Отговори
# 270
  • София
не беше наводнение, не беше самокатастрофа...кво ли ще се пръкне у пернатото още...

# 271
  • Кърджали
Серкан даже няма желание да седне близо до нея...
Жалка работа е Селин

# 272
Този идиот я гали по косата

# 273
Ето защо беше по домашному  в дома на Серкан- във фрага. Боже, благодаря ти, че никога не съм срещала такива жени в живота си!

# 274
  • Плевен / София
66 Потребители и 139 Гости преглежда(т) тази тема. на рекламите...
Може и да ме линчувате...но никак не ми харесва този Серкан....Не спря да я обижда....Еда може да е с голямо сърце....но дали когато Серкан си спомни ...може да няма нищо в настоящето.....и тогава няма наистина да има и бъдеще.....

# 275
  • София
Не правя анализ на епизода, само споделям мнението си по време на рекламите! Иключително много ме дразни поведението на Серкан! Повече, отколкото когато се появи ръка за ръка със Селин, защото това негово поведение в момента не може да се оправдае нито с амнезията му, нито с ината му! Минава всякакви граници! Много съм му ядосана! Добре, че около мен наблизо няма фенки на героя! Вместо бели зайци или гълъби сценаристите вадят черни гарги!

# 276
Тая Селин какво ли не измисли, за да ги отдалечи.. не разбра ли, че няма да стане и е пак ще намерят път един към друг

# 277
# 278
nrgmama, да се надяваме , че докрая на епизода ще му дойде ума в главата..Объркан е , не употребявам такива думи, но ми дойде на ума един употребяван от моя позната израз..
Скрит текст:
Объркан като свински маде в кал
Направо съм изумена от идеите на Селин .

# 279
И мен много ме дразни Серкан, преди време бях писала, че дори и в най-голямата
                                              мръсотия  би трябвало да има някаква граница и мярка, а тук няма. Направо
                                              издевателства над Еда,yeter ya, горкото момиче толково ми е мъчно и жал за нея.

# 280
  • Кърджали
Може би защото гледам с разбиране...или не знам...но Серкан тази серия не е толкова гаден ...
А може би е въпрос на усещане...
Ся друг е въпроса че като се джевкат и двамата понякога казват по нещо, което на пръв поглед е гадно.Но е казано в инат...

# 281
  • Плевен / София
Винаги, когато Селин е успявала да се намърда в дома на Серкан е било, защото е играла на "жена в нужда"...Първият път беше наводнен дом...сега катастрофа....Никога не е била канена и желана там, но тя си е дебелокожа...Еда да се махнела от живота им...Кой влезе в чужд живот...Селин....Еда и Серкан бяха заедно, обичаха се ....щяха да са вече женени, ако Серкан не беше катастрофирал...и Селин е наясно...Тя памет не е губила...
Бясна съм....

# 282
Аз ако съм на Еда, хич няма да се унижавам така и ще му бия шута на Серкан, след като толкова много знае!

# 283
  • София
Мен Серкан не ме дразни чак толкова. Всъщност Еда се държи също толкова студено с него и му каза някои тежки думи. Просто ние знаем цялата картинка - че тя всъщност го обича и прави всичко това, за да го накара да си спомни. Той... той се държи като в първите серии. С разликата, че тогава беше сгоден наужким за Еда, а сега е със Селин. Личи си, че хлътва по Еда, но още не е готов да си признае. Неговата защитна реакция е това. Винаги е бил така спрямо Еда. Припомнете си началото. Помните ли какво каза преди Еда на Джерен: “Понякога си мисля, че Серкан може да ме харесва, но после прави или казва нещо, което ме обижда. Защо е такъв?” Ами такъв беше. Свали гарда, когато осъзна, че ще я загуби, че тя ще замине. И сега ще стане така. Като опре ножът до кокала, ще действа. Че е груб, груб е. Но Еда се влюби в него, когато беше точно такъв. В последствие той се промени заради нея. Тя го научи да обича. Направи го по-добра версия на него самия. От Робо Болат го направи Кен Болат. Wink

# 284
Много малко сцени има с ГГ.
Серкан не венец, а нещо друго трябваше да получи от феновете.
По този начин няма да ги спечели.
Надявам се Еда да го зареже след целувката това заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт