Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 50 468
  • 890
  •   1
Отговори
# 240
HM не ги бива много в нестандартните кройки, все нещо дърпа , зяпа...а и специално материята на този гащеризон някак не ми е ....
Показаните от Сисли ми харесват...! Много...!

# 241
Аз съм сигурна, че гащеризонът стои перфектно на Ноу фрейм, защото тя има чудна спортна фигура. Просто снимката е отблизо и изглежда, че има леко коремче и опъва на бюста, но съм убедена, че на живо е супер.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 11:50 от Amanda.D

# 242
Sysly, писах си мнението, че ми евтинее. Успокой се и си носи със здраве всичко, което на теб ти харесва. И приемай по- леко мнения, различни от твоето!

# 243
  • пустинята Гоби
Много харесвам гащеризони, моята слабост са късите. Единствената зона за която трябва да се внимава според мен е задника. В крайна сметка не всеки има дълги крака, ама все с нещо ги обува, дали панталон или гащеризон - все тая. Обаче повечето кройки са такива, че не на всеки задник седят добре, та там трябва да се внимава.

# 244
И аз много обичам гащеризони. В момента в гардероба имам само един, който слагам рядко, точно заради непректичността на тази дреха, но ако някой ми грабне окото с дизайн, кройка и материя, много лесно бих се изкушила.

Стрина Калина, не знам какво не ти харесва на твоя. Според мен ти седи много добре! Пробвай с някаква тениска или топ отдолу, както предложи Ейнджъл.

# 245
  • Sofia
Гащеризонът е много капризна дреха и на фигура, различна от моделска,  изтъква и най- малкия недостатък.

# 246
  • В градината...
Не знам дали помните, в средата на 90-те излязоха на мода едни дънкови гащеризони, до коляното.
Тогава и аз се наредих с такъв. Но с тясна талия и много широк ханш си е направо .... ужас.
Може би не е важна точно височината, а пропорциите. Всичко е до конкретната фигура.

# 247
  • София
Много харесвам гащеризони. Показаните ми харесаха, а и ми хареса как седят на наборките.

# 248
Няма как всички да сме идеални и да ни седят като на манекенки. На едната мацка има какво още да се желае, но пък не е чак толкова зле, така че да си носи гащеризона със здраве. Иначе такива деколтета са мноо капризни и ако нямаш хубав бюст и от деколтето се подават съсухрени гърди с голямо разстояние между тях изглежда ужасно.

# 249
  • Sofia
Затова нямам такава дреха.
Иначе бих носила този

# 250
  • София
Много съм далече от съвършена фигура, но имам два лятни, които седят жестоко и ме правят много слаба. От кройката е. Но са ми адски неудобни и рядко ги слагам.

# 251
Някой пита колко съм висока, 165 см съм. Нося гащеризони много, обожавам ги, нямам проблеми с ходенето до тоалетна, хванала съм им цаката. Но конкретно този за мен е ужасен гащеризон. Евтинее ми лично на мен, кройката му е тъпа, дъното е супер дълбоко, при бюста е адски отворен, направен е от някаква сатенирана материя, а в същото време не е официален. Не съм фен на тениски под гащеризони и рокли, никога не съм се носила така, просто не мога да се гледам така облечена. Пробвах го с какви ли не обувки и с нито едни от наличните ми не стои добре, а имам над 40 чифта. И с кецки го пробвах, не изглежда ок просто. С две думи е нещо като нищо.

# 252
  • София
Стринке, и ти си мъниче! Бас ловях, че си висока, ама то с тази фигура!

И аз харесвам гащеризоните на голо.

Гащеризони харесвам и нося умерено. Показаният от Сисли първи е много хубав.
Като джудже нося основно по-къси гащеризони, че дългите трябва да ги подкъсявам. Имам и един с по-къси широки крачоли, също ми е любим.
Онзи ден загледах в магазина до нас дънков от мек плат, не много дълги крачоли с лек ластик на тях и харбалички на ръкавите. Романтично-инфантилен за всеки ден. С високи сандали със стабилен ток ще е ок. Ако пасне на фигурата ми и имат моя размер, разбира се.

# 253
Стрина, гащеризонът евтинее като материя, вярно е, но ти стои супер, ти го правиш да е оригинален и  шик! Сатенирана материя с тениска ми простее, носи си го на голо! Wink
Карен, показания от теб е жесток!
Много харесвам гащеризон  но нямам тяло за такъв.

# 254
  • Велико Търново
И аз да не остана назад по темата, няма да коментирам, показвам моите два налични.Далече съм от всякакви претенции за каквото и да е.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт