Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 422
  • 890
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Повечето западнячки, с които съм работила са били много елегантни и поддържани.

# 421
Повечето западнячки, с които съм работила са били много елегантни и поддържани.
Така е, но и безполови...нося една марка немски ботуши - удобни, здрави, с ток, но спокойно може да ги обуе и мъж, ха ха!

# 422
  • пустинята Гоби
А ти защо носиш безполови обувки?

# 423
  • София
Като изключим Италия, не съм впечатлена от облеклото на западнячките. Изобщо не ги намирам за елегантни масово. Е, сега може да има изключения, но те наистина са изключения, според мен.

# 424
А ти защо носиш безполови обувки?
Защото това са единствените, които са ми удобни да вървя, те не са грозни, просто са супер изчистени, тип войнишки ботуш, но пак са на ток. Отделно са здрави, дебела качествена кожа непроменяща формата си и подметка със специална структура за комфорт и проветривост.Нали си написах, аз нянмам претенции да съм на гребена на модната вълна... ама никак. Винаги бих предпочела нещо с класически силует, здраво, добре изработено...пред бързата мода, с криви тегели и зяпащо деколте.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 13:51 от mimi.7299

# 425
  • Sofia
Женствени и нагласени варират от стилни дами до визия на " нощна пеперудка"  посред бял ден . Последните имах предвид.

# 426
Ок за нежните бижута, обаче сега точно седи актуално наслагването на златни ланци и вериги (с форма на верига). Simple Smile)))

Скрит текст:

# 427
  • София
Бижутата, обувките, чантите, шаловете и коланите са аксесоари. Те трябва да допълват облеклото. И най-странното бижу може да изглежда страхотно и подходящо с определена дреха.
Нося всякакви бижута. 
Мими, напротив, далеч не носят само такива.

# 428
  • София
Alexandria* , ама сигурно си гримирана от Бога. Аз, ако не сложа грим, нямам капчица цвят по лицето си - нито бузи, нито устни, нито мигли. Просто не нищо не приличам. А има хубави жени с тъмни мигли и вежди, с естествена руменина и алени устни, които изобщо могат да не посегнат към грима.

Изобщо не съм натурално гримирана. Светла съм - с руси мигли и вежди.
Само руменина имам. Устните ми са мн. тънки.

# 429
Ок за нежните бижута, обаче сега точно седи актуално наслагването на златни ланци и вериги (с форма на верига). Simple Smile)))

Скрит текст:

Ми на  мен и тези ми харесват, даже се уплаших да не показваш мен Frowning, имам същите като на първата снимка, обаче са от преди 15 години....Blush

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 14:05 от mimi.7299

# 430
  • София
Александрия, това е личен избор. Аз не се харесвам без грим, макар че изглеждам като без. Ползвам ФДТ, пудра, спирала. Много рядко сенки и червило.

# 431
Ами всеки си преценява с грим или без грим. При мен само едно е определящо през деня силно нагримирана жена не ми допада, за вечерен грим по бива, макар че не е моето. Също дами около нашата и по голяма възраст не ми харесва да са силно гримирани, издайническите сенки разкриват доста бръчици...! И аз нося спирала и червило, ФДТ само по повод. Но харесвам и дами прецизно гримирани... които стоят като естествени.

# 432
  • София
Едрите многопластови вериги са страхотни. Нося ги с кеф.

# 433
  • На острова
Веригите ми харесват, сдобих се и аз.

Дълго време избягвах златото като бижу, аксесоар, детайл, но от миналата година да речем бавно се връщам към него, стои ми по-елегантно.

Купих си кръглият Masterclub на Rayban, еми няма как да му сложа сребърни обеци или верижка, просто не обичам да се бият металите.

# 434
  • някъде под слънцето...
mimi.7299

А има неща , котро много харесвам,  като пръстена с който ми предложиха  брак.

Колко бяха тези, които с един пръстен ти предложиха брак? 😉😀

Не разбрах, кое е смешното,  но да трима мъже  са коленичили пред мен с пръстен.
На първия   отказах директно.
На втория приех предлижението , но след време си промених мнението, реших, че не искам да продължа живота си с него,  върнах пръстена(семейна реликва)  и си тръгнах .
Визирам третия пръстен, който приех от втория път, защото  първия  път не бях сигурна дали искам брак.
И ако трябва да съм  съвсем точна дори по скоро на третия път, защото не ми хареса пръстена, който той беше избрал.След като го смени , приех предложението.
Но пък за сметка на това подписахме граждански и църковен брак, и на скоро подписахме документи, че желаем брака ни да бъде вписан в регистъра тук.
Очакваме резолюция от министерство на правосъдието, защото е в техния ресор.
Така, че по една церемония за всеки един  от трите опита на съпруга ми
А иначе е имало и пръстени без предложения за брак, както и други  златни бижута.
Не съм приемала всички, които са ми били подарявани.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 16:27 от sl

Общи условия

Активация на акаунт