Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 129
  • 777
  •   1
Отговори
# 585
За сега съм така

# 586
  • Варна
Есмералда да точно Sun 5 max. Купих я веднага щом излезе да ме пита човек защо Grinning и най-лошото е,че дълго време не осъзнавах какво точно ми се случва. В самата лампа не ми пареше,дори веднага след маникюр проблем нямаше,но на следващия ден започваше един сърбеж и зачервяване на кожата около ноктите. Такова чудо ми се е получавало от джъмбовския ацетон,но отдавна нищо с ацетон не ползвам. Бързо отшумяваше защото ползвам много масла и конкретно морски зърнестец/облепиха/,а него го дават за радиационни изгаряния дори Grinning,но с времето при поредното сваляне се отказах с отлепвания на повечето нокти и то сериозни. Тогава просто прибрах проклетата лампа и с времето нещата се оправиха.

# 587
И аз ще взема да печа по по-малко. Моята лампа е sun 9, мъничката без дъно която е. Има изпичане за 30 сек и за 60 сек. То и за 30 сек добре ми се изпича лака ама аз все повече държа уж за по-здраво. Та правя пъро 30 сек и после още 60 сек. А през това време ако лака е по течен мушкам по някой пръст за 5-6 сек колкото да не се разлива, та май става бая печене. Леле ще взема да си променя малко технологията, че се стреснах момичета. Знам, че не са безвредни тия лампи.

# 588
  • Стара Загора
И аз ползвам Sunx5 max и на 2 човека още правя ноктите и не сме имали проблеми, нито парене. До чувствителност е явно.

# 589
Олеле,аз често си доизпичам профилактично по още 60s последният слой топ 😁. Пека всичко на 60s,без причина,само за да съм сигурна че е изпечено. Отлепване нямам и не съм имала откакто се лакирам с гел лак, зачервяване около ноктите също. Не ми се е случвало и да не е изпечен лака,но не знам защо винаги пека допълнително.

# 590
Алергията, причинена от недопечен лак също не е за подценяване, момичета.

# 591
На мен почти винаги , при всяко лакиране имам недопечен лак, затова пека първи слой 1мин, останалите по минута и половина, топ пета 3мин, заради палеца!

# 592
А аз вече пека палеца отделно, защото забелязах, че само така е добре опечен.

# 593
Добра оферта за фолио:

https://a.aliexpress.com/_mNkWbe7

https://a.aliexpress.com/_mP8fpGB

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 11:45 от La Gitana

# 594
В makeup има ли лепило за фолио, че моето от Али дойде на гума, а не ми се чака още за друго?

# 595
Защо се слага лепило, винаги се чудя, като самото фолио лепне. Дали е нещо , което аз не знам ? Моля кажете?
Имам едни изсъхнали фолиа ще помогне ли лепилото?

# 596
Здравейте! Прочетох няколко теми назад, накупих всичко необходимо и от нава година се правя сама. Много полезни съвети прочетох. Ползвам база и топ на Коди. Имам въпрос за боичките за печати на Kads. Видях,че да хвалени тук и си взех. Махам лепкав слой на лака, печат и после топ. Първите пъти ставаше перфектното. Последните, обаче след полимеризация на топа, тай става на ямки, не покрива навсякъде, отдръпва се. Пробвах и с топа на Neess- същото. На някой да му се е случвало? Толкова се зарибих докато всичко ставаше супер, че поръчах още няколко боички Sad Ще си изям ушите, ако и с тях става така. Идеи на каква може да се дължи?
 И моята лампа sun 5 max изгоря на вторато ползване. Някой беше писал.  
И едно тигърче от мен, нарисувано с водните бои на дъщеря ми. Не знам как се скрива снимка.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 12:21 от pipence

# 597
Pipenсe, уникално Heart Eyes евала нямам думи супер е Heart

# 598
  • София
Ужас. Това е станало със Sun 5 max, нали? Преди време установихме, че моята Макс е по-слаба от тази на Невена, вероятно и от твоята.

Пробва ли да я измериш колко вата е твоята, при мен Sun 5 max показва потребление от 26W, а Sun 7 max 27W. Не са толкова силни, колкото е заявено от продавача.

Разлика видях само със Сън 3, тя е забележимо по-слаба.

# 599
  • на брега на морето
Аз в сън 7 макс пека по системата 1мин база, 1 мин 2ри слой база, 1- цвят, 2 мин топ. Засега не съм забелязала нещо нередно в състоянието на ноктите си, но съм правила 1 маникюр ( който свалих) и след него екстеншъните, с които още съм. И 1 педикюр, който още не съм сваляла. Някой друг беше писал тук за тази система, затова и аз така.
Иначе в старата ми, по- слаба лампа ( CCFL) печах всичко по 2 минути, и не съм имала проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт