710. Много красив плътен син цвят. Аз не съм по синьото, но този многа ми харесва 💙

Нади, нали? Голям майтап. Joy От Али я поръчах. Едни от най-добри похарчените 40 лв. в сайта. Grinning
esmeralda23, благодаря! Flowers Hibiscus

# 605
  • На плажа
esmeralda от къде си взе поставката за ръце и удобна ли е за работа?

# 606
Дани, от Амазон UK я взех, супер удобна е.
https://www.amazon.co.uk/dp/B08GKKV8BF/ref=cm_sw_r_cp_apa_glc_fa … ng=UTF8&psc=1

# 607
  • София
Есмералда, браво!
Аз съм доволна от цветовете на Claresa също - плътни и лесни за работа дори и с моите леви ръчички. Синьото е разкош!

# 608
  • софия
Есмералда може ли линк за тази прекрасна клиентка!
Ти ли лепиш нокти или тя има,гледала съм такива клиентки без нокти и е потресаващо .

# 609
Най-после пробвах GelX. Такива ноктаци не съм имала в живота си, едва пиша на телефона, а се водят размер Medium Joy

Не се сдържах на разпродажбата в Али и поръчах XXL Stileto за мълчаливата ми клиентка. Да видим какви ще са Joy

Линкът за мълчаливата клиенка:
https://a.aliexpress.com/_m0PD1LH

# 610
  • на брега на морето
Есмералда, много хубави са станали! Hug Аз така си свикнах с моите, и са толкова запазени и хубави още, че хич не ми се иска да се разделям с тях. Но във вторник съм на работа, тъй че в понеделник ще трябва да ги махна...Иначе са доста устойчиви. Дори при търкане на печката с препарат не мръднаха. Във възторг съм от тях. Blush

# 611
И на мен ми харесват, дано да са дългатрайни. Хич не бяха бързи за слагане, само с едната ръка се занимавах час и половина.

# 612
  • на брега на морето
Аз пък бързо ги сложих. В началото се забавих с първия екстеншън, щото трябваше да го сваля. Но после така бързо ги начатках, че ми остана и време, и търпение да ги лакирам. Кой знае обаче  другия път като реша да си правя дали няма да се замотая нещо. Някой път като правя нещо ново и става бързо и лесно. А после друг път като го правя- не винаги е така, и започвам да се чудя защо първия път е станало толкова лесно, а сега- не.... Надявам се да не се получи така с екстеншъните.Blush

# 613
Мелина, с какво лепи ноктите? Аз моите с прозрачен полигел, но в частта около кутикулите бяха надигнати в сравнение с естествения нокът, та трябваше да включа и ел.пилата в упражнението, като изпиля окола кутикулите и прелея добре с естествения нокът. Цялото упражнение лепене, оформяне около кутикулите и лакиране ми отне час и половина за едната ръка, което според мен е доста, защото цялостно изграждане правя за 4 часа. Даже ме хвана нервата и оставих дясната ръка за утре сутринта, планирам тя да е в лилаво или синьо. Ще постна снимка и на нея, като я направя.

# 614
  • на брега на морето
Есмералда, с база индиго ги лепих. Аз преди да почна гледах 1 видео( дадох линк) и се водих по него. И затова запилявах екстеншъна предварително малко( набързо), намазвах малко с базата и залепях. Нищо не излезе отстрани. Т.е. нямаше нужда да запилявам след поставянето на екстеншъните. Като ги изпекох - бяха готови. Може би половин час- 40 мин макс 2- те ръце. Днес е 10 ти ден и още са добре. Хем ми се иска да ги сваля, че да видя дали всичко е ок с ноктите ми, хем не ми се ще още ...и ще изчакам до утре сигурно.Blush
Ето снимка от днес.

Общи условия

Активация на акаунт