Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 313
  • 890
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Аз злато рядко нося, не ми е комфортно по улиците окичена с бижута и аксесоари за хиляди . В ежедневието съм със сребро,  един аквамарин така го скрих от себе си, 10 г. не можах да го намеря, чак като местих къщата се появи, сега си го нося с радост.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 08:17 от Karen

# 466
Харесвам диаманти и сапфири. Не нося сребро. Имам приятел златар, който на времето като ме видя с обеци от сребро ме накара да ги сваля и ми подари златни.
И аз искам да ме запознаеш с този приятел...и сребърни обици ще си купя!  Hug

# 467
От няколко дни открих темичката ви и ми е много интересна.
Аз винаги съм обичала и носила бижута,но от няколко години приятелка ми оказа силно влияние (тя има великолепни сетове) бижутата ми да са в комплекти и сега,когато си купувам винаги гледам да са в поне тройка комплект,а най-добре четворка-пръстен,висулка/колие,обици и гривна.Което не е в пълен комплект издирвам варианти да доокомплектовам,а които вече няма как ги подарих.Предимно харесвам сребро с естевствени камъни,по-рядко злато,в ежедневието никога не излизам със злато.Много харесвам и Мурано стъкло.Предпочитам обиците да са висящи.

# 468
Харесвам диаманти и сапфири. Не нося сребро. Имам приятел златар, който на времето като ме видя с обеци от сребро ме накара да ги сваля и ми подари златни.
И аз искам да ме запознаеш с този приятел...и сребърни обици ще си купя!  Hug
Беше ми гадже, но си останахме добри приятели. За раждането на детето ми подари златна гривна, която едва ли ще нося но ще я запазя.

# 469
Аз харесвам едри бижута, повече обеци нося, особено за вечер, като акцент.
Едри колиета по врата - също.

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 23:53 от Angel_wing

# 470
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
По темата с бижутата -нося единствено венчална халка и едни обеци, които не съм сваляла 14 години.Други бижута нямам и не искам да имам.Часовници нося-големи.

Вчера имаше у нас купон на 15 годишната-всички момичета около 10 бяха страхотни и едно момче/най-добрия приятел на дъщеря ми/.Всички момичета бяха много добре облечени, нито една нямаше грим или рисувани вежди/то и там където учат няма да ги пуснат де/.
Прекарахме 7 часа с мъжа ми по разходки и заведения, и се прибрах с нови обувки.

Харпи, жестока си!

# 471
.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:19 от Sysly

# 472
Аз съм по хипи бижутата:satisfied:. Това са последните, които си взех
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 14:57 от Amanda.D

# 473
.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 15:19 от Sysly

# 474
  • София
Все по-малко бижута нося - халката не я свалям, на врата си имам тънка верижка от бяло злато, на която съм сложила една малка обувка също от бяло злато.
Нося си и Смарт часовника. И това е всичко.

Промени правя само при официален повод.

# 475
Аз обичам бижутата и при семпли тоалети разнообразявам точно с аксесоари: бижута, обувки, чанти, колани.
Нося като цяло комплекти: обици и колие или висулка. Най-вече сребро или бяло злато, но имам и керамични, стъкло.
Едни от любимите ми са:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 09:59 от anichkaffm

# 476
  • В градината...
Във фацебука ми излизат разни сайтове за дрехи. Харесах си това яке
https://www.explosi.bg/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B … ankovo-yake-a-915
И се чудя, дали ще излезе надежден.

# 477
  • Виена
За имане-при мен наличностите са сериозни, друг е въпросът колко от украшенията нося. Често забравям за шкафчето и периодично се насилвам да извадя нещо от там.

# 478
Bombolino, много хубава колекция 👍
Интересно ми е как ги съхраняваш: това шкаф, вграден в гардероба ли е? Че моите стоят в разни кутии, в шкафове и ми е търсене, докато открия търсения комплект..

# 479
  • Виена
Шкафът си е самостоятелен, отпред вратата е с огледало, на стойка, служи ми и като огледало в спалнята

Общи условия

Активация на акаунт