Отговори
# 540
  • Плевен / София
Чудя се как плика се озова сутринта на бюрото на Серкан. Последно той беше вечерта на задната седалка в колата на Еда. От фрагмана се вижда как Селин отива първа на работа. В офиса няма никой. Еда и Серкан още на са пристигнали. В такъв случай кой остави плика на бюрото. Единствен достъп до него имат само Мело и Еда. Еда я няма. Освен Мело да го е оставила.
Фрагът е отрязък....Може да има логично обяснение...Надявам се поне това да е логично изпипано...

# 541
Това е почеркът на Ферит

Гости, честит нов аватар Hug
Ново от сета:
Пак купон Wink

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 19:40 от mi_si

# 542
  • Плевен / София
Това е почеркът на Ферит

Това е първият ми аватар, който си сложих при регистрацията във форума. И аз, като Серкан Болат се върнах към "фабричните си настройки"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 543
  • София
Гости, аз харесвам повече предишния ти аватар. Няма как да е иначе, нали е с Керем. Wink

# 544
  • София
Това е почеркът на Ферит

Ново от сета:

mi_si, страхотна си! Искрено ти благодаря, че се измъчих в опити да си спомня на кого е този почерк, бях сигурна само в това, че съм го виждала в сериала! А от кой епизод е снимката с почерка на Ферит?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 19:51 от nrgmama

# 545
  • Плевен / София
Гости, аз харесвам повече предишния ти аватар. Няма как да е иначе, нали е с Керем. Wink
Серкан ако си върне паметта, може и аз да се върна към предишния аватар Kissing Heart

# 546
  • София
Недей се ядосва на Керем заради сценаристите. Нашето момче вина за глупостите на Серкан няма. 🤘🏼
Серкан ако си върне паметта, може и аз да се върна към предишния аватар Kissing Heart

# 547
  • София
Гости честит нов/стар аватар. Много ми харесва, защото ми напомня на красивите очи на Ханде 

Харесах един интересен коментар в инстаграма.

em_turk1 for the first time, serkan admitted out loud and to someone that he can't forget Eda. then he left work, went to flower shop and spent time with her because he wanted to. he's struggling but he's trying to make sense and listen to his feelings.

За първи път Серкан призна на глас и на някого, че не може да забрави Еда. След това напусна работа, отиде в цветарския магазин и прекара време с нея, защото искаше. Той се мъчи, но се опитва да осмисли и да се вслуша в чувствата си.

# 548
Това е почеркът на Ферит

Ново от сета:

mi_si, страхотна си! Искрено ти благодаря, че се измъчих в опити да си спомня на кого е този почерк, бях сигурна само в това, че съм го виждала в сериала! А от кой епизод е снимката с почерка на Ферит?
https://www.youtube.com/watch?v=TDOUEijxAJk

След 1:41:08

# 549
  • Плевен / София
Недей се ядосва на Керем заради сценаристите. Нашето момче вина за глупостите на Серкан няма. 🤘🏼
Скрит текст:
Не ме е яд на Керем....Разграничавам актьорът от героя в сериала.... Sunglasses
Гости честит нов/стар аватар. Много ми харесва, защото ми напомня на красивите очи на Ханде 
И аз съм с кафяви очи... Kissing Heart Но ме усети....винаги от отбора на "Еда"

# 550
Flowers Four Leaf CloverПривет отново, прекрасни момичета, Flowers Four Leaf Clover
минавам да оставя преведения епизод, за тези които проявяват интерес. Благодаря на момичетата от ASKIM Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ * SCK ЕП.32 БГ.СУБ.
на сайта askim-bg*com като замените звездата с точка
https://waaw.to/f/9Ft7qpEaujmJ
https://ok.ru/video/2335959616183
https://vk.com/club101119462
Превод: GeriSezoni, Sprinter, Emiliya, Blue, Ina, Bobbi84

# 551
  • София
Сори, гости, my bed, както се казва. Просто си смени аватара след снощния епизод, който никак не хареса... и реших, че е затова. Simple Smile

Използвам да благодаря за преведения 32-ри епизод! ❤

# 552
Ново от сета:

И от мен едно голямо благодаря на момичета от ASKIM за преведения епизод! Flowers Hibiscus

# 553
  • Кърджали
Ако почерка е на Ферит наистина... Той в снощната серия епредупреждаваше Селин че трябва да се спре вече зашото действа необмислено понякога и може накрая много да съжалява.... Но оък Ферит не действа задкулисно по принцип.
Идеята ми е че ще го "черпя" ако ракрие игрите на Селинь ама не му е в стила така.. Знам ли вече и аз..

# 554
Ако говорим само за  един плик ,то  още на  49:27/28 / мин. се вижда ,че не е залепен ,точно когато Еда го е взела от пода и той е във "въздуха"/ преди да го даде на пощальона ,май и преди да му извика ...а на 49:30 мин. го взема  от Еда .

А за  амнезията на Серкан .
Скрит текст:
Наш семеен приятел преди години пострада много тежко при злополука , За щастие на семейството си възвърна паметта  в голям процент  с много търпение и грижи . НО!
Една част ,както аз я наричам -слънчевата част -от живота му - НЕ! Той не си спомня нищо от "лудориите " ,които правеше с неговите и нашите деца когато бяха 5-6 годишни . И до днес е така - бяло петно .
А този натиск ,който  се прилага върху Серкан ,кой както може и разбира  нищо не му помага ,повече го  обърква и вреди . Задейства се чувството му за самосъхранение  , да не допусне грешки ,не се доверява на непроверени хора и вярва на това ,което е преживал преди тази една не "негова " година .

Общи условия

Активация на акаунт