Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 243
  • 890
  •   1
Отговори
# 570
Колко тичаш?
18км умерено темпо не ми е проблем на гладно, но след 36часа глад не бих си го причинила.
А фартлек на гладно е вяла история. Но и аз ям, за да тичам, не тичам за да отслабна.
Най-много 15 км съм бягала след глад, но вече не тичам по толкова изобщо. След като минах 40 (на 43 съм) много рядко бягам повече от 5 км, пазя си ставите и дъртите кокали, че не ми се ходи с бастун, когато стана на 120😆
Сега ходя на лека атлетика, там са повече спринтове и упражнения.

# 571
  • София
ОК, утре ще карам на пречистващ режим, а във вторник няма да се силя с обема - до 12 км., както дойдат. Ще видя как е.

8 март не празнувам, но пък ме кефи, че се отбелязва ЕМАНЦИПИРАНАТА жена. Като такава мога да избера и да не празнувам. Но съм купила Baci, за да почерпя любимите вкъщи.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 10:59 от Harpalike

# 572
  • София
Не празнувам 8 март, не празнувам и Св. Валентин.
За щастие с мъжа ми сме на едно мнение по този въпрос.
Майка ми също не го празнува и не ми се налага да лицемернича.

# 573
  • София
Май съм виждала в Аванти.

Мм ми подари пръстен на 14.02. 2004. Би трябвало да се брои за годежен, но не е. Не го нося, халката също.

# 574
Празнувам всичко с подаръци ,вино и шоколад !
Мъжът ми ми е втори от тези от които имам деца 😁 иначе съм живяла на семейни начала и с други.Не съм се женила,официално и не са ми предлагали на колене със диаманти и сапфири 😂

# 575
Не празнувам и аз нито 8-ми март, нито 14-ти февруари, някак предпочитам да ми е по-равномерен живота, а не да чакам празници. Simple Smile
Червеното цвекло ми е топ храна на мен от едно поне 5 години. Сутрин задължително на гладно смути червено цвекло, лимон, джинджифил. Отделно салатите.
Лайт Бийм, при мен се отразява добре гладен прозорец, примерно вечер от 7-8 до следващия ден на обяд 1-2 часа или ми се събират около 17-18 часа без храна и съм ок. И аз съм с много ниско кръвно и припадничава.

# 576
  • Mediterraneo
Омъжих се за първия, който ми предложи, не съм връщала никого Simple Smile Без пръстени, без салтанати, знаехме, че ще сме заедно завинаги от първата ни среща. Клише, но факт, 26 години по- късно. Преминахме през огромни сътресения през това време, след каквито рядко остават цели семейства. Та пръстенът с диамант е последното нещо, което прави едно семейство такова.

# 577
  • София
A, между другото си подарих парфюми - от мен за мен и за двата празника.

# 578
Аааа, това е друго! И аз смятам утре да си подаря нов серум и крем за лице, плюс парфюм - ако някой от трите набелязани ми допадне Joy
Дори рокля и грим ще сложа, че следващата седмица се падам на работа в офиса по график.

# 579
Оффффф аз колко работи си самоподарих хаха 😂😂😂
И аз пия смути с червено цвекло всяка сутрин ,слагам още спанак,ябълка, портокал,куркума ,целина ,морков ,много съм свикнала с него и си го търся .

# 580
  • някъде под слънцето...
Празнуваме всичко.
Деня на майката,  Деня на бащата, Свети Валентин и 8 март.
За съжаление тук няма Baci.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:30 от sl

# 581
Много мразя осми март, една еуфория обзема дамите. Дори отказах заведение за вечерта. Решихме да поканим щерката, която принципно е студентка още , но живее в съседния блок в другия ни апартамент. Тримата днес отидохме да изберем цветя за свекървата, и тя купи букет за баба си. Баща ѝ и подари парфюм...! Grinning
Понеже утре повечето ми дружки ще ме изненадат им взех по една роза... от сега ме е втресло от шумотевицата в работата! ММ пък купи карамфили за колежкете в офиса, защото са много. Но са приятен розов цвят.
ММ ми предложи брак както си му е реда, годежен пръстен, после халка. Тази година се сдобих и с втора халка.  Joy Третата вече ще я избера платинена... Stuck Out Tongue Winking Eye Днес пожела да вземе парфюм и за мен, но аз го светнах, че вече съм си поръчала червена чанта на Пиер Карден и може да ми я подари.Flushed
За 14.02. направихме едно СПА на Павел Баня. Днес с щерката и него открихме сезона на бирата на откррито. Blush

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 19:58 от mimi.7299

# 582
Хаха, това с браковете и предложенията е яко. Имала съм доста..и предложения и бракове..😂. Не ми е гордост.
Все тая са ми празниците на мен, те са ми и най-работни като време, та искам само релакс по тях. ММ е романтичния, той все някави изденади спретва.

# 583
Light Beam,и с моят мъж беше любов от пръв поглед ,секс няколко часа по-късно и след шест месеца брак .Grinning
Аз съм като циганите,празнувам всичко,подаръка го получих вече

# 584
В Чехия по-скоро мъжете отколкото жените са празнували най-яко през соца. На МДЖ е чешкия Зарезан. 😂
Не пропускам да си напазарувам козметика и парфюмИ, тази година и гири.

Общи условия

Активация на акаунт