Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 787
  • 890
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Втората леопардова визия ми е абсолютен фаворит! Смела, шик! С обувките не бих се справила.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 22:23 от Harpalike

# 151
Честита Баба Марта!

Животинските принтове ги пропускам безапелационно. Предизвикват ми доста неприятни асоциации  на чисто физическо ниво и не мога да се мъча. Евентуално бих понесла нещо в оп арт или поп арт стил,  в което  животинското да е дотолкова стилизирано, че да не настръхвам при вида му Simple Smile.

# 152
Аз понеже съм консерва не се виждам в животински принтове, на работа още по малко...! Там има дрес код и тези принтове не са към него! Wink
Е, за работа доста въображение ще ми трябва да стъкмя прилична животинска визия. Не съм се осмелявала до момента и не съм сигурна, че бих някога .... Зависи и от професията, все пак. В много среди арт стилът е повече от добре приет.
И понеже от модата за 2021 или поне от малкото нови неща, които съм видяла на живо в магазин тази година нищо не ме е впечатлило, май първо ще наблегна на нова козметика. Там като да ми е по-лесно. И без това гардеробът ми е препълнен, а козметиката си върви ...
Пролетта е подходящ момент за въвеждане на нещо ново и ревитализиращо според мен. И без това в края на зимата и началото на пролетта кожата и косата изглеждат най-изтощени. Жалих се и по-рано, но аз се боря със страхотни дерматологични проблеми от известно време. Обяснявам си го с комбинация между генетичната предразположеност на светлооките и светлокожите плюс твърде дългото застояване на закрито ... В момента правя лишей в мига, в който си сложа парфюм директно върху кожата или колие от сребро се опре до врата ми Worried
Днес получих бюлетина за март на Дъглас и видях нови ревитализиращи кремове от любимите ми по приннцип Кларанс и Есте Лаудер, и нов околоочен серум от Герлен. Че ще пробвам и трите е сигурно. Колебая се само с кое да започна.
Вие какво променяте в грижата за кожата напролет?

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:25 от Light Beam

# 153
  • Виена
Мими, за теб
Ето я и на сайта в черно
https://www.cosstores.com/en_eur/women/womenswear/dresses/produc … k.0971659001.html

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:04 от bombolino

# 154
Не искам да звуча грубо, но роклята на Бомболино не ми харесва, нито цвят, нито форма. Не бих облякла такава.

# 155
  • София
Ох, подсетихте ме, че имам някъде ей такъв звяр, обаче на сив фон.

# 156
Нито съм за, нито против животинския принт. Ако е тренд - нося, ако не - не нося.
Явно все още е тренд,.
Видях тази рокля, съчетана с черно кожено яке на манекена /спокойно може и да е сако/. Добре стоеше, загледах я:
Скрит текст:

# 157
Бомболино, благодаря, харесва ми роклята, небрежно за лятно, с едни леки сандали...ммм! Ще ти е супер удобна. Трябва да ти кажа, не е комплимент, че на манекенката в черно стои ужасно, като изпаднал Гаврош. Ти я вдигаш и е идеално! Hands Clap
Най обичам лятото, сутиен, рокличка, бикини и сандали и айдеее готово, даже и на работа да тръгнеш.

# 158
Аз също обичам свободни рокли. Тази "бутилково зелена" последно си купувах и ми е супер удобна, като пеньоар
https://shop.mango.com/bg-en/mypurchases/online/purchase/MNG0001IMQ6B
Друга любима, показвана и друг път: ......
И още поне няколко подобни .... Има дни и моменти, в които не искам да съм елегантна, да подчертавам "чупки", да скривам слабости, .... а да се чувствам удобно и свежо просто. В такива дни рокли от този тип са ми незаменими Blush

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 21:41 от Light Beam

# 159
  • В градината...
За летните рокли - хареса ми тази - кройка, цветята https://efrea.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … null,null,u,u,u,u
на тази фирма почти всичко ми харесва, красиво и елегантно.

# 160
За летните рокли - хареса ми тази - кройка, цветята https://efrea.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … null,null,u,u,u,u
на тази фирма почти всичко ми харесва, красиво и елегантно.
Аз имам тази, въпреки, че рядко нося не права пола. Нося я с черни велурени обувки, подобни на манекенката. Сега се замислих, че нямам снимка с нея!
https://efrea.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … ,u,u,null,u,u,u,u

# 161
  • София
Малко оффтопик: защо всички български брандове използват такива модели, с които не знам за вас, ама на мен хич не ми се ще да се идентифицирам?!?

По темата: есенната колекция на Etro ми отвя главата. Почти нямаше слаба или неносима визия!  Ще има размисли и страсти по темите, които поднасят!

Скрит текст:

Смятам да се върна към цикламено и нюд съчетания, които поне се намират в гардероба ми.

# 162
JoyАааа, това за моделите на българските брандове е бистрено и друг път из темите. Не съм сигурна, че те самите имат логично обяснение. Подозирам, че снимат познати момичета, за да пестят от бюджета за реклама Joy
Не казвам, че момичетата са грозни. Просто не винаги тоалетите, с които ги обличат са подходящи за конкретната фигура и цялоста визия на модела.
Понеже купувам доста неща от български бландове като Дика, Ваяна, Юнона, понякога Дика,.... смея да твърдя, че на живо често изглеждат по-добре. Като качество на материята и кройка има съвсем прилични неща.
На мен лично никое палто не ми заспива така, както тези на Ваяна. По снимка на сайта не бих купила.

# 163
  • пустинята Гоби
Лицата са им проблем на тези момичета, и силикона в гърдите на места. Аз само като видя такава визия и затварям сайта. Може и да са хубави дрехите на въпросният efrea , но няма да разбера.

# 164
  • София
Ефреа имаха мн. хубава манекенка, но се обезобрази със силикон в устните:
https://efrea.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BD/%D0 … 23,u,null,u,u,u,u

Имам червения панталон.

Общи условия

Активация на акаунт