Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 349
  • 890
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Взех си гащеризона. Пролетно
И една риза с буфан ръкав и рязана бродерия от памук

Реших да поддържам кварталната икономика Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 07:19 от Harpalike

# 436
  • В градината...
Мои колежки се шегуват със Закона за задължителното носене на местни дрехи и обуща, когато си купят нещо местно.

# 437
  • София
Мои колежки се шегуват със Закона за задължителното носене на местни дрехи и обуща, когато си купят нещо местно.

За съжаление само магазинчето е местно и собственикът ми е симпатичен. Има интересен вкус към дрехи, слуша рок радио и е дистанцирано-любезен. Дрехите са от Турция. Под ефектния им вид стоят кофти материи, но понякога изпадат интересни неща Wink

Предпочитам да давам парите си на хора, които харесвам, но разумно де... ако нещо ми хареса Simple Smile

# 438
  • София
Обиколих Витошка, НДК, Патриарха, Графа - супер як стрийт стайл са всички! Честна дума! Стари, млади - всички бяха облечени добре, свежо, модерно, с цветове. Идеше ми да снимам.
Имаше примерно 2-3 тийнейджърки с голи пъпове и на нелепи токове, ама на тях им е простено.

# 439
  • София
И аз два дни се шляя по Витошка, взех си дълга туника, която ще нося като рокля. И обмислям една миди пола, от HM. Последно време много ми се носи изчистена визия, едноцветна. Вероятно с наблягане на аксесоарите.
Нося и злато, и сребро. Понякога наслагвам и прекалявам, но мисля че на мен ми седи. Има си хора за всичко. Зависи от бижутата и от личния стил.

# 440
  • София
О, забелязах ти гривните аз! Седи ти!
Аз се кефя като видя на друг, ама аз почти не го правя.

# 441
А, извечната тема... толкова съм я дъвкала, че дори нямам мерак да я изкоментирам пак.

Бижута не нося. Т.е. нося толкова рядко, че все едно че не нося. Харесвам жени с бижута и харесвам жени без бижута. Зависи от жените и как са ви вписали бижутата в собствения стил. Не може да се генерализира. Ужасно не харесвам ситуацията нещо ново и модерно и 70% от жените се оказват еднакви. Това е способно да ми убие всякакво желание да опитам "новото и модерното".

# 442
Harpalike, ти си знаеш, че съм ти фенка, но не мога да се сдържа - гащеризона ти стои перфекнто! Hug
Ей, ще ме накарате и аз да изляза от зоната си на комфорт и да се наместя в един гащеризон! Stuck Out Tongue Winking Eye
Все на заразни теми попадам, такъв ми е късмета. Hug

Agent Provocateur, същата исторя съм и аз. Само ще те допълня, че когато всички в общ хор запеят, че нещо си е "модерно" в мен назрява една вътрешна съпротива и несъзнателно давам отпор на модерното. Ама-ха, някой на мен щи ми каже, какво трябва да нося и каво не! Като че ли съм малоумна. Stuck Out Tongue

Относно бижутата. В ежедневието съм без, а когато слагам си имам стандарт. Stuck Out Tongue Winking Eye Или обеци или колие, двете в комплект - не. Идват ми в повече. Гривна трудно понасям, нося часовник и него броя за аксесоар за ръка. Обичам бижута с изчистени линии и без завъртулки и фринтифлюшки. Пръстен - предимно един по-масивен и не на ръката на която е часовника. Не понасям да съм накичена.
На други жени харесвам всякакви комбинации, върху мен стоят нелепо и не ми харесва.

# 443
  • Sofia
Харесвам бижута от благородни метали и скъпоценни камъни.  Останалото ми изглежда като за ученички и хипита, а аз съм солидна госпожа, не ми ходят Stuck Out Tongue Winking Eye. Имам една кутия дрънкулки , които не нося, спомени от разни ваканции.

# 444
  • В градината...
Аз много обичам за някакъв повод да си купя нещо, което ми подхожда и допълва дрехата ми. Евтино и ефектно. И друг път да не го сложа.

# 445
  • София
Sisly, търси твоя. Сгодна дрешка е, почти като рокля, е... с известни неудобства, но прежалими.

Бижутата са тежест, откъдето и да ги погледнеш. Нося едиствено и само такива със сантиментална стойност - купени от еди си къде, в еди си какво настроение, заявяващи някакви неща. Имам и боклучави, имам и благородни. Нося винаги 2 гривни, барабар с тракващия ме грозен часовник, може би защото ми е трудно да ги сваля. Едната с рози от В. Търново - няма по-български символ от розата, а другата с някакви минерали, които са като следи на нещо преживяно.

# 446

За съжаление само магазинчето е местно и собственикът ми е симпатичен. Има интересен вкус към дрехи, слуша рок радио и е дистанцирано-любезен. Дрехите са от Турция. Под ефектния им вид стоят кофти материи, но понякога изпадат интересни неща Wink

Предпочитам да давам парите си на хора, които харесвам, но разумно де... ако нещо ми хареса Simple Smile

И аз си имам едно такова магазинче,  даже нищо чудно да е същото 😆

Много добре ти седи гащеризона! Носи си го със здраве!

# 447
Относно бижутата. В ежедневието съм без, а когато слагам си имам стандарт. Stuck Out Tongue Winking Eye Или обеци или колие, двете в комплект - не. Идват ми в повече. Гривна трудно понасям, нося часовник и него броя за аксесоар за ръка. Обичам бижута с изчистени линии и без завъртулки и фринтифлюшки. Пръстен - предимно един по-масивен и не на ръката на която е часовника. Не понасям да съм накичена.
На други жени харесвам всякакви комбинации, върху мен стоят нелепо и не ми харесва.
Хахаха, точно - това е и моят минимализъм, Sysly!

Или обеци или колие или стейтмънт пръстен или една масивна гривна/cuff!
Макар, че имам 3 тежки сребърни пръстена - серия са, ръчно изработени, авторски и много необичайни - тях ги нося заедно, но останалото трябва да е 100% монохром или бяла риза/дънки. 1 акцент!

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 18:22 от Agent Provocateur

# 448
Аз пък за всичко останало съм много дискретна. Но бижу ли е, искам да се вижда, да е екстравагантно и леко лудо. Типични нежни, тънки и почти несъществуващи нагледно бижута дори не поглеждам. Колиета и обеци не нося. Само гривни и пръстени. Винаги съм с по 4 гривни, не ги свалям. Е, само една е масивна, не съм чак толко луда Grinning

# 449
Никой не е в състояние да ме накара да сваля златните халки от ушите си. Само периодично ММ ми ги подменя с нови, но сходен модел. Не са големи, дори не се виждат от косата ми. Пак от него гривна и пръстен, които са на ръката ми като спя или в банята. Обичам часовници също. Последният е за смяна на стъкло и все едно са ми отрязали китката без него.

Други бужута почти нямам.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 08:15 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт