Всичко за всички марки гел лакове - 35

• 37 139
  • 777
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря

# 556
Омбре и аз съм правила - с четка за омбре, с плоска четка, с тънка четка напред-назад, настрани, не става както ми се иска равномерно и красиво и това е. Омбрето и френския са двете неща, от които съм се отказала. 😂 За френския ми е най-тъжно, може някой път да ида при маникюристка за 1 френски. 😀
Аз последно пробвах на Neess top of the top. Харесва ми засега, нещо се бях заблудила, че е без лепкав и го поръчах 🙈, ама не ми е драма.

# 557

Първи опит с фолио, мраморен ефект на палците, и цветя на другите.
Не се отпечата, както аз исках, първо слагам лепило,  не съм сигурна колко да изчакам и дали се пече преди полагането на фолио.

# 558
Никога не съм пробвала с гел-лак, но преди години когато ползвах обикновени лакове си правих омбре с обикновена гъбичка за чинии. Отрязвах едно малко парче от нея, намазвах го с лак и с леки потупвания оцветявах първо в единия цвят и след това с другия отгоре. Не виждам причина защо да не стане и с гел лак.

# 559
И аз мисля, че с гъба ще стане много лесно, само да няма много дупки на самата гъба. 👉
https://youtu.be/hwlBobg0djc
Днес си купих тези декорации. Да видя кога ще ги слагам, че съм замислила и котешко око да е следващия.

# 560
  • На плажа
Никога не съм пробвала с гел-лак, но преди години когато ползвах обикновени лакове си правих омбре с обикновена гъбичка за чинии. Отрязвах едно малко парче от нея, намазвах го с лак и с леки потупвания оцветявах първо в единия цвят и след това с другия отгоре. Не виждам причина защо да не стане и с гел лак.
Защото обикновения лак изсъхва докато правиш омбрето,а гел лака просто попива в гъбичката и нищо не остава на нокътя.
С гъбичка , когато го правя първо ,преливам леко първия слой  ,колкото да не се получи линия в средата после на втория слой слагам на гъбичката от двата цвята и съвсем леко потупвам...за да не го обера.Затова лаковете трябва да са покривни и гъсти.

# 561
Скоро някой беше пуснал видео как се прави омбре с гъбички за гримиране.
Получи се много добре.
Намерих:
Ето и клипчетата:
- с гъба: https://www.youtube.com/watch?v=1DB5qt-YWTw
- с четчица: https://www.youtube.com/watch?v=6n-kTNgYoc8&t=307s

# 562
  • Light of Zartha
Аз се правих с гъбичка и начина от клипчето и стана много добре. Иначе и при мен не ставаше, но евала на момичето, което го сподели. Родих се!

# 563
Попаднах на едно видео с ефект мокро в мокро:

Имало специална основа за целта. Някой може ли да ми препоръча такава? Или лакове, с които се получават добре такива декорации?

# 564
Знам, че Ника Нагел има разливна основа, но не съм я пробвала. Чудя се не става ли и с обикновен топ лак.

# 565
  • Варна
Моята е на Азур и обожавам да си творя сюрреализми с нея Grinning понеже хич ме няма с рисуването. Магазинът на марката обаче е затворен . Намерих на бютилукс такава и предполагам ще върши работа. https://aliexpress.ru/item/4000987342880.html?spm=a2g0o.productl … 10000013200703691.

И не не става с обикновен топ-не е същото.

# 566
Здравейте момичета. Не знам дали тук е подходящото място да попитам, но наскоро започнах работа като маникюристка. Напоследък забелязвам, като сваля гел лака на някои от клиентките ми, имат малки черни линийки на 1,2 нокътя. Чудя се от какво може да е? Свалях до сега с ацетон от джъмбо и се съмнявам дали не е от него,да се е повредила нокътната плочка. Вече го смених така или иначе, но някой ако знае от какво може да е, ще се радвам да сподели Simple Smile Ползвам утрабонд на SNB, и база на secretly

# 567
  • Sofia
Здравейте момичета. Не знам дали тук е подходящото място да попитам, но наскоро започнах работа като маникюристка. Напоследък забелязвам, като сваля гел лака на някои от клиентките ми, имат малки черни линийки на 1,2 нокътя. Чудя се от какво може да е? Свалях до сега с ацетон от джъмбо и се съмнявам дали не е от него,да се е повредила нокътната плочка. Вече го смених така или иначе, но някой ако знае от какво може да е, ще се радвам да сподели Simple Smile Ползвам утрабонд на SNB, и база на secretly

Ацетон от Джъмбо не Ви препоръчвам да използвате, ако искате да останат нокти на клиентките Ви. Съветвам Ви и да си купите електрическа пила и да се научите да работите с такава ..Черни линии по ноктите може и да са сигнал за сърдечни заболявания.

# 568
Да, махнах го вече, работя с Ел. Пила Simple Smile Благодаря ви Simple Smile

# 569
Как точно изглеждат линиите? Имате ли снимки?

Общи условия

Активация на акаунт