Тренировки в домашни условия - 109

• 32 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
За днес отчитам
14 дневното предизвекателство на Джилиан и тази тренировка на Хедър.Някой по -напред я беше пуснал.Дали не беше Звезди
https://www.youtube.com/watch?v=T9AlsZwPwG0

# 511
  • В градината...
Днес разходка с децата, на площадката, докато се люляха, , аз обикалях като откачалка алеите наоколо. Направих и едни упражнения за ръце от каланетиката, много хубаво ми разтегнаха мускулите, дано да ги намаля.

# 512
Вчера -Ден 13 на Burn. Беше Пилатес и ми се стори странно в началото, но ми хареса. Днес ще е разтягане.
Установих, че когато съм почивка ми е по- трудно да се организирам с тренировките. Когато съм на  работа имам строго определен ритъм и всичко е по час, иначе е невъзможно. Пичивам ли обаче, все нещо друго ми се прави. Ароматни свещи, или нещо по-завъртяно в кухнята, книга, Нетфликс, домашни задължения и деня заминал.

# 513
  • Някъде там
Чета ви всеки ден. Много ми липсват тренировките, цяла седмица нищо не правя. От дни нямам температура,но антибиотика ще го пия 10 дни,най гадното, че от вчера имам липса на вкус и мирис, подозирам, че е страничен ефект от антибиотика а може и от Ковид да е.
Чудя се все пак днес да направя ли едни 10 минутки на Памела за корем. Rolling Eyes

# 514
По-скоро не! Мисля, че почивката е по-важна в момента от 10мин корем ✌

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 16:36 от G&B

# 515
Липсата на вкус и обоняние е следствие на вируса. Не е задължително да се появяват още в началото. Нито да изчезнат бързо. При някои хора трае няколко дни, при други почти месец. При мен изчезнаха към 5 ден някъде и липсваха поне 2 седмици и отгоре.
Колкото до тренировките както казах преди няколко поста, хубаво е да се изчака повече, 10 дни не са много време в което да се каже, че организма се е възстановил, моят съвет е да изчакаш поне още 2  седмици.

# 516
  • В страната на мечтите
Отчитам си бърнаут-а днес, не беше толкова нечовешки, колкото очаквах, но въпреки това на два пъти се предадох преди да е изтекло времето.

# 517
  • Бургас/Пз
Днес отчитам 9км на морето, ден 12 Burn и корем и глутеус с ластици на Каролин. Хареса ми. https://youtu.be/dCpUXnerMf4

# 518
Днес отчитам почивка, но към 30 хил крачки.

# 519
  • Там където
Аз днес почувствах някакъв прилив на сили и почнах с 10 -те рунда- направих  Power Jabs and crosses. Добавих си обаче 10ина минути корем от you tube + разтягане и загряване, че  този хубавец няма такива екстри в тренировката:) Върна ме в младините, когато тае бо беше на мода, та и аз мятах ръце и крака през ден... Приятна е май тази програма.

# 520
Днес и аз доста се разхождах, но не съм мерила крачки. Може би 8-9 километра предвид времето и терена.
Иначе - кардио и крака с Хедър. Правих една от тренировките й от 12-седмичната програма, от 11-а седмица. Кардиото е приблизително на ниво 7-10 тренировка от БР. Упражненията са в стил 9-10 тренировка, но интервалите са по-кратки, така че се усещат по-леки. Краката (основно задно бедро, което е добре) ми е трудно да сравня с нещо познато, тъй като има и трудни упражнения(някои ми напомниха Кети)и такива, които са като разтягане. Необичайно за Хедър, имаше проблем с монтажа при почивките.
https://youtu.be/1Mgq1zU3Raw
В момента пролактинът ми е още висок и нямам МЦ, но иначе си тренирах. Евентуално нещо по-леко. А ПМС имам много рядко.

# 521
Искрица, коварен е вируса, но щом се лекуваш у дома, всичко е наред. Загуба на вкус и обоняние е много характерен и често срещан симптом на Ковид. Не се среща при други вируси, така че по това може да се разпознае. Ние с мъжът ми загубихме частично вкус и изцяло обоняние за 5-6 дни. Но при някои продължава дори седмици.

Аз от днес поднових тренировките. Имах 3 дни почивка, че бях малко болна заедно с малкото ми дете и не бях в кондиция. Направих две тренировки с Caroline - глутеуси с ластик и дъмбел https://youtu.be/PLSVz456neY и корем https://youtu.be/cS-bIr-6hQM . Тренировката за корем е много добра. Последните две-три упражнения ми бяха много трудни, но за по-напредналите от вас ще е по-лесно.

# 522
Днес ще вдигам килата на хип тръста, стискайте ми палци, към края на МЦ съм и се чувствам силна. Обаче колкото по-тежко става, толкова повече време ми трябва да се настроя психически, докато гледам лоста.

# 523
  • 1st floor
За вчера отчитам Сидни с Glutes and Cardio AMRAP. Последните тренировки ме натоварват, в началото на програмата бяха по-лесни или аз не си давах много зор. Simple Smile
Довечера ще продължа с ръце, ако случайно не ме ваксинират (но едва ли). Тази седмица мисля да приключа със Сидни и да започна моята любима БР. Simple Smile

# 524
Днес табата на Сидни ,цяло тяло.
Вчера преход два часа,нищо натоварващо ,но се чувствам скапана....
Започвам да броя калории ,ще застопоря на 1600 на ден.

Общи условия

Активация на акаунт