Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 480
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 315
Jollie, мъж ли е замесен Joy На 180 градуса си парфюмно

# 316
Но като един истински лалик смятам,...
😂 Това много сладко се е получило! 🤗

# 317
Всички Амуажи са странни за мен.Харесвам Блосъм и Туберозата и изобщо не харесвам Люляковата любов и Съншайн.Сега Ковачева като спомена е Tiffany & Co май не познавам нищо.Ще пробвам да ги опозная пък знае ли човек може да изскочи заек.Satisfied
Tiffany & Co Intense нямам, моят е Tiffany & Co Limited Edition, и тъй като сме в един град, мога да предложа проба Simple Smile Много харесвам аромата, пролетен, изящен, кристален и създаден от любимата ми Даниела (Рош) Андрие.

# 318
Jollie, мъж ли е замесен Joy На 180 градуса си парфюмно

Смея се с глас! 😂😂😂 де да беше!
Чакам с нетърпение да срещна мъжа, който ще обърне на 180 градуса парфюмните ми (и не само) представи.
Пък и още не съм го купила Simple Smile) виж ако кажа, че харесвам много Alien, тогава може директно да ми изпратите линейка, с психиатър в нея. Тогава със сигурност нещо би ми било сериозно повредено.

# 319
  • Пловдив
Хмм.  И аз преди така казвах. 😀 А сега не знам каква сачма ме удари.

# 320
Аз днес пробвах три Амуажа - Sunshine, Honour и Blossom Love. На кожа само Sunshine и Blossom. В крайна сметка, макар че усетих някакви пудри по едно време от Blossom Love, мисля да го взема. Sunshine също беше страхотен. Honour ми беше малко скучен, макар че обожавам белоцветни. Та..Blossom love ще е! 🌸

# 321
  • София
Дами и господа Bowtie Получих си пробата на Pearl иииииииии......................ужасно много ми харесва Laughing Определено влиза в категория "най-странни" аромати. За мен е комбинация между Starry Night Montale и зелени листа от смокини,които на моменти миришат на зелени плодове от черница .Детето каза,че му миришело на трева Flowers Palm Tree
Ре - Шокиран съм, честно казано ScreamSatisfied Винаги се радвам да видя, че има  нови щастливи придобивки, особено с марка Мансера Animal Heart Eyes Cat
Това с детето и тревата ми е малко объркващо на фона на палма Simple Smile)) Сигурна ли си, че не си тествала Hindu Kush? Satisfied Шегувам се, радвам се, че Пърл не се оказа ужас за теб, както очаквах. Wine Glass

# 322
...Ре - Шокиран съм, честно казано ScreamSatisfied Винаги се радвам да видя, че има  нови щастливи придобивки, особено с марка Мансера Animal Heart Eyes Cat
Това с детето и тревата ми е малко объркващо на фона на палма Simple Smile)) Сигурна ли си, че не си тествала Hindu Kush? Satisfied Шегувам се, радвам се, че Пърл не се оказа ужас за теб, както очаквах. Wine Glass
Няхам иконка на трева:)хахаах.Иначе да,оказа се супер сранен и интересен аромат,но носи тялото на Стари найт,който много харесвам (отново странно за мен).

# 323
Можете ли да споделите кой ви е любимия Монтал? Нямам нищо от марката и след като харесвам Мансера, искам да пробвам и Монтал.

# 324
Можете ли да споделите кой ви е любимия Монтал? Нямам нищо от марката и след като харесвам Мансера, искам да пробвам и Монтал.

И друг път съм споделяла - Wild pears. Обожавам го! И ми стои прекрасно.

# 325
Sensual instict и Ristretto intense cafe

SOTD: Grand soir (Kissing Heart за "виновниците"). Хубавото на лошото време е, че е времето за моите парфюми

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 23:33 от Фръц!

# 326

Aoud Lagoon и Velvet Fantasy
SOTD La Isla Blanca, харесва ми , но му е рано още..

# 327
  • София
Имам само един Montale - Moon Aoud. Обожавам го. Не е лесен аромат, много си е хард даже Innocent
Отделно мисля, че харесвам Sensual instinct. Пробвала съм го на блотер само, но няма да скачам директно и за щастие скоро ще получа отливка от съфорумка и ще се опознаем хубаво (когато ми дойде ообонянието).
Интересно на ден се пръскам с няколко различни парфюма и почти не ги регистрирам. Днес стартирах с 6-7 пръскания от Елексира, после още няколко различни - мъжки, женски. Понякога се замислям, какво ли усещат околните около мен. Милите Sweat Smile

# 328
Ristretto intense cafe ми е най-най Simple Smile Но си харесвам много Ириса,Интес Тиарето,Велвет Фентъзи и Стари Найт.

# 329
От Монтал си имам и обичам Vanilla cake, so iris intense, sandflowers, orchid powder, придобити без тестове, обичам и patchouli leaves, набелязала съм и още някои.

Общи условия

Активация на акаунт