Отговори
# 285
На мен пък и Еда, и Серкан ми се свидят много....

# 286
Мръднали сме малко, но се въртим около рейтинг около и под 4 ... (в Тотала)
1 #gönüldağı
2 #Survivor2021
3 #sençalkapımı
4 #kuzeyyıldızıilkaşk
5 #kardeşlerim
6 #iboshow
7 #LoganWolverine

# 287
Мен повече ме дразни Дениз. И това ако е приятел? Нямам думи за него. И моля ви, какво става с пътуването с Икаруса. Може да посрещнем 8 март. Палатков лагер пред Фокс, един здрав бой на Серкан, а аз ще оскубя с пинсета брадата на Дениз.  Пернатата да се оскубе и подготви за печене.

# 288
Ние винаги сме си около 4, така че не се изненадвам особено аз..

# 289
Че Серкан се мята като риба на сухо е вярно .За бой е , не споря , но този Дениз е голям отварт . Не знам Еда защо не го попита той помага ли и със Серкан или напротив , все в неподходящия момент се появява , мазник такъв . Мисля си ,че Ферит ги е снимал с Кокошката . Поне така ми се иска , той ми харесва , май в момента само той е здравомислещ . Чудя се Мело кога най после ще каже на Еда за Джерен и чуствата и към Дениз  . Горката  Джерен е ослепяла и полудяла напоследък .

# 290
  • In the light side of the Moon!
Мен пък изобщо не ме дразни Серкан, това си му е същността!

# 291
  • Кърджали
БРО е написала това, което мисял и аз. Общо взето и двамата не си остават длъжни. А Серкан винаги си е бил такъв студен и леко груб. Но то и това ги привлече един в друг, че са толкова различни. Сега Серкан се чуди как е могъл да се влюби в толкова различна от него жена

# 292
  • София
Аз не мога да откъсна очи от перчема на Керем! Следващият венец трябва да е на тази тема. “И нека перчемът му да почива в мир!” Някой трябва да го подстриже, докато спи. 😅

# 293
Докога ще ни пилят нервите?
Сценаристите да не би да са прихванали от амнезията на Серкан?
Защо винаги представят бременните жени като истерички?
Какво стана с работохоличката Пърл?
Какви са тези глупости с Айдан, Айфер и Сейфи?
Чувствам се ужасно. До тук серията е пълна с нелепици.
Крайно време е сценаристите да започнат редовно да си пият хапчетата. Искам си Айше Кутлу.
Извинявам се ако поста ми звучи грубо, но наистина се чувствам така.

# 294
  • Плевен / София
Докога ще ни пилят нервите?
Сценаристите да не би да са прихванали от амнезията на Серкан?
Защо винаги представят бременните жени като истерички?
Какво стана с работохоличката Пърл?
Какви са тези глупости с Айдан, Айфер и Сейфи?
Чувствам се ужасно. До тук серията е пълна с нелепици.
Крайно време е сценаристите да започнат редовно да си пият хапчетата. Искам си Айше Кутлу.
Извинявам се ако поста ми звучи грубо, но наистина се чувствам така.
Тя забременя.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Че Серкан се мята като риба на сухо е вярно .За бой е , не споря , но този Дениз е голям отварт . Не знам Еда защо не го попита той помага ли и със Серкан или напротив , все в неподходящия момент се появява , мазник такъв . Мисля си ,че Ферит ги е снимал с Кокошката . Поне така ми се иска , той ми харесва , май в момента само той е здравомислещ . Чудя се Мело кога най после ще каже на Еда за Джерен и чуствата и към Дениз  . Горката  Джерен е ослепяла и полудяла напоследък .
Сетила се и тя след 3 години, че е влюбена...Защо тогава е мълчала и не е казала къде я сърби....

# 295
Одеялото е важно  .... Wink

# 296
Е явно си имат само едно  😀😀😀

# 297
И на мен засега най си ми харесва от второстепенните герои Ферит.Много бих искала да му намерят подходяща половинка. В този ѝ вид Джерен не е подходяща, колкото и да я избелят докрая, ако въобще са решили Сц да го правят.

# 298
Селината доволна.. дали така си е представяла семейния живот, тя ухилена, а Серкан незаинтересован?

# 299
  • Кърджали
В един апартамент и той седнал далеч от нея ,мислейки си бог знае за какво... Бр, да и имам щастието

Общи условия

Активация на акаунт