Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 131
  • 777
  •   1
Отговори
# 570
Не не съм направила, все едно са вътре в нокътя, черни тънки, към свободния край

# 571
Може да са кръвонасядания, причинени от удар.

# 572
  • Стара Загора
Може да са кръвонасядания, причинени от удар.

И аз така мисля. Аз имах на кутрето също, но израстна. Полина беше пуснала стори в инстаграм с ноктите на клиентка с много такива линии и беше написала да се внимава със свалянето чрез накисване.

# 573
Моя позната си чоплеше кожичките ужасно много и си докарваше точно такива наранявания/ кръвонасядания под ноктите.
След като започнах да и ги оправям редовно проблема изчезна.

# 574
На мен са ми се появявали такива линии когато поради някаква причина ноктите ми са изтънели и в нездрав вид. Последния път от препиляване ми се появиха. Бяха станали тънки и чупливи с такива тъмни, тънки линии.

# 575
Супер сте. Благодаря вии много

# 576
  • Down south
Онзи ден така

след 5 дни това

ПиснА ми! Пак трябва да вадя серията.
Мога ли да го "поправя" или трябва да махна лака на целия нокът?

# 577
  • на брега на морето
Можеш да сложиш база по свободния край, 1 слой лак върху целия нокът, 1 слой топ. От хеликоптер няма да се вижда корекцията.
Другият вариант е- махаш лака и правиш целия пръст наново.

# 578
Може малко да се поизпили отгоре преди новите пластове. Моите наблюдения са, че с обикновените бази ми се получава това отчупване, с каучуковите се бели направо някой нокът 😉

# 579
  • София, Дружба 2
Daylily, много жалко. Когато ми се случи такова нещо в началото на маникюра /5 ден/, свалям целия нокът и отново го правя с гел. Когато е в края, примерно след 2 седмици, за да си спестя ваденето на сергията, взимам обикновен лак, с който запълвам дупката и отгоре слагам обикновен топ и така издържам до събота, неделя, когато свалям целия. Общо взето това са вариантите при мен зависи колко време имам и колко мързел ме е обзел. Имала съм и моменти, когато съм с гел и един, два нокътя са с обикновен лак.

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 18:22 от Picky

# 580
Help! По колко секунди да полимееизирам Семилак с лед лампа Sun x7 max? Не мога да се ориентирам!!!

# 581
  • Варна
Тествай ги на фолио-така е най-сигурно. Много са силни тия нови лампи. за цветен лак 30сек. са повече от достатъчно в повечето случаи. Преди винаги съветвахме да се пече двойно. Вече не го правя защото прекомерното печене в тия чудесии води до големи поразии поне при мен.

# 582
Принцеске, до какви поразии води при теб?
Аз започнах да пека по повече и не забелязвам да има някаква разлика. Но ползвам Sun X5 Plus, която се води 54W.

# 583
  • Варна
Поразиите бяха изгорени ръце и отлепени нокти на всички пръсти. Слава богу оправиха се нещата без да стигам до такива бруталии с кератози и тем подобни,но си научих урока.
За себе си установих,че оптималната лампа за МОИТЕ ръце е SUN3 и нищо по-силно. В нея нямам цвят,който да не се изпича за минутка.

# 584
Ужас. Това е станало със Sun 5 max, нали? Преди време установихме, че моята Макс е по-слаба от тази на Невена, вероятно и от твоята.

Общи условия

Активация на акаунт