Отговори
# 525
Това за заека и костенурката е басня на Лафонтен и наистина костенурката печели, сина ми много я харесва.

# 526
  • Кърджали
Приказката е за заека и костенурката дето се състезавали и накрая спечелила костенурката. Вещицата Серкан я намеси, та и мен обърка, че проверявах кои са героите, коя е приказката ( и без това като именамза първи път ги чувах така)
Аз разбирам зашо Серкан се съмнява в това дали споменитв които мунсе появяват откъслечно са истински спомени. Всичко му е толкова чуждо, толкова различно от това което той е свикнал к према за нормално, че нв мунсе вярва, че е бил способен да се е влюбил и изживял това. Все едно мй говорят за различен човек. Дефакто и Серкан се превърна в много различен човек, влюбвайки се в Еда, но той няма как да го знае сега.Затова и заема зашитна поза винаго шлм се заговори за Еда, от там и всипки глупости които върши. Не го оправдавам напълно, но го разбирам.
Но процеса е задействан.Еда отново е обсебила мислите му, търси я постоянно, до нея се чувства добре и спокоен, усмихва се, изречемна глас признанието че  около нея всичко се променя.
Тъй де, като не помни, ще създава нови спомени. Кой знае, може да са дори по-красиви от загубените из дебрите на тиквената му глава

# 527
Ново:

От Туитър:

# 528
 Алекс, хубави размисли. Благодаря за превода!

# 529
  • София
Голям боксов мач ни очаква в следващата серия. Еда е доста нахъсана. Я каква стойка е заела. Ожесточена ще е борбата, но както виждам победител няма да има.

# 530
Еда е категория щиглец, Серкан средно тежка, освен ако не се остави, май и така ще стане.

# 531
Серкан каза на Енгин, че Еда не излиза от мислите му.
След това си спомни сцената на крайбрежната алея, когато каза същите думи на Еда.

Явно Серкан ще трябва да преживее всичко отново, за да повярва, че това, което е преживял с Еда е истина.

И всичко това, защото Селин му проми ума и в момента няма доверие нито да снимкови доказателства, нито на приятелите си, нито на майка си.

Аз умувам защо бяха подхвърлени тези бебешки фигурки. Вярно на Еда все и се спи, много е чувствителна и емоционална. Ама щеше да знае , че е бременна. Т.е. не е, но пък това вероятно е подсказка, че ще имат някой ден... някой ден в бъдеще момченце и момиченце... или близнаци. Ама ми се стори странно подхвърлен този детайл.

Серкан много старателно наблюдава Еда, време е да вземе да наблюдава и Селин и Дениз, да спре да вярва така сляпо на Селин.

И във връзка с доверието, старият Серкан не подписваше нещо без да го е прочел, не купуваше паста за зъби без да е прочел описанието.
А сега е готов да подпише документ донесен от Енгин без дори да погледне... такива разминавания ми се струват странни.
Серкан хем твърди, че е Серкан отпреди година, хем не е.

# 532
  • Пришълец

Tова по повод творческото безсилие, което на моменти демонстрират сценаристите Joy
Така става като едно дизи не го финализират навреме, но не ги упреквам, де. Ханде и Керем имат невероятна химия помежду си, нормално е да се опитат да извлекат максимума от тази двойка. Доколко ще е удовлетворяващ крайния резултат не се знае, но поне им се радваме, че са заедно на екрана...

За амнезията на Серкан - обстоятелствата около самолетната катастрофа, липсата на всякаква информация за него при такова мащабно издирване, лечението и това, че е потърсил най-напред Селина - всичко ми е недообмислено, но самата амнезия ми изглежда да е правдоподобно представена.
 Ретроградна ли казаха, че е. Пострадали са най-скорошните му спомени, от последната година. Те са свързани с Еда, а версията на Робот Болат е актуализирана точно по онова време. Това не е нещо, което да се разкаже с думи, трябва да се види /или изживее отново/.Stuck Out Tongue Winking Eye Как да повярва в нещо, което му звучи твърде нереално, сякаш му говорят за друг човек. А предвид колко изопачено му бяха представени събитията за последната година, Еда манипулаторка, която е щяла да го ожени за себе си, по-склонен бе да приеме, че е страдал от моментно умопомрачение. И категорично се върна с намерението да не допуска същата грешка. Да я държи далеч от себе си.

Дезориентиран е. От Селина чува едно, покрай Еда вижда и усеща друго. Прокрадват се някакви спомени, за които няма как да е сигурен истински ли са или плод на въображението му за запълване на ”празнините” в паметта му...
Та, амнезията като цяло не ми е преувеличена. Също и бавното отключване на спомени.
Но има си нелогични неща, а друга интересна сюжетна линия освен при ГГ май наистина няма Rolling Eyes

# 533
На мен не ми излизат от главата едни думи изречени от Еда когато Серкан се върна и тя разбра, че той не я помни. Всички я убеждаваха, че трряба време, а тя отговори, че не разполага с мого време. Тогава Серкан не беше сгоден. Още тогава ми беше много съмнително нейното изказване. Нищо чудно наистина да се окаже бременна. Може би затова толкова държи той да си спомни, тя не иска да е с нея по задължение. и все пак това е само една хипотеза.

# 534
  • София
Добро утро!
Още снощи ми се мерна,но вече бях много уморена ,за да проверявам.Изгледах моментите с плика , затворен беше като го остави куриера,затворен беше и като го остави Мело на задрата седалка,при посягането на Селин да го вземе от бюрото също е затворен.Единствено има нарисувано цвете на самият плик т.е снимките ще си останат в Селин.
Супер Кате,напълно подкрепям поста ти!

П.п Подкрепям мненията за вътрешен човек направил снимките,какво ще кажете да Ферит?

Adelina, снощи късно писах точно по въпроса за недоглеждането на сценаристите по отношение на плика със снимките, онагледих написаното и със снимки и ако ти е интересно можиш да се върнеш малко назад в темата и да ги видиш в спойлер в пост #464. Там съм пропуснала да сложа само снимката на която е показана Селин в момента когато намери самия плик на бюрото но Серкан, която слагам тук и на която се вижда, че плика не е добре залепен, т.е. изглежда отворен! Друг е въпросът, дали сценаристите не  са ни спретнали изненада под формата на "това е един друг плик"?!

Аз обаче си блъскам главата от снощи с една неразрешима до момента загадка, ако има момичета, които могат да се включат с идеи аз ще им бъда благодарна! Според мен съвсем умишлено ни показаха листчето с адреса, на който трябва да бъдат изпратени въпросните компрометиращи Селин и Дениз снимки, т.е. мъжът (защото служителката се обърна към него с господин), който изпраща снимките е предпазлив и е с ръкавици на ръцете, но не знае точния адрес, а го има записан на листче. Аз се опитвам от снощи да се сетя кога (в смисъл кой епизод) в сериала имаше момент с този почерк, защото съм сигурна че сме го виждали? Помагайте, моля!

Хубав ден! Flowers Four Leaf Clover

# 535
nrgmama, да може би имаш право. На този стоп кадър се вижда крайчето на плика,че стърчи,но явно рисунката на цветето е дело на Еда. Ще видим какви ще ги забъркат,за почерка не смея да дам предположение.

# 536
На мен от всичките присъстващи в онази вила на тържеството (като изключих тези от офиса) ми остана келнер някой, или ... човекът, следящ камерите. Hushed

# 537
  • София
Да не забравяме, че Дениз, Мело, Енгин и Пъръл бяха при камерите на сомплекса, т.е. те ги знаят и знаят какво е записано...

Но от друга страна репликата на Селин - Какви ги вършиш, Еда? навява на мисълта, че този плик не е онзи плик...

А е възможно Еда да е отворила плика със снимките на пернатото и с удоволствие и с рисунка да го е преадресила със сърце и усмивка за Серкан...

# 538
Голям боксов мач ни очаква в следващата серия. Еда е доста нахъсана. Я каква стойка е заела. Ожесточена ще е борбата, но както виждам победител няма да има.

Stuck Out Tongue Winking Eye Серкан ще е туширан по всички показатели: първо неустоимо ухаеща фея ще му набива канчето, докато не задрънчи на РоБо в познатата ни и обичана версия. После ще си ударят по един целуфан за наместване на чакрите, накрая Еда ще си тръгне и ще го остави влюбен и загубен в очакване на следващата среща, бълнуващ "Никой, освен мен не може да те докосва!" Blue Heart

# 539
  • София
Чудя се как плика се озова сутринта на бюрото на Серкан. Последно той беше вечерта на задната седалка в колата на Еда. От фрагмана се вижда как Селин отива първа на работа. В офиса няма никой. Еда и Серкан още на са пристигнали. В такъв случай кой остави плика на бюрото. Единствен достъп до него имат само Мело и Еда. Еда я няма. Освен Мело да го е оставила.

Общи условия

Активация на акаунт