Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 7)

• 49 237
  • 890
  •   1
Отговори
# 615
Да празнуваш8 ми март напук на транс съществата хахаах това е епик 🤣🤣🤣

Едит: Лайт Бийм ,няма да те  цитирам ,обаче комбинацията е жестока ❤️
А пък палтото е убийствено !
За роклята не съм иронизирала ,зелено и розово ми е любимо комбо ,а сатенът любима материя за рокля .
Забавлявай се утре !

# 616
Кои са транс съществата?))

Аз имам серия женски късни обяди цяла седмица. Това ще ми е празнуването..))

# 617
Да празнуваш8 ми март напук на транс съществата хахаах това е епик 🤣🤣🤣
Кое му е епук? И без това вече ни определят като същества които менструират, а в Англия се опитват да забранят думата breastfeed, за да не накърняват чувствата на транс жените.

Angel wing, мъже които се мъчат да бъдат жени!

# 618
  • В градината...
Light, страхотно зелено.
Като каза зелено и розово, веднага рози ми изникнаха
https://i.pinimg.com/564x/fe/99/bd/fe99bd11187705a8f4d03dcbef827332.jpg
https://i.pinimg.com/236x/6a/a7/21/6aa7216c2a934cf529056ed3a16f7e02.jpg

# 619
Темата е за стила най-вече - да! Която ще празнува утре, какво е планирала да носи?

След като на младини отричах този празник като “социалистически”, сега, осъзнала смисъла му, а и майка на две дъщери, празнувам с пълна сила 😊
Утре имам срещи и много работа плюс никакво време да се отбия вкъщи за преобличане преди ресторанта, на който ще сме само двамата с любимия. Приготвих си тесен панталон в черно със ситни бежови точици и черно сако. Под него - блуза от плътен шифон в цвят шампанско със златиста дантела на раменете (не се вижда под сакото, в ресторанта ще го махна). Акцентът ще са обеците - разкошен подарък от ММ за наш си празник преди няколко месеца.

За “животинската” пола на Мия мога да кажа, че е страхотно попадение и ми харесва и в двата варианта, но като че ли повече в първия (сигурно само защото аз не нося пола с кецки 😊).
Бих я пробвала и с черни токчета.

# 620
Савова, имам транссексуална колежка. Най-голямата драма в живота ѝ е че не се е родила с женски полови белези. Невероятно мила жена - ние всички я приемаме за такава.

# 621
  • София
Да, и аз не виждам с какво трансджендърите бъркат женствеността!? Женствени са!
Иначе да, цялата шумотевица около игрите с пола... е леко досадна и преекспонирана. Но това, че жените са си отвоювали някои права, заслужава да се празнува и да не ни спира, разбира се. Мен цялото това свеждане на 8 март до карамфили и прическа с вафлички ме видиотява. 

Light, много нежна и романтична. Ботите са жестоки! Хубав да ти е празникът утре.

# 622
напук на това, че искат да ни заличат като пол!
Тук и аз вече превъртам очи. Rolling Eyes Joy

Абе, какво е това Bacci? Звучи като нещо италианско, обаче не зацепвам какво и оставам с чувството, че само аз пропускам. Laughing

Много ми харесаха и двата варианта на Миа.

Light beam, помня ти го този аутфит. Много е хубав и наистина си личи, че е твой тип. Hug

# 623
Италианска марка шоколад
Скрит текст:

# 624
Аааа, ок, Бачи Перуджина с бележките. Мерси! Heart Eyes

# 625
Да, и аз не виждам с какво трансджендърите бъркат женствеността!? Женствени са!
Иначе да, цялата шумотевица около игрите с пола... е леко досадна и преекспонирана. Но това, че жените са си отвоювали някои права, заслужава да се празнува и да не ни спира, разбира се. Мен цялото това свеждане на 8 март до карамфили и прическа с вафлички ме видиотява. 

Light, много нежна и романтична. Ботите са жестоки! Хубав да ти е празникът утре.
Явно освен форума нищо друго не четеш! Утре като те пуснат да бягаш маратон с трансджендър мъж, който те отвее с 1 час разлика, а ти си се готвила цяла година за този маратон пак ще те питам с какво ти нарушават правата!
Или пък като ти кажат, че вече не си майка а си просто birthing parent! Също така дъщеря ти може да и се наложи да се съблича в една съблекалня с момчета, които си мислят, че да жени ?
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/midwives-told-stop-using-terms-23473645

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7592413/Transgender-lob … itary-towels.html

# 626
  • София
За утре - ще го измисля утре.
За сватбите - иска ми се истинска сватба в ресторант с всички ритуали и приятели. И истинска рокля...

# 627
  • София
Еми то да го бях написала правилно! Извинявайте за оф-топика.

Това са едни от малкото неща на Нестле, които купувам понякога, както и After Eight. Синът ми харесва белите и розовите Бачи, а днес ги мернах в едно магазинче.

За да не е празен постингът: харесах си два тренда за пролет/ лято: монохромно черно-бяло и широки панталони. Освен животинските принтове, които обсъдихме, какво друго ви е грабнало сърцето?

Отговор към любимата ми провокаторка: не тичам състезателно на маратони, а за себе си, просто в парка не мога да тичам толкова бързо.
Ако усещането ми за майка се създава от езикът на някакви бюрократични писаници, много съм го закъсала!
Ако синът ми докара транджендър булка, все ми е тази!

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:04 от Harpalike

# 628
Понеже стана дума за рози, се присетих за една рокля обличана точно веднъж. И на мен ми се случва да съм дама. Simple Smile Дали пък да не сервирам вечерята (още не знам каква) утре с нея. Blush
Скрит текст:

# 629
Аз съм хомофоб и си го признавам чистосърдечно. Мъжете са си мъже и жените са жени и хич не ме интересува, че мъж иска да е жена, сърничка, или горска фея. Да бъдат каквито си пожелаят, стига да не го навират като нормално така нагло и да пищят за дискриминация. Тези дни имах клиентхка, барната като мъж, ама има неща от женския  натурел, които задника си да съдере не може да скрие, та си я наричах " госпожо" без да ми мигне окото. Беше ѝ видимо неприятно. Ами как да се обърна към нея като виждам, че е жена, с господине ли? Изврати се тоя свят.
Иначе по темата, мисля да изляза на вечеря и ще облека нещо като mоm jeans с някой подходящ ток.

Общи условия

Активация на акаунт