Тренировки в домашни условия - 109

• 32 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Враца
Имах такава. И тя е разтеглива. И ми беше малка.

# 496
  • 1st floor
Джери си направи втори акаунт след първия бан и мисля, че заради това я баннаха завинаги. А първият не знам защо беше, в някаква друга тема се развиха събитията.

Отчитам кардио и корем със Сидни. Пазаруване, три перални + сушилни и почистване на цялата къща. Вече съм с изплезен език.

Цикълът не ми пречи на тренировките, само последният път нещо ПМС-то ме удари жестоко. Или поне аз си мисля, че е то. Тренирам и на гладно, и веднага след като стана от масата, не ми пречи. Пречи ми обаче времето, по което тренирам. И става въпрос за навик. Ако свикна сутрин на гладно, след ставане и едно кафе съм ОК, но вечер не мога да тренирам. И обратното - сега свикнах след вечеря да тренирам и сутрин нямам сили, освен да си разбъркам кафето (образно казано, защото в него няма нищо за бъркане).

# 497
Е, направо ме разби банването на Дух за такава глупост.
Отчитам разходка до водопадите на Локорско. Добре беше за намръщен тийн и баба.
Имах планове за планина утре, но дружката ми е контактна с Ковид.

Довечера total body core по програма.
По време на цикъл не мога да тренирам 1-2 дена. Всеки път различно.
На гладно също не ми се получава.

# 498
  • Варна
Здравейте, трениращи:) надявам се приемате нови попълнения.
Моля за съвет коя програма на Sidney Cummings да избера - интензивна, с тежести, оформяща - дупе, бедра, корем, с по-малко кардио ако може. 30-40 Мин за мен е оптималната продължителност.
Не целя сваляне на кг, а стягане.
Благодаря!

# 499
Момичета, аз почти свърших с 80ДО. Днес ми беше 78 ден, но открих че не е цялата тренировка.
Миленче,
Скрит текст:
... или ми прати имейл! И нацелувай прекрасните си деца от мен!

Вчера при нас удари почти 18С. За 3 мин бяха свалени канадки и ботуши и хората се юрнаха по улиците по късни панталони, фланелки и чехли Simple Smile  Аз направих 7,5 км по местните баири докато гледах na telefona как един много секси бивш професионален гребец прави подобна тренировка в Южна Франция/Прованс и допълних със гледки от Френска Полинезия и разговор с ММ Grinning
+ 44 min гребане!

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 17:19 от Agent Provocateur

# 500
За днес глутс  на Сидни ,после йога ,утре почивам със стреч.

# 501
За днес: ето тази тренировка на моята сладурана Silvana CARDIO HIIT + ABS 🔥🔥🔥   https://www.instagram.com/tv/CGsHHu1IVLt/
Яко кардио си е, корема не го усетих много Simple Smile

# 502
  • Бургас/София
Вчера 15 минутки корем с Памела и една тестова тренировка от AloMoves - Power Yoga Cardio Sclupt. Постоянно ми излизат реклами и реших да стартирам тестовия период. Нещо ми идват карти тренировките обаче - макс по 30-40 минути и едва ли ще платя абонамента след това.
Днес 15 минути дупе с тежести за глезени с Coach Kel и ден 24 AAA с Отъм.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 18:52 от bab1

# 503
Аз също не мога да тренирам първите 2-3 дена, имам леки болки, но те не ме притесняват. Цялостно се чувствам подута и дискомфортно.

Иначе аз преди да родя имах много тежък цикъл, след двете раждания обаче се промениха нещата към по-добро.

Искам да попитам по-запознатите - Epic програмата на Caroline Girvan за начинаещи колко видеота има? Аз откривам в ютюб само 5, другите платени ли са или просто се въртят отначало след 5 -ия ден?

# 504
# 505
  • Някъде по Дунава
Добър вечер. Днес пътувам и почивам от тренировка.
Постелки имам две от Джъмбо. Едната е у нас, а другата стои в залата. Струваха по около 12-15лв.

# 506

Payla777 - благодаря! Аз по някаква друга Епик програма карам мисля и затова не са ми излизали тези Simple Smile.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 05:58 от Calli

# 507
  • В страната на мечтите
Аз планирах за днес нечовешки бърнаут, пък накрая поради липса на достатъчно време се оказах само с кратък стречинг, който по принцип трябваше да е утре... Трагично е положението.

Аз имам същата разтягаща се постелка, наистина е кофти. И се хлъзга по ламината вкъщи. Реших си проблема като започнах да тренирам на килима в детската стая Joy

# 508
Аз използвам PLUFSIG от Икеа и я препоръчвам, ако си търсите мека постелка. От 2014 година тренирам вкъщи, тя ми е първата и единствена постелка изобщо и не е мръднала. Simple Smile НЕ става за подскачане отгоре, понеже все пак е висока и може в бързината човек да се спъне. Аз или я избутвам, ако имам място, или с един жест я изправям вертикално да не ми се пречка, ако се редуват кардио интервали с други упражнения после. Не е грапава, но не бих казала, че се плъзга. Ползвала съм я върху плочки, върху ламинат - не. Планкове и лицеви правя директно на пода обаче. Само за лицевите, които ОЩЕ правя от колене (което е скандално, след като написах откога се водя, че тренирам), коленете ми са на постелката.

# 509
  • Бургас/София
Аз ползвам постелка за йога. Ако има избор предпочитам по-дебела, 6 мм. Със сигурност не се хлъзга. Не намирам и да се разтяга. Сегашната ми е тази и след вече година почти ежедневна употреба е ОК: https://www.sportdepot.bg/product/orion_postelka_za_ioga_em3025_ … asic.html?i=11413
Наумила съм си обаче да си поръчам една на Gaiam, нищо, че старата още става.

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 11:45 от bab1

Общи условия

Активация на акаунт