Отговори
# 465
Кате, много хубав пост. Липсват ми коментарите ти. Ще се радвам ако пишеш по-често. Съгласна съм с написаното от теб за епизода. Не съм гледала РП, но по написаното от теб и други гледали го, ми се струва, че дори сериите, в които и там сценария е бил не особено добре, са били доста по-добре от това, което гледаме сега. За мое съжаление. Надявам се вече да направят нещо смислено сценаристите, защото аз все по-често се питам какво гледам и защо си го причинявам все още.
nrgmama, +1
И още нещо си мисля, без да ми харесва много идеята (моля не ме замеряйте с тежки неща). Имам чувството, че от няколко епизода сценаристите ни подготвят за Бамбиботчето. Тази умора на Еда, тази нервност, тези пиленца в няколко поредни емотикон подсказки. Хич не съм очарована от идеята. Не знам дали правилно ги мисля тези неща, но ми се струва, че си оставят това като опция. Дано бъркам, защото изобщо не искам по този начин да стават нещата.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 02:56 от blue`

# 466
  • София
Кате, много хубав пост. Липсват ми коментарите ти. Ще се радвам ако пишеш по-често. Съгласна съм с написаното от теб за епизода. Не съм гледала РП, но по написаното от теб и други гледали го, ми се струва, че дори сериите, в които и там сценария е бил не особено добре, са били доста по-добре от това, което гледаме сега. За мое съжаление. Надявам се вече да направят нещо смислено сценаристите, защото аз все по-често се питам какво гледам и защо си го причинявам все още.
nrgmama, +1
И още нещо си мисля, без да ми харесва много идеята (моля не ме замеряйте с тежки неща). Имам чувството, че от няколко епизода сценаристите ни подготвят за Бамбиботчето. Тази умора на Еда, тази нервност, тези пиленца в няколко поредни емотикон подсказки. Хич не съм очарована от идеята. Не знам дали правилно ги мисля тези неща, но ми се струва, че си оставят това като опция. Дано бъркам, защото изобщо не искам по този начин да стават нещата.

Блу, щом не си гледала сериала РП явно не е твоя сериал, но понеже обсъждахме и Катя и аз сцената с автомобилната катастрофа, ако си любопитна можеш да я видиш в Youtube, това е в края на 47 епизод (след 2.12 минута):

https://www.youtube.com/watch?v=R63ii2FID34

Колкото до нашия сериал, аз също много се опасявам, че вече са изчерпали запасите си от бели гълъби, бели зайци, изкуствени цветя и др. подобни илюзионистки похвати сценаристите на ПНВ и въпреки че, точно такова бъдещо развитие на сериала: Еда бременна (няма да смятаме на колко месеца трябва да бъде бременна, сценаристите ни не са по точните сметки!), Серкан сгоден за Селин (която здраво го държи, вкопчила се е в него и не го пуска!) не бих искала да гледаме, но и аз имам сериозни опасения! Confused

# 467
Със съжаление ще кажа, че царят е гол. Жаждата за печалба , гоненето на. някакви супер гледания и борба за рейтинг съсипаха сериала. И след превод мнението ми няма да се промени кой знае колко. Единствената линия, която ме държи тук е Еда - Серкан. Всичко останало е турска боза. Дори и това заяждане между ГГ започва да ми омръзва. Пъръл и Енгин ги съсипаха, Айдан също. Каква е тази майка, която се занимава с глупости, когато детето й има сериозен проблем? Айфер, също.
Тоя Дениз да го бяха подстригали и обръснали. Единственият приятен герой ми остана Сириус. Ще си го догледам, но с горчиво сладникав привкус. Усещам някакво безсилие или по-точно липса на желание у сценаристите. Ама каквото такова.

# 468

Добро утро, мили момичета! 💛
Пожелавам ви приятен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение!
Гледам, че сте писали мноооого и все смислени коментари, за това си правя кафе и се връщам да ви чета. 💛

# 469
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много добро настроение и усмивки Hug

# 470
Не успях да гледам вчера епизода. Но като гледах клиповете които сте качили и превели.
Благодаря за преводите златни сте момичета.
Нямаше много моменти между Еда и Серкан за пореден път. Тези сценаристи да се вземат в ръце защото незнам как ще я карат така. Дават повече другите персонажи: Истеричната Пърл с тази бременност, Айфер и Айда, които и аз незнам каква им ролята, и  Джерен дето и тя е нещо луднала.
Кога Серкан ще си спомни? Минаха бая епизоди а и тая гаднярка Селин само Еда я знае каква е всъщност и какво крои.
От новия флаг нищо не разбрах. Мисля че плика който отваря Селин няма да е този с снимките ми струва. Дано втория фраг разкрие повече подробности.

# 471
  • Кърджали
Уф, за миг помислих че този който прсща снимките ше трябва да е вътрешен човек. Защото кой знае че са били там всипки, само те. Хубаво, бабата илк Ефе кли който и да е, пулинза новия годеж на Серкан, ама пткъде да знаят къде да дебнат за материал. Да, ама ако е повек от екипа ше намери напин липнл да оставк снимките  на бюрото пред Серкан, не да ги праща по куриер. Алптекин е в затвора, та и той едва ли е, макар че ще е хубаво и той веднъж да свърши полезна работа.
Не съм пуснал аоше да гледам на спокойствие снощната серия, пе пак карах Кати на олимпиада (алергкя получих вече), вно от спомените сноши мога да каж пе моментите Еда - Серкан ми харесаха Дори противно на мненията тук смятам че Еда беше по-жлъпна този път. Пъръл и Енгин на моменти ми бяха забавни, на моменти леко отегчителни (може би ако бяха една идея по-малко техните сьени щяха повече да ми харесват). А и А ми бяха досадни, но аз съм писала и преди, че комедиии не харесвам, дрсзнят ме, а явно идеите на техните сцени е топно такава (и примерно пристелката която зарибих по сериала казва че най-много се забавлява на техните сцвни), та явно има за всеки вкус по нещо.. Енгин най-накрся наксра Серкан да говори за чувствата си и даже много хубави неша му каза, та мисля че той беше катализатора з асрещата, която организира Серкан в ресторанта. Еда и Серкан в цветарницат бяха много хубави. Лека полека върви към отключване на спомените, но аз все оше смятам че първов ще има ново обяснение в любов. Джавканията на Еда и Серксн аз си ги харесвам, тс си ги получих. Селин е все същата вманиачена интригантка, която не може да разбере че правейки своите глупости обикновено накрая пак сближава Еда иСеркан.
Серкан смятам че добре го оставиха на мира, като не го притискат със спомни си та спомни си сам търси път към Еда.
Дениз мкне леко черен, но все още не е паднал на нивото на Селин. Джерен се надявам, че почва да идва на себе си. Декиз я отряза катефорипно, не знам каквомточно са говорили със Серкан, но и след разфояора с него беше разстроена.Ферит отново свръх търпелив, наистина искам да намери щастието си.
Ердем се затъжил за Лейля...
Не беше лоша серията. Само да намеря свободно вреюе да се скрия от всички за час - два ще си я пусна пак.
А7 от 10 бих я оценила.

# 472
  • София
Мисля си аз - кой е направил снимките...
Снимките са от "тържеството" на пернатото, значи може да е сложена камера да запечата момента...
Но по-интересно е кой е използвал кадрите...заподозрените от мен са точно двама - Джерен и Мело...
Джерен не би ги дала директно, би ги пратила в плик...
Мело би ги дала директно на зетя, си мисля...
Не видях външен за компанията човек...

# 473
Добро утро Simple Smile
За съжаление, и аз попадам в групата на пропадащата надежда, че сериалът ще си върне предишния чар. Снощи направо се изключвах от сцените на Айфер и Айдан, Енгин и Пъръл. А забелязах, че и в Ютуб гледанията рязко намаляваха при тези сцени. Въобще, имам чувството, че ... "мачът се доиграва". И се разчита единствено на Керем и Ханде за успех. Но това, което най-много ми бръкна в окото, беше зле направения монтаж - някакви внезапни смени и обрати, които ме оставяха в недоумение.

# 474
Добро утро! Ще се постарая да бъда колкото мога ведра, но не знам дали ще успея след снощи.
Започвам със Серкан. След връщането му от Словения това  не е Серкан Болат, а негово жалко подобие.Уж забравил последната година от живота си , а всъщност забравил въобще себе си. Няма го стегнатият,безупречен в работата си архитект, прозорлив , комбинативен ,безпощаден към противниците си бизнесмен.Да , беше груб и безсърдечен в началото с Еда, но той не познаваше любовта в нейната най- красива страна, защото със студенокръвната,егоистична  интересчийка Селин светът около него беше студен ,груб и безмилостен.Появи се Еда и му показа дъгата от цветове и чувства, научи го да се усмихва. След Словения аз виждам един безволев, объркан човек, който незнайно защо не се стреми да разбере миналото си , а се води по приказките на Селина.Бях шашната от поведението му в колибата- оная вика като луда, държи му сметка защо бил заспал с Еда , той мрънка като бито коте.Цялото му поведение към Еда е подигравки , унижения, обиди, навиране на Селин като жената , която озарява дните му. Може би е опит да види доколко Еда може да издържи, дали наистина толкова много го обича, знам ли?!Ако не играе роля в някаква собствена конспиративна история, за да види кой кой е, за мен няма никакво оправдание за действията му.
  Тотално съсипаха образа на Айдан. От претенциозната, изискана дама от висшето общество с фино чувство за  стил, от обичливата майка, от благодарната  ,честна в отношението си към Еда жена не остана нищо.Виждам една безумна истеричка, обсебена от някакъв си готвач- женкар.Поне да беше красавец , да си заслужаваше излагацията , а то - нищо.
   Айфер от цветарка превърнаха в готвачка. Няма я младата, демократична, обичаща племенницата си леля, готова да се изправи дори срещу майка си за да я защити и срещу всеки , който се опитва да нарани нейната Еда.
 Така е - там, където влязат парите и интересите, всичко останало отива на кино.
 Все пак желая ви един хубав неделен ден!:hibiscus:

# 475
Неофициално:
12. Total'de 3,61
7. AB'de 3,55
8. ABC'de 4,15
И за съжаление - Официално:

# 476
Стремглаво надолу вървим, за жалост... да видим какво ни очаква в бъдеще с тези рейтинги..
Този спад не ми харесва. Епизодът не беше лош, но не беше и уау! Имам си моите аргументи, които ще споделя по-късно, но не съм изненадана от рейтинга.

# 477
Добро утро! Hug
Нека денят ви бъде прекрасен! Relaxed

До утре следобед как ще издържа за новините на Фокс, ако има такива, като видях рейтинга. Scream Дано епизодът, който толкова промотират за 6 март, и за който се правят планове за 3 милиона туита, да е толкова уау, че да ни шашне. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 09:51 от hopexx

# 478
В социалния сме по-добре дори от миналата седмица Wink

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Новият сериал Kardeşlerim доста е дръпнал
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 09:42 от mi_si

# 479
Сигурно ли е, че утре ще обявят кога започва Войници? Момичета, добре че съм на работа до 19 часа, за да не мисля толкова много. Всяка неделя се напрягам яко.

Общи условия

Активация на акаунт