Отговори
# 630
Ново:

Stuck Out Tongue Winking Eye Веднага за нашата Селинка се сетих ...

И отново № 1 Gift Heart

# 631
Здравейте!
Сега започнах 33 серия с руски субтитри. Още съм на 13 минута, но... Angry
Ама тя, Селин, наистина няма нищо общо с любовта. Тя има цел, струва ми се, действително свързана с акциите или , Бог знае, какъв сатанински план за да попречи на любовта между Серкан и Еда. Smiling Imp
Флиртувайки с Дениз му казва, че не обича да си променя вкусовете, че това в хижата въобще не я е засегнало, използвала го, чувства се прекрасно и сега Серкан сам се е вкарал в капана. Възклицанието на Дениз: Ти си опасна жена! е супер точно.  Anguished
Да ви кажа, когато не й се получаваше и преди, и сега със Серкан, дълбоко в себе си имах някакво жалостиво чуство към нея. Сега направо мисля, че трябва да бъде публично разобличена. Ако не стане, просто сценаристите не са си свършили работата. Да знаят. Angry
Много съм ядосана. Това да спра да гледам, за да пиша и споделя с вас потреса си от Селин, не ми се беше случвало. Ооо, просто не знам само как ще разкажат за всички гадости, които сътвори за целия сериал. Тя си е направо злодеят на сериала. Imp

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 16:34 от mari08

# 632
Flowers Hibiscus Здравейте, слънчеви момичета, Flowers Hibiscus
Честита Баба Марта! Бъдете много здрави и засмени, както и всичките ви любими същества.

Супер Кате, много ми хареса идеята ти за тези последни епизоди след катастрофата. Това ще го преживея ако го направят, и даже после ще си ги гледам пак с кеф, като знам накъде ще отидат нещата. Не знам обаче дали нашите сценаристи ще са толкова изобретателни. До момента май не показват такива заложби. Дано ме опровергаят. Искам интересни и динамични епизоди.
Мари, права си. Това същество е голяма гадина. Аз на моменти като коментирам си казвам, че явно съм станала много лош човек да искам така да накажат кокоша. Обаче като си пусна да гледам и направо ме хваща бяс на нея, и си казвам "Тц, не съм лоша. Даже й е малко."
Вече нямам търпение да пуснат втория фраг утре, за да видим ще ни подскажат ли още нещо.
За плика не мисля, че е Мело. Тя би реагирала по-емоционално и поне на някого ще каже. Не може да се прикрива. Но кой го пуска нямам идея. А хич не ми харесва, че кокоша пок ще се измъкне суха от водата. Време е вече Серкан да си прегледа камерите от офиса и да види някои неща. Че мозъкът му още дава на късо и не работи.

# 633
Аз пък мисля, че и по отношение на акциите които и прехвърли Серкан е стратегия от негова страна. Като разбра за инцидента в офиаса и върнаха картината Серкан направи физиономия и тя веднага се изнесе от стаята. Защо Серкан каза на Енгин да не казва на никого. Май Серкан ще излезе най-потаен от всички.

# 634
По принцип това е работното място на Джанер, бащата на Мави. Той има голяма маса, няколко компютъра и монитора. Предполагам, че е колега, с който работят съвместно.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 17:52 от dariVale

# 635
Здравейте честита Баба Марта
От Ханде

# 636
  • София
Дами, идвам да споделя едно лично мое мнение - Ханде Ерчел е най-красивата жена на планетата за мен! Ослепителна е. Толкова натурално красива е. За нея с пълна сила важи понятието “pure beauty”. Гледам я и просто не мога да откъсна поглед от нея. Не се сещам за друга жена, която толкова да ме е впечатлявала с външността си. ❤❤❤

# 637
Дами, идвам да споделя едно лично мое мнение - Ханде Ерчел е най-красивата жена на планетата за мен! Ослепителна е. Толкова натурално красива е. За нея с пълна сила важи понятието “pure beauty”. Гледам я и просто не мога да откъсна поглед от нея. Не се сещам за друга жена, която толкова да ме е впечатлявала с външността си. ❤❤❤
+1 с добавка - при нея се вижда с просто око съчетание на външна с вътрешна красота и една хармония със самата себе си. Някои от тези съставки липсват в другите световни красавици.

# 638
  • София
Super_Katia, Blue, такова предположение, че това което ни показват след катастрофата е само кошмар на Серкан, който е заспал по време на полета към Италия имах и аз, много внимателно гледах епизодите в търсене на отговор на основния въпрос, ако това наистина е сън или просто план на Серкан, то каква цел преследва? Но нито в един от епизодите след катастрофата, в нито една сцена, действие или думи на Серкан сценаристите ни намекнаха, подсказаха или внушиха по някакъв начин подобно развитие на събитията! А аз в съм все още в чудене, дали това е възможен вариант и ако има такъв, каква ще е причината? Flowers Hibiscus

Хубава вечер, прекрасни момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 639
# 640
  • София
mi_si ни е донесла нова снимка от фотосесията на Ханде Ерчел за списание ELLE, а аз ви нося снимката на самата корица на списанието с Ханде:

Прекрасна!

P.S. Уау, каква е тази кукла Барби на снимките с Ханде и Керем?

# 641
В момента най-разпространяваната новина при рускини и италианки:

"Нашият сериал няма да направи преждевременен край, както мнозина пишат за него. Той ще продължи до края на сезона!"
Revolving Hearts

Хубаво си ни е момичето. Керем да си я взема докато някой не му я е отмъкнал под носа .....

# 642
Много се надявам Серкан всъщност да си спомня много повече от това, което ни показват. Спомена от крайбрежната беше доста ясен и в по-добро качество от тези от годежа. Спомни си без да се хване за главата или за сърцето, явно вече не се паникьосва когато си спомня разни неща.
И си беше като нормален спомен, така както дават нормалните спомени на Еда и Джерен.

Освен това се опитва да опознае Еда - да разбере що за човек е. Факт е, че все още й няма доверие, не вярва и отрича всичко, което чува от нея и за нея.
Но я проверява, изпитва реакциите й, чувствата й.

За писмото със снимките едва ли е човек от фирмата. Ако беше човек от фирмата, защо ще ги праща по пощата? И без това ако е човек от фирмата по всяко време може да мине да остави плика.

Господинът, който остави писмото не искаше да се разкрие самоличността му - не видяхме лице, ръце и не чухме глас.

Бабата известно време не искаше да разкрият самоличността й.
И много дълго време се чудехме кой е тайнственият партньор на Ефе.
Чудехме се защо Ефе проявява интерес към Еда и я подкрепя и т.н.
Но това мина, така че е някой друг.

Този път е човек, който стои зад Серкан според мен. Защото плика беше адресиран до Серкан, а не до Еда.
Тази, която инициира целувката беше Селин - именно годеницата на Серкан.
Тези снимки са жокер, който трябва да подскаже на Серкан, че нищо не е такова, каквото изглежда и да внимава със Селин.

Но ако се окаже човек на бабата - нямам нищо против - стига да е в полза на любовта на Серкан и Еда.

Аз се чудя дали биха върнали Алптекин или това да се окаже човек изптатен от Алптекин (нали Алптекин е в затвора? - Серкан на годежа помоли бабата да освободят Алптекин.... ама дали го освободиха не е ясно).

Иска ми се Серкан да е видял снимките преди Селин и нарочно да ги е оставил на масата, за да види как ще реагира.

Абе тези кроасани и сандвичи с песто да не са някаква заигравка ли са? шифър ли са? дали не означава, че Селин и Серкан са правили секс - не за пръв път ги споменават. Взех да се чудя в последния епизод Селин преди да блъсне колата пак изкушаваше Серкан пак с кроасан и сандвич с песто и да си отидат вкъщи насаме. Викам си сигурно е някакъв техен си код/ език за по-интимни моменти и най-романтичното нещо, което двамата правят заедно  SmileSatisfied Ама той отказа Flushed

В 30 еп не й беше отказал, но май от тогава няма кроасан и сандвич с песто Stuck Out Tongue Winking EyeSweat Smile

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:32 от kukli4ka456

# 643
Честита баба Марта, много здраве и сбъднати мечти!
Според мен Серкан поиска да се срещне с Еда, за да поговорят извън офиса. Иска  да разбере повече за миналото си с Еда, какво изпитва към нея, както и за нейните чувства към него.
Аз  също мисля че целувката на финала  е във фантазията на Серкан.  Дано на греша, защото ми се иска тя да е действителна. Интересно ще ми е какви чувства и усещания ще предизвика.

# 644
  • София
+1 с добавка - при нея се вижда с просто око съчетание на външна с вътрешна красота и една хармония със самата себе си. Някои от тези съставки липсват в другите световни красавици.
Няма какво да добавя. Всичко което сте казали го споделям напълно.

Попаднах на едно видео, в което Керем все още е в начален етап на ухажване и сваляне на Бамби. То си личи от всякъде, колко е неспокоен и напорист, но и на Ханде видимо и е приятно.  Много са сладки и двамата. То песни и пееше, пърхаше около нея, не го свърташе и все търсеше поводи да я посети в караваната.

За мен най-красивият период в една връзка е точно този начален. Когато двама влюбени започват да се закачат, ухажват, флиртуват...  Когато виждаш как от тях струи любов все още чиста, абсолютно истинска и неподправена.  Когато не си сигурен дали ще успееш да завладееш сърцето на обекта, в който си влюбен.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:25 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт