Отговори
# 375
Как ще краят, тенджери не ти ли трябват?
Значи се върнахме там, когато ни показваха пак финал във фрага 😒

# 376
Успях да хвана края, но това ще е последната сцена. Другия епизод ше разберем какво е казала Джерен, дали целувката е истинска, дали Селин е видяла всичко или се е отказала и си е тръгнала....

# 377
Въпросът на вечерта: Ами сега до другата събота какво ще правим? Smile

# 378
  • Кърджали
Селин ще пие студена вода.
Лично ще я черпя.
До другата серия има цяла серия..ужас

# 379
При над 100 000 в Ютуб, надали е чак толкова важно, че в Тотала сме около 3,70

# 380
  • София
Е... това се казва финал! Ще ни държи до другата седмица, за да видим развръзката. Пустият плик ще стигне ли до Серкан? Серкан откъде набра смелост да целува, нали е сгоден за Селин, бива ли така? Нали Серкан бей и Еда ханъм са медийни звезди. Ами няма ли да ги разпознаят в този ресторант? Някой да ги щракне и после какво ще обясняват на журналята - уж сгодени за други, а обменят лиги. Тц, тц! И в крайна сметка Джерен какво снесе на Серкан и той с какви намерения спрямо Еда е?!

# 381
  • София
Никоя от нас не може да повлияе на сценария и сценаристите, ама няма да е лошо да навързват поне малко логически нещата! На мен в момента ми е много любопитно откъде Селин научи точното място на ресторанта, където ще ходи Серкан, че вече беше паркирала колата и го чакаше, когато той пристигна! Освен това, нали прдишния ден катастрофира, кога успя и друга кола да си осигури?!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:01 от nrgmama

# 382
  • Кърджали
БРО, като гледах Серкан болат си беше - ще се жениш за друг...ама в друг живот

# 383
Добре го измислиха, да ни побъркат искат. Как ще реагира Еда, какво ще направи кокошката? Цяла седмица ще гадаем, дано фрага не ни обърка с още неизвестни

# 384
  • София
Аз мисля, че Серкан, преди Джерен да му е разказала каквото и да е, беше замислил тази вечеря и целувката...само не беше предвидил, че пернатото ще я регистрира...

# 385
Вероятно Селин го е проследила.
Как ще издържим до другата събота, не знамммм....
Дано фрага даде някой отговор поне..

# 386
# 387
При над 100 000 в Ютуб, надали е чак толкова важно, че в Тотала сме около 3,70

Тъкмо се депресирам за финал, рейтинги, колко е далече другата събота и ти винаги постваш нещо, с което да ме обнадеждиш. Relaxed

# 388
nrgmama, тук се повтаря и историята със сменения адрес от ревюто. Как Селин знаеше какво има в плика, че и да знае с какво да го смени? Ама той Къци е сред сценаристите и пише репликите на Ердем, за това това колело се врътка така 🙃
Ама спокойно, Бро е нашият посланик там, знае какво да им каже 😏

# 389
Сори , но не ми хареса епизода . Много пълнежи , повтарят се с това следене на Серкан от Селин . ЗА Айдан и Айфер нямам думи в какво ги превърнаха . Убила Алекс , а трупът му се изпари за 5 минути ...айде стига това комедия тип Реджеп Иведик ли стана ? Само Еда и Серкан ме кефиха тази вечер - като котка и куче бяха . Сигурно Джерен му е казала ,че е игра с Дениз и той за това доби смелост , все пак не целува чужда годеница . Дано Джерен му е казала и за апетитите на Дениз към Еда , та Серкан да я спасява .

Общи условия

Активация на акаунт