Парфюмни размисли и страсти (март 2021 г.) - 258

• 128 016
  • 1 914
  •   2
Отговори
# 1 245
Някой с няколко думи за нина на нина ричи, скъпи съфорумници?
Тази Nina ли? Не обичам плодови парфюми, но тази Нина харесвам много и я имам. Жизнерадостен, леко киселичък, плодово-цветен, слънчев, сочен и хрупкав като зелена ябълка парфюм. Абсолютно неангажиращ аромат, просто носещ добро настроение и усмивка, женствен и красив. Носи вайб какъвто имат Eclat d'Arpege, Marry Me, Light Blue, A Girl In Capri.

За първата Нина питах, фланкърите не са ми интересни. Изредните парфюми ги имам и щом и този е в тази тоналност - взимам. Благодаря! Flowers Rose

# 1 246
Джеронимо, честит празник, прекрасни подаръци! 🤗
По темата за зюмбюлите от предишните страници, това е моят фаворит Marions Nous Oriza L Legrand, богата и завъртяна композиция със зюмбюли, чиста, искряща и празнична, много го обичам и има страхотна трайност и проекция. https://www.fragrantica.com/perfume/Oriza-L-Legrand/Marions-Nous-32964.html

Три нови попълнения и съвсем първи впечатления от тях:
La Belle Le Parfum JPG - фланкъра е по-добрата версия, ама наистина! Познатата ни "красавица", но сервирана с ароматно карамелено макиато, има отчетлив кафеен оттенък при мен. Почти роднинска връзка намирам с  любимия ми Trastevere Pantheon Roma (минус няколко калории и без плътността на сладките кестени и ванилените бисквитки) https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Parfum-65175.html

Spicebomb Infrared B&R- истина е абсолютен унисекс. Жени, нападайте! Може и да си внушавам, но има нещо от сладостта на Bonbon V&R в този. 😀 Оригиналната формула е разпознаваема в първите няколко минути, оттам нататък потъва в чудесен ягодово-къпинов тютюн с щипка шафран и мъничко канела. Има нещо , което ми извиква асоциации за бензинов акорд, изненадващо приятно е! https://www.perfumemaster.com/viktor-rolf/spicebomb-infrared-mens-cologne

Jasmin Moghol Chopard - сутрешен/дневен парфюм. Ювелирен жасмин, леко зелена тубероза и аромат на гюлов храст, покрит с роса рано сутрин, като розата и туберозата много бързо отминават и остава най-чистия жасмин с почти неролено-чисто ухание. Тука етикетът унисекс трудно минава, клони женски със сигурност. https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Jasmin-Moghol-48459.html

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 11:59 от tuali

# 1 247
Tuali
Люляка е тук , Дебора е била щедра с мостри...
Благодаря на съфорумката  , която сподели за грешката на ит. сайт.
Flowers Rose

Отивам да пробвам.
Едната мостра не мога да разбера коя е? Сега са си направили картонена книжка подложка за мострички, хареса ми

# 1 248
Ураа, честито mimoz! Тръпна и аз в очакване! 😊

# 1 249
Ураа, честито mimoz! Тръпна и аз в очакване! 😊
Момичета, от къде ги поръчвате тези мостри?
Аз сега поръчах на сляпо от notino becouse its you, само защото има пакет мостри😆
Дано да да е траен

# 1 250
Здравейте! Hug

Успях да прочета всичките страници дотук, макар че голяма каша стана в главата ми от толкова марки и аромати.Grinning Та, набелязах си няколко по ваши препоръки. Въпросът ми е: струва ли си този Scandal на Jean Paul, че съм му "хвърлила око"? И какво бихте препоръчали за първа покупка от Jo Malone?

# 1 251
Скандал дали си струва...няма отговор на този въпрос. :Д Струва си, ако ти харесва, а това се знае след тест. За без тест е хазарт и то не от категорията ,,малко рисков", ами крие голям риск да го мразиш. Маркантен парфюм, изключително тежък. Сладостта му е задушаваща и претруфена, лепнеща-съдържа мед в големи ароматни количества и това е една лов-хейт нотка. Комбинацията от карамел и лакриц(честно не съм сигурна даи е така на български) в основата, мед в сърцевината (много мед!!) и грейпфрут в отварянето на парфюма за мен предизвиква обръщане на червата. Има парфюми, които съм заобиквала с времето, но този завинаги ще остане недокоснат от мен. :Д

В сърцевината си е и доста белоцветен, подплътен е и с голяма доза пачули. Парфюмът усетих за първи път върху колежка и пътувах с нея до работното място. Цял ден ми беше зле после. Този парфюм освен това е и само и единствено за зимата и то за най-студените месеци.

# 1 252
Скандал само след проби или ако обичаш супер сладки парфюми. Пломби летят от него буквално.
За Джо Малоун зависи, без проби пак не. На много хора бялата линия са им много нетрайни,  а черната им е скъпа. Аз съм луд фен и харесвам много парфюми на марката. Повечето.
 Мирх и Тонка е прелестен аромат, него бих избрала пръв. Новият Скарлет Попи също.

# 1 253
  • by the sea
Пак закъснях за партито, много ми харесва от месец насам  La Belle,
става ли за пролет /лято според вас?  Не ми се вижда тежък, но знам ли в горещини не съм го носила...

# 1 254
М да, подкрепям момичетата за Скандала - пробвай го задължително.
На мен не ми е чак любим, но цяла зима го носих и бързо ми втръсна.Бих си го купила отново само заради силата и трайността.

# 1 255
Аз го имам и го обожавам. Сладък и траен е.
Бих дала за проба, защото взе да ми омръзва.

# 1 256
  • Виена
При нас в Марионо са пуснали 5 различни аромата на Фурла, кпоред фрагрангика са на пазара от 2020, някой има ли впечатления?

# 1 257
Пак закъснях за партито, много ми харесва от месец насам  La Belle,
става ли за пролет /лято според вас?  Не ми се вижда тежък, но знам ли в горещини не съм го носила...

Аз си го взех миналата седмица от Нотино .  Много сладка круша . Влюбих се в аромата
Според мен е подходящ за всички сезони . Ще си го нося тази пролет и лято

# 1 258
При нас в Марионо са пуснали 5 различни аромата на Фурла, кпоред фрагрангика са на пазара от 2020, някой има ли впечатления?

Имаше ги скоро в Парфимо за без пари. Аз съм хврълила око на 2-3 вида, но чакам пак да заредят малко опаковки.
Предполагам ще са приятни, свежи пролетни аромати.

# 1 259
Момичета, от къде ги поръчвате тези мостри?
Аз сега поръчах на сляпо от notino becouse its you, само защото има пакет мостри😆
Дано да да е траен
Провери за мостри в сайта парфюми-шоп.
Също и в brasty.bg, където мострите са по 10 мл и всъщност са малки парфюмчета.
А в темата "Изпитани сайтове за парфюми март 2021", на страница 1 са посочени сайтове с мостри.

Общи условия

Активация на акаунт