Знаете колко позитивна и енергична е моята особа. Аз съм тази, която раздава розови очила, а при по-сериозна нужда от позитивизъм и щастие раздавам и розови хапчета.
Ето защо постът ми не цели да обиди никого и се надявам да не прозвучи негативно. Обичам сериала. Обичам го заради идеята, заради героите, заради целия екип, стоящ зад този проект. Но... нека бъдем честни - от няколко епизода насам не се случва нищо. Тъпчем си на едно място. Повтаря се същото, което се случи след “любимото ни” “битти” - сценаристите яко са зациклили и гледаме едно и също. Сцени пълнеж, нашите са като куче и котка, присъствие има в офиса, в дома на Еда, в дома на Серкан и имаме сцени на някакво ново място - курорт, ресторант, сред природата, пиано бар и прочее. Обаче знаете ли какво - обожавам този каст, начело с Ханде и Керем. Не знам кога ще ги видя двамата отново в общ проект, затова, само заради тях, искам сериалът да продължи, колкото се може повече. Въобще не ме интересува какво ще надробят сценаристите. Мога да гледам Еда и Серкан до безкрай. А аз съм мнооого капризна на тема кино, защото имам претенции да разбирам от такова. Ако ви дам списък със сериалите и филмите, които по принцип гледам, ще разберете за какво ви говоря. Така че правете си сметка колко са ми влезли под кожата тези двамата, щом си затварям очите за всички небивалици в сценария.
За финал няма да мисля. Нито решението на Фокс какво ще е. Съвсем скоро ще разберем. Едно ще ви кажа - сигурна съм, че рейтингът не се дължи на това, което обсъждаме тук. Турската аудитория не е забелязала и половината от пропуските, които ние виждаме. Просто не й се гледа романтична комедия. That is. 
Редактирам се, за да добавя нещо, което пропуснах да напиша - в интерес на истината от три епизода насам фраговете са по-добри от серията. Това също е проблем. С фраговете вдигат очакванията на феновете, а после получаваме едно голямо нищо. Затова и масово феновете на сериала недоволстват. Аз просто приех, че толкова си могат сценаристите, по-нагоре обясних причините, заради които продължавам да гледам. Все още има сцени, които ме усмихват и гледам с интерес, разбира се. Но като цяло качеството на сценария е лошо. Това не мога да го отрека. Яд ме хваща за всички талантливи хора, които са събрали. Все пак не искам да се изпълвам с негативни мисли, затова се опитвам да намеря положителното във всяка ситуация - тук е, че колкото повече време продължава сериалът, толкова повече време ще се радвам на страхотната химия между Ханде и Керем и на щуротиите на екипа. 🤘🏼