Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 315
  • 890
  •   1
Отговори
# 450
  • София
По темата с бижутата: на калпазанчето Yoon Ambush много добре й се е получило

https://www.instagram.com/p/CMBYv1KAjYo/

Визирам броят на пръстените и часовникът, обемът им. Иначе всичко останало е обрано като стил - тениската е съвсем обикновена.

# 451
Харесвам бижута от благородни метали и скъпоценни камъни.  Останалото ми изглежда като за ученички и хипита, а аз съм солидна госпожа, не ми ходят Stuck Out Tongue Winking Eye. Имам една кутия дрънкулки , които не нося, спомени от разни ваканции.
Аз пък припадам по не благородните брошки на Кристян Лакроа, даже сънувам някои от 80-тарските модели.

# 452
Имам и нося много обеци. На ръцете съм с часовник и халка обикновено, понякога в някоя лятна визия добавям и гривни.

Купих си три колана тази вечер. Една пола и една роклА.
Излязохме за кецове на детето иначе;)

# 453
Защо да са тежест бижутата? Хич не ми тежат, нося си ги с кеф. Обеци, колие, халка и един пръстен. Не е много според мен. Имаше един период, на едно от работните ми места, където не беше разрешено. Тогава разбрах колко обичам бижута и бързо им бих шута, защото не ми предлагаха нещо повече в замяна на ограничението.

# 454
Аз нося само обици. Никога не излизам без тях, ако случайно забравя да сложа, за всеки случай имам по един чифт в портфейла, в колата и в някоя чанта.
Дори боклука не изхвърлям без обици, имам чувството, че съм гола, ако нямам нещо на ушите🤣
Навън мога да ги нося много часове, а вкъщи не ги търпя и секунда, веднага ги свалям🙄

Лелее, хората какви истории имат- три предложения за брак, осем пръстена... а аз земАх първия, дет ми кукна да се годяваме😂

# 455
  • София
Аз напоследък хич не нося бижута. Обиците ми пречат на маската, другите не се виждат... Ще гледам да наваксам малко сега.
Не си нося халката, нито пръстена...
Само часовник.

# 456
Аксесоари обичам, но все в изчистената гама. Предпочитам и нося сребро и арт разни изпълнения, ако ми харесат. Злато никога не съм носила, някак не е моето, виждам го на дами с по-горещо и топло излъчване. Аз съм бяла като сирене и среброто ми ляга. Имам сума и обеци всякакви модели и форми, които сменям за всеки тоалет, но от миналата година за рождения ден, както си самоподарих едни сребърни обеци, които мен чакаха и не съм ги махала 6 месеца.
Пръстени носех като студентка много, после като започнах работа в разни строги офиси с дрес код посмалих и запазена марка ми беше изчистена сребърна халка на малкия пръст, докато една зима не я загубих след като махах ръкавици, тя падна в един ескалатор и дотам бях с пръстените. Ядосах се, защото ми беше на късмет и не съм слагала от тогава. Гривните ми пречат, слагам само тип африкански дебели (дърво, кост) тематично към някой тоалет лятото. Колиета също – имам подарък от дъщеря ми с камък и само него слагам от време на време. Като и сребърно водно конче.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 23:58 от Босилка

# 457
Аз нося обеци - с пръстен през  зимата; с пръстен, гривна и колие през лятото. Купувам си основно от две марки, следя новите колекции и естествено намаленията.
Харесват ми моите на мен. Харесвам и други на други жени - условието е "да им стоят".
Забелязала съм - на различни хора, различни бижута /като цвят, размер, метал/ "стоят".

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 21:58 от Sweta

# 458
  • някъде под слънцето...
Чисто луда,
Шарен свят.
Хора разни, явно съм знаела, че ще срещна  най подходящия за мен човек по нататък.
То лудото Ленче(аз) си е шантаво по природа.Дива коза , която не обича да я опитомяват.
А за пръстените...Не съм ги броила, другите бижута също.Не участвам в състезания за натрупани количества.
Един от най ценните пръстени за мен, е този, кояйто дъщеря ми ми подари за 8 ми март.Изненада с нейни парички.Тук 8.март не се празнува.Има си ден на майката.
Пръстенът е сребро с цирконит и със сигурност никак не е скъп, но за мен е със сантиментална стойност.
Както и една кожена гривна със символа на безкрайността, която съпругът ми ми подари при едно пътуване...
Нея не я свалям, въпреки, че вече е за смяна

Часовник не нося.
Пръстен обикновено един, в зависимост от случая и да хармонира с останалите бижута.
Гривна понякога.Колие рядко.
Обеци дискретни ежедневно.
Обикновено на влизане в къщи свалям всички бижута без обеците и кожената гривна.
Освен в бели метали  имам предпочитания към прозрачни и сини камъни. Харесвам перли.
Имам и дрънкулки, които  за съжаление не мога да нося повече от два часа.
Всичко различно от злато ,  определени проби сребро(тук има някаква мода някои сребърни неща.да се покриват а родиево покритие )  и кожа , предизвиква  грозни обриви, които отшумяват бавно и с медикаменти.
И понеже никой не показва бижута, това са някои от любимите ми сребърни неща
кожената гривна
Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 22:53 от sl

# 459
  • София
Забелязвам някакво завръщане на кожените гривни /който харесва/:

# 460
  • Виена
И аз като чисто луда, без обици не излизам, а в къщи първата ми работа е да сваля часовника, халката, обиците и да вържа косата. Но и аз без обици не ходя навън, случвало се е да се събудя в 4, да бързам за полет, забравила съм обиците и на летището първо купувам обици.

# 461
Аз нищо не махам.

# 462
Значи много станахме пристрастените;)

# 463
  • София
И аз махам всичко вкъщи. Обици нося от време на време, третата ми дупка зарастна, а двете се стесниха и не мога да си нося златните обеци.

# 464
Нося изключително семпли бижута от бяло или жълто злато и не обичам да са с много камъни. В момента заради бебето нося само малки обеци на винтче, но по принцип не нося повече от 1 пръстен, обеци и тънко си синджирче. Харесвам диаманти и сапфири. Не нося сребро. Имам приятел златар, който на времето като ме видя с обеци от сребро ме накара да ги сваля и ми подари златни.

Общи условия

Активация на акаунт