Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 50 466
  • 890
  •   1
Отговори
# 225
  • Canada
И полата и гащеризонът стоят добре. Комбинацията с маратонки обаче не е сполучлива.

# 226
Ейййй Стрина Калина на тебе много яко ти седи и на дължина ти е до долу.Ти колко си висока ?
На мен гащеризона много ми харесва и ще си го нося със сигурност.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 07:07 от No_frame bitch

# 227
  • В градината...
Полата ми харесва как стои, но с високи обувки.

# 228
Полата ми харесва как стои, но с високи обувки.
Никога не нося високи обувки,нито дори  ниски ,при никакви обстоятелства ....от тийн съм само на кецове,равни ботуши и сандали....най-вече кецове....😁

# 229
На Стрина екстра й стои гащеризона, и деколтето е супер.
С бяла фланелка отдолу и с кецки също ще е гот.

# 230
  • София
Ако гащеризонът бе по-дълъг, щеше да ми хареса.
No frame, не мога да не ти благодаря за препоръките за по-добър сън. До час и половина стигна дълбоката фаза, но пак е по-добре от 10 или 15 минути.

# 231
Не че някой ме пита , но и моите 5ст. Wink
И на 2 те ви седят екстра гащиризоните, носете си ги със здраве!
Но фрейм бийч..полата ти прави вид на вече минус 5кг. ..купувай!

Сега да попитам боря се безуспешно с петна от слънце/стари пъпки белези и все търся чудо ...малко е късно, но
този крем някой да има впечатления
https://www.arlen.bg/product/20025/noshten-izsvetlyavasht-krem-z … g-cream-50ml.html

# 232
Змия - страхотно ! Може и да го вдигнеш те действат с натрупване ,но час и половина го дават г.д. нормално за дълбок сън.
Отивам в H&M 💪Очаквайте ъпдейта 🤣

# 233
  • София
Пинко, виж някой серум с киселини, например / нещо се кефя на марката напоследък/. Слагаш го вечер. Обаче сутринта - задължително крем с фактор!

# 234
No_frame bitch, полата ти стои идеално, чак на мен ми хареса, въпреки принта. Simple Smile

За гащеризона.
На мнение съм, че за такава дреха трябва фигура без нищо излишно по нея - момичешка. В противен случай изважда на показ всичко излишно. Дължината също ме смущава. Дори на манекен с височина над 1,75 ми изглежда нелепо и скъсява краката.
Никога не съм носила, даже не съм и пробвала. Губя всякакво желание в мига, в който си представя, че трябва да отида до тоалетната. Има модели, за които си трябва асистент направо.

Харесва ми как стои например тук:

И тук:

Гащеризон е, зелен е, но има разлика от Земята до Луната.

# 235
За перфектна фигура гащеризонът си е супер. Показаният по- горе не ми харесва, изглежда ми много евтин.

# 236
За перфектна фигура гащеризонът си е супер. Показаният по- горе не ми харесва, изглежда ми много евтин.
Ако за да изглежда "скъп", изискването е да ти отрязва кратка до половината и да да изважда гърдите на показ - ок, приемам. Явно имам изкривена представа за естетика.

# 237
  • София
Аз обожавам гащеризони. Но има неща, с които трябва са се внимава - кройката, дупето, корема. Като последният на Сисли имам два - черен и сив. Мега универсални - стават за всичко.

# 238
  • Виена
И за неперфектна е супер, стига да е с подходяща кройка. За моята неперфектна фигурка съм открила един прекрасен от Дика, два от Кос и дори един от Френч кънекшън. Тоест различни производители имат добри кройки

# 239
Гащеризоните са чаровни, но за мен са сред най-непрактичните дрехи. След злополучният ми смехотворен опит с такъв в една тоалетна на заведение при което целият се изсули и обърса / попи целия под, просто съм прибрала всички подобни дрехи и грам не ги заглеждам за покупка. Вадят в мен неприятни асоциации и спомени. То на човек да не му се доходи до тоалетна с такова нещо, а недай, Боже, да бърза. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт