Отговори
# 420
  • Кърджали
Гости, всъщност само онлан гледането понякога оставя леко грешни усещания /дори и за мен дето разбирам всичко, ама понякога изтървававм нещо, което го забелязвам после и понякога променя цялото ми мнение...
Ха ха...Серкан е разбарл истината и ще си играе с Еда, докато си я връща обратно в живота...
Отивам да превеждам фрага, докато Али го пусне със субтитри

# 421
  • София
И накрая, след като чакаме вече 100 епизода какво стана, компрометиращите снимки срещу Селин попаднаха в самата Селин! До кога ще гледаме един "объркан" Серкан, който не знае къде, какво и как го боли или сърби? Определено започна да ми омръзва, въпреки голямата доза търпение и поносимост, с които съм се заредила! И това, което Алекс е написала "Серкан си играе с Еда, докато си я връща обратно в живота" или нещо в този смисъл, никак не ми харесва! Започнаха старателно да променят и образа на Еда, който поне до момента сравнително добре запазиха! Аз разбирам, че Еда е лудо влюбена в Серкан, но чак пък такава поносимост към всички обиди, унижения, пренебрежения и т.н. да търпиш, че и на още да си склонен клони към безумие, а не към искрена и истинска любов (като една приказка "бий ме, аз пак ще те обичам!")! На мен като зрител такова поведение от страна и на Серкан и на Еда ми е обидно!

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:27 от nrgmama

# 422
Много плоско от страна на сценаристите да направят така, че точно Селин да намери снимките .. защото зрителят иска събиране на главната двойка, а на русата оФца да си прави каквото си иска още 20 серии. После, рейтингът вървял надолу .. да я разкриват вече какви игри играе заедно с Дениз и да се приключва. Иначе Еда и Серкан както винаги са Nature Fire

# 423
  • София
Аз относно фрага:

Bu ne?? 🤯

# 424
Това днес беше епизодът на въпросителните.
Какво става с плика?
Защо Серкан организира вечеря?
Какво го накара да я целуне?
Какво му каза Джерен?
Как Селин разбра къде отива Серкан?
Сякаш плика със снимките беше вече отворен, за това и тя гледаше така

# 425
  • Плевен / София
Е, да.. Селин ще намери снимките, разбира се.
Нищо ново под слънцето....Гледаме всичко случило се отначало изкривено на обратно...жалко...
Не ми се коментира повече...
Лека нощ...

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 23:28 от gostenka68

# 426
До колкото разбирам.. Серкан  казва на Еда, че не трябва да си играе на любовни игри и това ми звучи като намек, че знае за играта им с Дениз.
Но защо изглежда сякаш целувката не се е случила?

# 427
  • София
Е, да.. Селин ще намери снимките, разбира се.
Нищо ново под слънцето....Гледаме всичко случило се отначало изкривено на обратно...жалко...
Не ми се коментира повече...
Лека нощ...

Гости, то какво ли има за коментиране всъщност?!

# 428
  • Кърджали

Скрит текст:
Еда: Дениз, ще говоря със Серкан. Много се уморих вече
Дениз: Не говори глупости, точно сега трябва да сме по-убедителни даже
Серкан: Не знам тази връзка истинска ли е, не е ли.Не знам какво да мисля вече.
Еда7 Не ми играй игрички, Серкан!
Серкан: В любовта не се играят игри, Еда
Мело7 Подметна ти нещо за игра на любов  ли
Серкан: Всъщност любовта е нещо много хубаво.
Еда7 Където съм аз не може да забраняваш любовта.
Серкан: Искам точно това
Еда7 Какво?
Селин: Какви ги въртиш пак госпожице Еда

Скрит текст:
Еда: Винаги действаш необмислено, осъзнаваш ли го
Серкан:Какво общо има?Аз необмислено..какво общо
Еда: Държиш се сякаш света се върти около теб.Можеше да ни попиташ като ще даваш акции
Серкан: Какво щеше да стане ако те бях попитал.Много ли щеше да се зарадваш?
Еда: Тогава щеше да разбереш какво щях да кажа.Вече не е важно .Ако беше попитал щях да ти кажа
Серкан: Това няма нищо общо с питане или непитане.Разбираш ли? Това е обвързано само със Селин.Не е ли така.
Еда: Не може само защото се чувстваш неудобно заради онази вечер да променяш положението във фирмата
Серкан: Нищо общо.Аз и без това щях да и ги прехвърля.Няма нищо общо с онази вечер
Еда7 И да няма.Защото онази вечер не се случи нищо
Серкан:Не се случи.Да, нищо нямаше
Еда7 Добре.Бог ме е пазил.А и аз не те виках там.Ти дойде след мен.Все ти идва ш след мен
Серкан:Осъзнаваш ли какво правиш?Осъзнаваш ли какво направих?
Еда:Какво правя?
Серкан: Спасих ти живота, а ти дори не ми благодариш.
Еда: О, да..Благодаря ти,г-н СуперРобот, героят ми .Доволен ли си?
Серкан: Доволен съм.Да.Но ще кажа нещо.Сега го забелязах.Когато и спорим, от очите ти излизат пламъци.Но в чувствата ти има нещо друго.
Еда: Омраза
Серкан: Не, не е омраза.Не е омраза.Май е нещо смесено с любов.
Еда7 Любовта…Любовта отдавна отмина от нас.
Серкан: А, така ли? Омраза ли е това?
Еда: /мисли/: Не е , умирам от любов.Преди да те намеря, искам да те търся.Преди да те обичам искам да те разбера.Искам не да приключа живота си с теб а всеки ден да го започвам отначало.
Серкан: Това не е омраза
Еда7 Отдавна те забравих.
Серкан: Ааа
Еда7 Когато ти се отказа от мен и аз се отказах от теб.
Еда/мисли/: Лъжа те.Никога не съм се отказвала от теб.
Еда: А и за да мразя, трябва да обичам.
Серкан:А ха
Еда: Вече не те обичам.
Еда/мисли/: Обичам те толкова много, че ще  стигне и за теб и за мен.Стига само да хванеш ръката ми.
Еда7 Всичко отмина.Нищо не очаквам от теб.Изтрих всичките си чувства към теб.Вече съм с друг мъж.
Серкан: Щастлива ли си?
Еда7 Много съм щастлива
Серкан: Така ли
Еда: Да
Серкан: Щастлива си
Еда: Ти не си ли?
Дениз: Еда
Серкан: Ха, колко хубаво, източникът ти на щастие дойде.
Еда: Дениз
Дениз: Дойдох да пием кафе ама..Ела
Под че си играе имах предвид че просто е станал по-настъпателен, по - предизвикателен, но без да признава че всъщност е разбрал за играта и.

# 429
Целувката да не се окаже пак в нечии фантазии?

# 430
Във фрага видях 3те ми любими сериала в един - Черна Любов, Птичката и Почукай на вратата ми.
Три екранни двойки, които харесвам.
Говоря за следното - боксова среща между ГГ 🙃 Само като ги видях и нямаше какво да спре мозъка ми да не се сетя за тях

# 431
  • София
Съгласна съм с Алекс - онлайн гледането е забавно, защото всички сме тук и коментираме, но и доста заблуждаващо, защото много неща се изпускат. Затова и винаги си позволявам задълбочени анализи, след като съм изгледала епизода с бг субки. Simple Smile Относно Селин и Дениз, игричките им и т.н., ако ги разкрият - интригата отива на кино и лошите герои - също. Така че аз нямам нищо против да ги държат в сериала. Те нека си се мъчат с евтини интрижки. Така или иначе нищо не постигат. То е видно. Серкан отново се влюби в Еда и отново иска Еда за себе си. Simple Smile

# 432
Мърморих си - омръзнаха ми Селин и Дениз, защо съсипват нашата приказка, кога ще видим щастливи Еда и Серкан т. н. Има моменти в които си мисля дали да не спра с гледането онлайн и да гледам на запис  с мишката. След това пускат фрагман, който ни побърква и започвам да си мисля - кога ще дойде събота. Изобщо луда работа - добре че ММ е свикнал.

Александра, много благодаря за преводите!

Лека вечер

# 433
И какво сега - Серкан защо целуна Еда? Опитва се да си спомни нещо ли? Това ли е начина да го направи? Нещо не ми харесва. Дори да не помниш човека, с когото си имал връзка защо трябва да си играеш с чувствата му? И в двата случая. Първо ако не те е забравил - причиняваш болка, която не е нужна никому. Ако пък те е забравил и вече наистина е с друг в сърцето си - също е глупаво, ще нараниш повече от един човек. Нещо наистина не разбирам какво се опитват да направят. Дано поне Еда му намести мозъка с някое кроше в залата (повече крошета му трябват, по няколко и от нас да му сложи). Че за Серкан не знам, ама екипа сценаристи ще яде бой скоро.

# 434
  • Кърджали
БРО, всичко разбирам, но дори и за мен докато превеждам или просто блея в Керем и Ханде се случва да изпусна нещо -реплика, действие, поглед, контекст... И после да се окаже че едно съм го възприела по един начин , а то всъщност било друго .И напразно съм се ядосвала.Или пък съм пропуснала да се ядосам. Затова в неделя рано сутрин си го пускам пак и след това мога да кажа какво точно мисля.

Общи условия

Активация на акаунт